HOT RIGHT NOW

H Tracy Spiridakos θα φέρει την “Επανάσταση”

Μια Ελληνοκαναδέζα ηθοποιός είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στην ανθρωπότητα όταν σβήσουν τα φώτα.

Πρώτα ήταν η Keri Russell. Μετά η Jennifer Garner. Ύστερα η Evangeline Lilly. Κάπου εκεί ανάμεσα μάθαμε την Odette Yustman και τη Zoe Saldana (προ “Avatar”). Τι κοινό είχαν όλες οι δεσποινίδες; Πρωταγωνίστησαν σε σειρές ή ταινίες του JJ Abrams, αυτό είχαν κοινό. Πρακτικά το όνομα του Abrams πάνω σε κάτι, σημαίνει πως μέσα θα βρεις έναν νέο έρωτα να σε περιμένει.

Στο “Revolution”, τη σειρά επιστημονικής φαντασίας για μια κοινωνία βυθισμένη στο μόνιμο σκοτάδι, που έρχεται αυτό το Σεπτέμβριο, τη σκυτάλη του hotness παραλαμβάνει η Ελληνοκαναδέζα Tracy Spiridakos.

“Μα είναι μεγάλα τα παπούτσια που έχει να γεμίσει”, θα σκέφτηκες ύστερα από την παράθεση των παραπάνω ονομάτων. Μα ναι, σου απαντάμε, αλλά δες εδώ ένα βίντεο από τη φωτογράφισή της για το νέο GQ.

 

Η Tracy έζησε μέρος της νεαρής ηλικίας της στο χωριό της οικογένειάς της στην Ελλάδα μαζί με τους γονείς της, την Αναστασία και τον Γιώργο, κι ύστερα παρέμεινε μέλος της ελληνικής κοινότητας στον Καναδά. Στο bio της στο twitter δηλώνει ξεκάθαρα: “spartan/athenian”. (Και full-time assassin, αλλά πες αυτό άστο.)

Λες και ιδανικά διαλεγμένη για να γίνει η επόμενη μεγάλη θεά των geeks (και όχι μόνο), δηλώνει στο GQ πως στον ελεύθερο χρόνο της αρέσει να παίζει God of War και να βλέπει “Battlestar Galactica”. Ξέρεις, ανάμεσα δηλαδή στα γυρίσματα μιας σειράς επιστημονικής φαντασίας από τον geek guru JJ Abrams χαλαρώνει με ηλεκτρονικά και sci-fi. Yeah, right.

 

Στη σειρά παίζει λίγο ως πολύ την κεντρική ηρωίδα, Τσάρλι Μάθεσον, η οποία ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι σε ένα κόσμο δίχως ηλεκτρισμό (τσάμπα το Playstation ρε Tracy), όπου η οικογένειά της κατέχει το κλειδί του μυστηρίου για τα όσα συμβαίνουν.

Εμ ναι, ΟΚ. Θα το βλέπουμε.

 

Ακόμα κι αν τα μυστήρια μας κουράσουν, θα έχουμε να θαυμάζουμε την αγνή αθηνοσπαρτάτισσα πολεμίστρια που ξεκίνησε από την Ελλάδα, έφτασε στον Καναδά, και τώρα είναι έτοιμη να σώσει τον κόσμο και να λατρευτεί από το τηλεοπτικό κοινό.

Tracy Spiridakos 

Καταλαβαίνουμε το γιατί.