HOT RIGHT NOW

Η εκκωφαντική εκδίκηση της Khloe Kardashian

Η μικρότερη από τις αδερφές Kardashian έκανε την πιο σέξι φωτογράφιση της ζωής της και επιβεβαιώνει το αυτονόητο: ότι έχει έρθει η σειρά της.

Μπορεί να μη γνωρίζεις γαργαλιστικές λεπτομέρειες σχετικά με το οικοδόμημα Kardashians (εξαιρούνται όσοι έχουν τιμήσει πιστά το E! Entertainment), αλλά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, την Khloe Kardashian την ξέρεις. Δεν την ξέρεις όσο καλά ξέρεις την Kim του Kanye West και ενδεχομένως δεν την έχεις παινέψει όσο την Kourtney, την μάλλον πιο γλυκιά από τις τρεις αδερφές.

Γενικά, αν βγάλεις από τη μέση το διάστημα που η Khloe παντρεύτηκε τον κολλητό μας Lamar Odom, με τον οποίο είχαν και το δικό τους, ‘ιδιωτικό’ reality, η Khloe ήταν απλά η τρίτη Kardashian στις συνειδήσεις μας.

Και μετά έκανε αυτό:

Στο κόνσεπτ της φωτογράφισης και στην προσπάθεια να φαίνεται όση περισσότερη σάρκα της Khloe  μέσα από το φακό του Steven Gomillion πρωτοστάτησε η Kim. Με έναν τρόπο δηλαδή, η Kim δίνει τη σκυτάλη της πιο σέξι Kardashian στην μικρή της αδερφή, την οποία είχαμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια σε ρόλο πυροσβέστη, κυματοθραύστη, διαιτητή.

Όπως μαρτυρούν οι εικόνες, πλανιόμασταν πλάνην οικτρά.

 

Και τι περίοδος; O πατριός της άλλαξε φύλο, εκείνη μόλις υπέγραψε τα χαρτιά διαζυγίου από τον Lamar, με τον οποίο έχει χωρίσει απ’ το τέλος του ’13 και η σύντομη σχέση της με τον ράπερ French Montana έλαβε άδοξο τέλος.

Ομολογουμένως, δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της από μια τόσο ζουμερή φωτογράφιση για λογαριασμό του Complex.

Βλέπεις, αυτό είναι το σημείο που αλλάζει η ιστορία για την 31χρονη Khloe. Χυμώδης, όμορφη, αρκετά διαφορετική από τις Kim και Kourtney, η Khloe είχε συνηθίσει να ζει στη σκιά τους, χωρίς να μας περνάει απαρατήρητη, αλλά χωρίς να καταφέρνει να μας γίνει εμμονή.

Ήταν πάντα η ψηλή και λίγο άχαρη, η πιο ‘γεματούλα’, η κατσαρομάλλα και η λιγότερο σέξι Kardashian. Πλέον, δεν είναι απλά το Complex που ήρθε να την απογειώσει, ούτε τα 17 κιλά που έχει χάσει. Είναι η αυτοπεποίθησή της που κάνει μαγικά στο μυαλό μας.

 

Όσον αφορά το στήθος της, έχει ομολογήσει ότι θα ήθελε πολύ να έχει κάνει πλαστική για να το μεγαλώσει, αλλά προς το παρόν συμβιβάζεται με τα έξτρα μαξιλαράκια των σουτιέν. Αυτό το θάρρος και η ειλικρίνεια είναι που την κάνει ακόμη πιο θελκτική.

Η ειλικρίνεια δεν της λείπει ακόμη κι όταν η κουβέντα έρχεται στην Caitlyn Jenner. Η Khloe, που στα 17 της παραλίγο να χάσει τη ζωή της σε σφοδρό αυτοκινητικό ατύχημα κατά το οποίο πέρασε μέσα από το παρμπρίζ και τη γλίτωσε με μια πολύ βαριά διάσειση, έχει μεγάλη αδυναμία στην Caitlyn παρότι έχει ζήσει μερικές ‘τραυματικές’ εμπειρίες κάτω από το κρεβάτι της!

 

Σε αντίθεση με την κοινή αντίληψη και τον τρόπο που την έχουμε γνωρίσει μέχρι σήμερα, η Khloe δεν είναι ακριβώς αυτό που περιγράφουμε όταν λέμε ‘το καλό παιδί’. Εκτός από ειλικρινής είναι και κυνική, γεγονός που αποδεικνύεται από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το χωρισμό της με τον Lamar Odom αλλά και την μικρή περιπέτεια με τον French Montana.

Για την ιστορία, ο λόγος του χωρισμού ήταν οι εξωσυζυγικές περιπέτειες του Lamar, τον οποίον σημειωτέον παντρεύτηκε μόλις ένα μήνα αφού τα φτιάξανε.

“Ο Lamar είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ και αυτό θα το επιβεβαιώσουν και όλοι όσοι τον ξέρουν. Θα είναι πάντα ο ένας για μένα και είμαι ευγνώμων για αυτό που ζήσαμε. Θα μπορούσα να μην το ζήσω ποτέ. Με τον French τα λέμε ακόμα, είμαστε φίλοι. Φάνηκε ότι δεν μπορώ ακόμη να στηρίξω μια σοβαρή σχέση μετά το διαζύγιο, αλλά γιατί να μη μιλάμε; Αν κάποιος με έχει δει ολόγυμνη, είναι ΟΚ να λέμε ένα γεια και να κάνουμε μια αγκαλιά όποτε συναντιόμαστε”.

Όχι, η Khloe δεν μοιάζει με το πιο εύκολο άτομο για να κοροϊδέψεις, αλλά ούτε και με κάποια που θα μασήσει τα λόγια της. Στα 31 της και φυσικά με τα οικονομικά της λυμένα από καιρό, ξεκινάει από την αρχή. Αυτός που μοιάζει με τον πιο αγαπημένο της εξ αγχιστείας άνθρωπο αυτόν τον καιρό είναι ο Kanye West, αυτός τον οποίο θεωρεί τον ιδανικό σύντροφο για την αδερφή της.

Όσον αφορά την Kim, δείχνει να έχει πάρει πολύ σοβαρά τη σέξι επανάσταση της Khloe, άρα καλό θα ήταν να περιμένουμε στο ακουστικό (ή στον υπολογιστή μας) για ακόμα πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις.

Α, και για όσους είναι βέβαιοι ότι το ρετούς πήγε σύννεφο, υπάρχει και αυτό: