HOT RIGHT NOW

Marilena Animado, η Φουρέιρα της Νάξου

Η σέξι τραγουδίστρια από το Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο ξέρει πώς να μας κουνάει την προσοχή.

Εννοείται πως στο χθεσινό αφιέρωμα μας για τις πιο καυτές τραγουδίστριες της παραλιακής (εμφανίζεται στο Posidonio) δεν την ξεχάσαμε. Είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα που είπαμε να σου το σερβίρουμε Δευτέρα πρωί. Δεν λένε ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της μέρας;

Άλλωστε η Animado, γέννημα θρέμμα Νάξου (τι νόμιζες, ότι τυχαία το λένε ‘περιβόλι του Αιγαίου’; Εδώ ότι φυτρώνει έχει συγκλονιστική γεύση) όπου ξεκίνησε μαθήματα πιάνου στα πέντε της και καπάκι μπήκε στη Φιλαρμονική του νησιού, μοιάζει να το αξίζει.

Το να είναι δηλαδή το λαχταριστό κερασάκι τόσο στην εβδομάδα σου, όσο και συνολικά στη φετινή τηλεοπτική σεζόν που δεν την λες και φουλ στις εκπλήξεις.

 

Αυτό, τουλάχιστον, είναι το ‘πόρισμά’ μας αφού μελετήσαμε διεξοδικά όλα τα social της πάλαι ποτέ φοιτήτριας του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Κρήτης η οποία, σύμφωνα με το μοναδικό δημοσίευμα για εκείνη που κατάφερα να βρω, αποφάσισε στο 4ο έτος να επιστρέψει στην Αθήνα και να κυνηγήσει το όνειρό της.

Backstage click by @marionela_san ! Check #ZOO on youtube : https://youtu.be/Z189vLk-e1U      

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Marilena Animado       (@animado_official) στις

 

Αν και, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, εξίσου διεξοδικά ‘μελετήσαμε’ και το βίντεο που την δείχνει να συνεργάζεται με την Shaya για να κάνουν μια λατινοαμερικάνικη ‘έκπληξη’ στον Πέτρο (στην εκπομπή του οποίου κατέληξε μετά από casting).

 

Εκεί που μπορείς να καταλάβεις γιατί ο εναλλακτικός τίτλος του άρθρου, αυτός που κόπηκε ως υπερβολικά λαϊκός, ήταν το ‘Μια Βραζιλιανά από τη Νάξο’.

 

Όπως και να έχει, μπράβο στην Panik που την έβαλε, πριν από μερικούς μήνες, να υπογράψει το πρώτο της συμβόλαιο (αν και την είχε πάρει το μάτι μου και σε κάτι girl group πριν νομίζω). Με το πρώτο της single σε λάτιν χορευτικούς ρυθμούς να αναμένεται να κυκλοφορήσει όπου να’ ναι.

 

Σε πρώτη ανάγνωση (πρώτη γιατί το κορίτσι μας δεν έχει προφτάσει ούτε να φωτογραφηθεί, ούτε να δώσει συνέντευξη, ούτε να βγει να μιλήσει σε κάποια εκπομπή ώστε να καταλάβουμε λίγο καλύτερα τι παίζει με την πάρτη της), η Animado έχει τα προσόντα για να σκαρφαλώσει ψηλά στην μαρκίζα.

 

Προσωπικά, μου φέρνει σε κάτι από Φουρέιρα σε πιο Σακίρικη και τσακίρικη εκδοχή. Εν μέρει λόγω της άπλετης μπούκλας. Εν μέρει λόγω του ιλιγγιώδους λικνίσματος της από το οποίο ελπίζουμε προσεχώς να δούμε περισσότερο και σε πιο σταθερή βάση.

 

Πέρα, όμως, από τα όποια σωματικά και φωνητικά της προσόντα, η Animado εκπέμπει μια φρεσκάδα και σου βγάζει μια θετική διάθεση που δεν είναι δεδομένο ότι βρίσκεις σε συνομήλικες συναδέλφους της.

 

Μοιάζει να αγαπάει πολύ αυτό που κάνει (εξίσου με την χιονόμπαλα γάτα της). Κάτι που αποτελεί το πρώτο και βασικό παράγοντα για να έχει την ευκαιρία να το κάνει για πολύ καιρό ακόμη.

Ηappiness is a choice we make 🙂 #smile #think_positive #laugh #love_life #blackandwhite Photo thanks to : @mr_pan_lam @clairedim aggelos_georgiou

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Marilena Animado       (@animado_official) στις

 

Έχει, ρε παιδί μου, εκείνο το κάτι που δεν μπορείς να προσδιορίσεις, αλλά ξέρεις ότι παίζει να κάνει τη διαφορά. Και αυτός ήταν ο λόγος που επιλέξαμε να κάνουμε κερασάκι εκείνη και όχι π.χ. την Αλκμήνη Χατζηγιάννη, πρώην μέλος των Mystique και νυν τραγουδίστρια του Σεφερλή στο Ραντεβού στα τυφλά που είναι πιο καραμπινάτα σέξι.