HOT RIGHT NOW

H Gigi Hadid μας έκανε να ξεχάσουμε την Kate Upton

Είναι 19χρονών. Παλαιστινιακής καταγωγής. Κόρη μιας Real Housewive of Beverly Hills. Και όλος ο πλανήτης ασχολείται μαζί της.

Είναι λίγο κλισέ, ‘τεμπέλικο’ και άδικο να περιγράφεις ένα μοντέλο/ηθοποιό ως την νέα εκδοχή κάποιου που ο κόσμος που ήδη ξέρει. Όμως, στην περίπτωση των Gigi Hadid και Kate Upton, αυτή η σύγκριση είναι αναπόφευκτη. Η μεταξύ τους στήθος με στήθος μάχη για την τελική επικράτηση (πάνω στην καρδιά των αντρών του πλανήτη) έχει ήδη ξεκινήσει.

Για την Kate τα έχουμε ήδη πει, και ξαναπεί και ξαναπεί. Έχει μαλλιάσει, όπως έλεγαν και οι παλιοί, η γλώσσα μας.

Με την Gigi όμως είναι η πρώτη φορά που καθόμαστε να ασχοληθούμε στα σοβαρά. Ένα χρόνο μετά την πρώτη φορά που έσκασε μύτη στην πιάτσα. Aν και, για την ακρίβεια, η Gigi είναι στην πιάτσα από τότε που είναι τριών ετών αφού υπήρξε βασικό μοντέλο της Guess όλα τα χρόνια της ζωής της.

Ας ξεκινήσουμε με τα απαραίτητα βιογραφικά. Αυτή είναι η Ολλανδή μάνα της. Πρώην μοντέλο. Πρώην σύζυγος ενός Παλαιστίνιου κτηματομεσίτη. Νυν και αεί The Real Housewives of Beverly Hills.

Αυτή η αδελφή της. Επίσης μοντέλο. Bella στο όνομα και bella στην πράξη.

Και αυτό εδώ το μεγάλο της όπλο. Το σέξι βλέμμα εννοώ. Ελπίζω να μην πήγε το μυαλό σας στο πονηρό.

Το κορίτσι μας λοιπόν, εντελώς καλοζωισμένο, τελείωσε το Malibu High School όπου ήταν αρχηγός της ομάδας βόλεϊ. Ενώ ταυτόχρονα, όπως ακριβώς η Upton, είχε το δικό της άλογο και κατέβαινε σε διαγωνισμούς. Αυτό που λένε καβάλα στο άλογο από μικρή.

 

Μετά το γυμνάσιο μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, συνέχισε τις σπουδές και, ταυτόχρονα, είπε να ασχοληθεί στα σοβαρά με το modelling. Ξεκινώντας με το Fashion Week της Νέας Υόρκης τον Φεβρουάριο του 2014.

Συνεχίζοντας με την βαβαβούμ ‘τρενάτη’ φωτογράφησή της για το Vman τον Μάρτιο που έκλεισε πολλά σπίτια και άνοιξε πολλά στόματα.

Και ολοκληρώνοντας τη χρονιά με την συμμετοχή της ως rookie στο περσινό Sports Ιllustrated Swimsuit issue.

Από εκεί που μας έμεινε πεσκέσι και το συγκεκριμένο βίντεο που μας κάνει να αναπολούμε το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα το καλοκαίρι σε ένα μέρος που συχνάζουν κορίτσια σαν εκείνη.

 

Πλέον δεν περνάει κυριολεκτικά μέρα που η Gigi να μην βγάζει είδηση. Είτε μιλάμε για κάποια νέα φωτογράφηση της.

 

Είτε για την συμμετοχή της στο διαφημιστικό του Tom Ford ή το φετινό ημερολόγιο της Pirelli.

Είτε, συνήθως, για πιο ‘κίτρινα’ πράγματα. Όπως για το πως πάει η σχέση της με τον Αυστραλό τραγουδιστή Cody Simpson. Και για το αν όντως θεωρεί την Kendal Jenner δευτεράντζα και έχει απαγορεύσει -μιας και εκείνη κάνει κουμάντο- στις υπόλοιπες της παρέας, Selena Gomez και Shay Mitchell του Pretty Little Liars, να βγαίνουν μαζί της. Αν και, την Πρωτοχρονιά που ήταν όλοι μαζί στο Dubai, μια χαρά φαίνεται πως πέρασαν.

Με άλλα λόγια, η Gigi ζει μια ζωή χαρισάμενη. Διαθέτει ένα υπέροχο πρόσωπο. Ένα φαντασμαγορικό στήθος που δεν φοβάται να δείξει σε κάθε σωστή ευκαιρία. Ενώ το γεγονός ότι είναι Παλαιστινιακής καταγωγής την κάνει να μοιάζει εξωτική και όχι ένα ακόμη κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο από την Καλιφόρνια.

 

 

Έχει ήδη γυρίσει 2-3 videoclip. Έχει ήδη παρουσιάσει 2-3 show. Και ξέρει πως να μιλάει στις συνεντεύξεις για να φαίνεται σεμνή ενώ δεν είναι. Όχι, η Kate, δεν παίζει πια μπάλα μόνη της. Η Gigi είναι εδώ για να μείνει. Οπότε το μόνο ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι πότε επιτέλους θα κάνει το πέρασμα στον κινηματογράφο.