HOT RIGHT NOW

H Marie Avgeropoulos είναι αλητάκι από τα λίγα

Η 28χρονη Ελληνοκαναδή είναι ό,τι καλύτερο στο 'Η συμμορία του παρκούρ' που μόλις κυκλοφόρησε. Εμείς, πάντως, σας τα λέγαμε.

Πάνε 26 μήνες από τότε που σας την πρωτοσυστήσαμε. Και μετά την εκθειάσαμε ξανά και ξανά, όσο ο ρόλος της στο The 100 γινόταν πιο ζουμερός. Το κορίτσι έχει κάτι. Βγάζει μάτι ότι έχει κάτι.

Μπορεί το ‘Η συμμορία του παρκούρ’ να είναι ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος σε μεγάλη ταινία, αυτός που της έδωσε για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να μας δείξει πόσο street και ευλύγιστη είναι (ναι, διαθέτει εξαιρετικό κορμί. Ο ορισμός, αν θες, του ‘τόσο όσο’ γυμνασμένου κοντο-ράπανου), ωστόσο το όλο θέμα είχε και το ντεφό του.

Σήμερα το βράδυ μην ξεχάσεις το live chat μας για το 3ο επεισόδιο του Game of Thrones στις 23.00 αμέσως μετά την προσβολή του από το Novacinema1 και το Novacinema 1HD.

Συγκεκριμένα ότι στα γυρίσματα, πριν από 1 1/2 χρόνο, ξεκίνησε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της Taylor Lautner. Ό,τι πιο ατάλαντο ξεβράστηκε στο οπτικό μας πεδίο από το ‘όνειδος’ των Twilight.

Ευτυχώς αυτή η ‘μαύρη σελίδα’ στην μεταξύ μας σχέση έχει τελειώσει, οπότε μπορούμε να αρχίσουμε να λέμε και πάλι τα καλύτερα για το ‘αλητάκι’ που μεγάλωσε και γεννήθηκε στις όχθες της λίμνης Superior στο Οντάριο.

Κυριολεκτικά στις όχθες αφού ως πιτσιρίκι και έφηβη το μόνο που της άρεσε να κάνει είναι να πηγαίνει για ψάρεμα, κυνήγι και camping στα δάση. Κάτι σαν προετοιμασία για τους action ρόλους που της ήταν γραφτό να παίξει και να συνεχίσει να παίζει.

avgeropoulos 

 

Και, όπως κάθε action ηρωίδα, έχει το δικό της ωραίο origin στόρι. Ότι δηλαδή, μετά από ένα αποτυχημένο πέρασμα στο κολέγιο (σπούδασε δημοσιογραφία) και 1-2 ‘χαμένα’ χρόνια ταξιδεύοντας ανά την Ευρώπη, καβάλησε την Harley Davidson της και, μαζί με τον 50 κιλών ιταλικό μολοσσό της και το σετ ντράμς της , κατέβηκε στο Los Angeles για να βρει την τύχη της. Και για να κάνει σερφ.

 

Η τρέλα που εμφανώς κουβαλάει πάνω της την βοήθησε να τα καταφέρει. Να ξεχωρίσει από τον σωρό, παρόλο που δεν έκανε ποτέ τον κόπο να μπει έστω και πλάκα σε μια σχολή υποκριτικής για να δει πως είναι το εσωτερικό της.

Οι ρόλοι, κυρίως τηλεοπτικοί (Supernatural, Harper’s Island, Fringe, Human Target, Cult) άρχισαν να έρχονται. Αν και το breakthrough της το έκανε πρώτα στο I Love you Beth Cooper και μετά στο Fugitive at 17.

 

Ωστόσο το The 100 ήταν αυτό που της επέτρεψε να ξεχωρίσει, να μετακομίσει στο Malibu (για να είναι πιο κοντά στο κύμα) και, με τα πρώτα της λεφτά, να αγοράσει ένα άλογο.

Εκεί όπου ως Octavia μεταμορφώνεται, όσο οι σεζόν περνούν, σε πολεμίστρια. Και μάλιστα πειστική, παρά τα μόλις 165 εκατοστά της.

Πλέον, στα 28 της, η Marie, το ‘μαύρο πρόβατο της οικογένειάς της’, όπως έχει δηλώσει, έχει δυο ταινίες σε φάση post production (Numb, Isolation) και non stop προτάσεις για νέους ρόλους.

Ίσως γιατί το Χόλιγουντ εκτιμά ότι δεν το παίζει αλητάκι, αλλά όντως υπήρξε τέτοιο.

Ίσως γιατί το κορμί της είναι ‘τόσο όσο’ εξωτικό και ‘τόσο όσο’ λαχταριστό.

Ίσως, από την άλλη, έτσι να της είναι γραμμένο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το μάτι της γυαλίζει επικίνδυνα. Επίσης ότι είναι καλύτερο να μασάει, παρά να μιλάει.