HOT RIGHT NOW

Η Νικολέττα Ράλλη έρχεται σπίτι σου μετά τα μεσάνυχτα

Η συμμετοχή της στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, που ξεκινάει Τρίτη 24/10 στις 24.00 στον Ant1, ήταν η αφορμή για να σου εξηγήσουμε γιατί ήταν και παραμένει σφοδρή αδυναμία μας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σου έχουμε μιλήσει για την πάλαι ποτέ φοιτήτρια του Τμήματος Γεωλογίας από το Γκύζη (που πήγαινε αγγλικά, μπαλέτο, πιάνο και προσκόπους).

Την εντυπωσιακή -αλλά ταυτόχρονα και γήινη- δηλαδή μελαχρινή με το αψεγάδιαστο φυσικό στήθος που μπήκε πρώτη φορα εντός του οπτικού μας πεδίου πίσω στο 2005 όταν πρώτα βγήκε Β’ Μις Ελλάς στα καλλιστεία του Ant1 και μετά πρώτη στο διεθνή διαγωνισμό Miss Tourism Queen International 2005 στην Κίνα (όπου και επέστρεψε καπάκι άλλες 6 φορές).

Δες άρθρα  εδώ, εδώ, εδώ, εδώεδώεδώ , εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.

Εντάξει, δίκαιο έχεις. Η αλήθεια είναι ότι σου έχουμε πιπιλίσει κανονικά τα αυτιά.

Η Νικολέττα, όμως, που πρώτη φορά εκθείασες (εκείνη, το στήθος και το κωμικό της ταλέντο) ως η πιο σέξι παρουσία στα Σκετσάκια / Σφηνάκια, δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση.

Προφανώς και ισχύει το ‘Είσαι μηχανή παραγωγής πολλαπλών στύσεων’ που -πολύ εύστοχα- της είπε συνάδελφός και φίλος της στα πλαίσια του MADWalk για μια βραδινή τουαλέτα που φόραγε (κάτι που μας αποκάλυψε στο Mad interview μας ).

Τόσο τότε, την πενταετία 2006-2011, όταν -χωρίς πολύ διάθεση και με ‘σπρώξιμο’ από τα κανάλια για promo των ενίοτε εκπομπών/σειρών της (MAD, Made in Star, Ελεύθερος και Ωραίος κτλ)- έκανε 5-6 σέξι ‘συλλεκτικές’ φωτογραφήσεις σε Maxim, FHM, Nitro και Max (εκεί που συνήθως πάσχιζε να κρατήσει το στήθος της υπό έλεγχο με τις παλάμες της-το περιβόητο hands bra).

Το στήθος μου φούσκωσε απότομα το καλοκαίρι που θα πήγαινα 1η Λυκείου. Αφού, για να καταλάβεις, μια φίλη μου που είχε καιρό να με δει μου είπε ‘Τι έγινε, ρε συ. Αφήνεις βυζί;

Όσο και τώρα, στα 34 της, που μέσω του instagram της αποδεικνύει σε καθημερινή βάση (προφανώς μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες) ότι συνεχίζει να διαθέτει ένα σώμα που ο καλός Θεούλης έφτιαξε συγκεκριμένα για να φοράει μπικίνι ή τουαλέτες με βαθύ ντεκολτέ.

Σκέψου δηλαδή τι θα συνέβαινε αν γυμναζόταν κανονικά/ φανατικά (δεν σου λέω κατηγορία Στικούδη, έστω φάση Οικονομάκου) και δεν είχε τόσο έφεση / αδυναμία στο καλό φαγητό.

Μιλάμε για πολύ, πολύ έφεση στο καλό φαγητό. Και, ως γνωστόν, δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια γυναίκα -τέτοιου βεληνεκούς- που δεν διστάζει να βάλει κάτω ένα burger και να το ‘τσακίσει’ μέχρι να πει έλεος.

Όμως, στην περίπτωσή της πάλαι ποτέ βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού (πίσω στο 2007), οι ‘πολλαπλές στύσεις’ που λέγαμε και πιο πάνω, όταν την γνωρίσεις από κοντά, έστω και για λίγο, είναι (και) εγκεφαλικές.
Βλέπεις η Νικολέττα είναι απλώς αξιαγάπητη. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που να την περιγράφει πιο ιδανικά.

>Το πρόσωπό της (καρτποσταλ Μεσογειακής ομορφιάς και τσαχπινιάς).

>Το χαμόγελό της (αληθινό, κάτι απρόσμενο στο συγκεκριμένο χώρο, ειδικά μετά από τόσα χρόνια).

>Το χαρακτηριστικό γέλιο της (που σε κάνει να ψάχνεις να βρεις τι άλλο να πεις για να το προκαλέσεις).

>Ο αυτοσαρκασμός της (πράγμα σπάνιο και θαυμαστό για τόσο όμορφη γυναίκα).

>Η αύρα γενικά που αποπνέει, τα πάντα όλα.

Ένα υπέροχο, ρε παιδί μου, κορίτσι της διπλανής πόρτας που η φύση είχε ‘ξεδιάντροπα’ προικίσει με ένα στήθος και ένα σώμα που δεν μπορούσε με τίποτα να κρυφτεί.
Όχι ότι ποτέ η Νικολέττα το προσπάθησε. Να κρυφτεί εννοώ. Ούτε όμως, από την άλλη, επιχείρησε να το πουλήσει ιδιαίτερα. Ή ιδιαίτερα απεγνωσμένα (όπως άλλες της σειράς της).

Εκείνη μπήκε απλώς στο χώρο επειδή είναι όμορφη και τα λέει. Και επιβίωσε επειδή ποτέ δεν έπαψε να είναι ο εαυτός της.
Μια έμπειρη πλέον ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια (φέτος τα πήγε εξαιρετικά καλά όταν ‘ξενιτεύτηκε’ στο Όλα Καλά του Μακεδονία TV).

Μια δυναμική 30άρα που είναι ακόμη πιο ακαταμάχητη τώρα από τότε που πρωτοέσκασε μύτη.

Μου το έλεγαν μεγαλύτερες σε ηλικία φίλες μου και δεν το καταλάβαινα, αλλά πράγματι από τα 30 και μετά ξεκινούν τα καλύτερα χρόνια της γυναίκας

Ένα ‘χαζό παιδί χαρά γεμάτο’ (για τους φίλους πάντα) που σε κάνει να ξεχνάς ότι είναι ωραία (και ότι μπορεί να γίνει, αν το αποφασίσει μοιραία) και σε αναγκάζει να φαντασιώνεται πόσο ενδιαφέρον θα ήταν να την είχες όντως γειτόνισσα και φίλη.

Για αυτό σου λέω, η δυνατότητα που μας δίνεται φέτος, μέσω του Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, να την απολαμβάνουμε σε μεταμεσονύκτια εκδοχή, να τελειώνουμε την μέρα μας μαζί της, μπορεί να εξελιχθεί -ανάλογα με τι κάνει και πόσο χύμα είναι- σε πρώιμο Χριστουγεννιάτικο δώρο.