HOT RIGHT NOW

H Kim Cloutier ξέρει πολλά για μπαλωμένα παπούτσια

Η 28χρονη Καναδή σουπερ-μοντέλα βρέθηκε ξαφνικά συμπρωταγωνίστρια του Adam Sandler. Να γιατί.

Το ‘Σε Ξένα Παπούτσια’, που μόλις κυκλοφόρησε στις αίθουσες, θέλει τον Αδαμούκο μας ως τσαγκάρη που μεταμορφώνεται σε όποιον/αν φορέσει τα παπούτσια του. Το πρώτο πράγμα που κάνει; Ρίχνει μια ‘γυροβολιά’ από την γειτόνισσα του, την Kim. Λογικό. Λογικότατο. Ειδικά αν δεν ξεπέρασες ποτέ το στάδιο της εφηβείας.

 

Εμείς εδώ στο ΟΝΕΜΑΝ λατρεύουμε τον κινηματογράφο. Τον ‘δημοκρατικό’ κινηματογράφο. Αυτόν στο οποίο έχουν ‘πρόσβαση’ οι πάντες. Είτε είναι Ντάνιελντεϊλούηδες, δηλαδή υπερφυσικά ταλαντούχοι υποκριτικά, είτε είναι Σαντλεράδηκες, δηλαδή αμετανόητα ατάλαντοι (έστω, με κάποιες εκλάμψεις).

Επίσης έχουμε προτάξει ξανά και ξανά τα στήθη μας (τα δικά μας και τα δικά τους) προκειμένου να υπερασπίσουμε το δικαίωμα ενός supermodel να μπορεί να βγάλει ένα καλό μεροκάματο ως κινηματογραφική -κατά κύριο λόγο- γλάστρα.

Ένα ‘εκλεκτό’ club, πρόεδρος του οποίου είναι η Charlize Theron, στο οποίο με πολύ μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε την μικρή και λαχταριστή Καναδή. Ακόμη και αν, όσο και να το ψάξαμε, δεν βρήκαμε πουθενά λέξη (της ή του Sandler) για το πως την επέλεξε για το ρόλο.

Από την άλλη, τα προσόντα της (ναι, τα σωματικά) βγάζουν μάτι. Μιλάμε για ένα αξιολάτρευτο πλάσμα 180 εκατοστών. Για την ακρίβεια ένα αξιολάτρευτο πλάσμα με εντυπωσιακό (για μοντέλο) μπροστά διαφορικό.

 

Και, επίσης σπάνιο για κανονικό μοντέλο και όχι βιζιτογκόμενα, εξίσου καλή πίσω ανάρτηση.

Θυμίζουμε, για όσους μπήκαν αφού ξεκίνησε η ταινία, ότι η Kim ήρθε και ‘λικνίστηκε’ για πρώτη φορά εντός του οπτικού μας πεδίου πίσω στο 2009. Την ίδια χρονιά που βρέθηκε τόσο στις σελίδες του Sports Illustrated Swimsuit Edition (πήρε τον τίτλο Rookie of the year, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε).

 

Όσο και στο εξώφυλλο του Details να της κάνει διάφορα περίεργα ο ‘στο τσακ χαμένος’ του American Idol, Adam Lambert.

Από εκεί και πέρα η καριέρα της πήρε μπροστά και δεν σταμάτησε ποτέ, με διαδοχικά εξώφυλλα σε Καναδά, ΗΠΑ, Ευρώπη. Καθώς επίσης Κροατία και κάτι κουλές χώρες τύπου Vietnam.

Αν και κανείς δεν περίμενε ότι θα βρισκόταν να πρωταγωνιστεί σε κανονική ταινία Χόλιγουντ. Πρώτα από όλα η ίδια η οποία, όπως παραδέχθηκε, μιλάει μεν αγγλικά (η μητρική της είναι τα γαλλικά), αλλά όχι τόσο φαρσί όσο χρειάζεται.

 

Από την άλλη, η όλη φάση με το μόντελινγκ, ήταν κάτι που ήταν ‘καταδικασμένη’ να κάνει, όντας η κόρη του γνωστού φωτογράφου Michel Cloutier.

Συγκεκριμένα, όταν έφτασε τα 16 και άρχισε να ‘ανθίζει’, της το πρότειναν, είπε στην αρχή όχι, και μετά, αφού τελείωσε το λύκειο, έβαλε τον daddy cool να μεσολαβήσει με τα φιλαράκια του ώστε να κερδίσει μια θέση σε ένα shoot της Amercrombie & Fitch.

“Όταν ξεκίνησα μου ασκήθηκε μεγάλη πίεση για να αλλάξω. Για να χάσω κιλά, για να αλλάξω χρώμα μαλλιών. Θυμάμαι ένας ατζέντης μου έπιασε τα love handles και μου είπε να τα χάσω επιτόπου. Προτίμησα να αλλάξω ατζέντη”.

Από εκεί, τα πάντα κύλισαν μέλι γάλα για την Kim. Μετακόμισε δυο φορές (πρώτα στο Montreal και μετά στην Νέα Υόρκη) και άρχισε να σουλατσάρει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Κουβαλώντας πάντα μαζί της τα τρία αγαπημένα της μαγιό και ένα σχοινάκι γυμναστικής για προπόνηση.

Στο Cobbler, για να περάσουμε στο δια ταύτα, η αλήθεια είναι πως είναι καλή. Την προσέχεις. Την προσέχεις κάθε φορά που είναι στο πλάνο. Σου βγάζει, λόγω γαλλικής εσάνς, κάτι λίγο πιο μυστηριώδες και ατμοσφαιρικό από το μέσο όρο. Ίσως και να έχει μέλλον. Ίσως και όχι. Πάντως της αξίζει να καταλήξει κάτι παραπάνω από γλάστρα. Όπως και να’χει δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε εδώ να παρακολουθήσουμε την πορεία της. Εκείνης και του too big for modelling στήθους της.