WOMEN

Οι πιο καυτές τραγουδίστριες της παραλιακής 3.0

Κάθε χρονιά είναι ολοένα και λιγότερες. Μήπως ήρθε η ώρα να τις ανακηρύξουμε είδος προς εξαφάνιση;

Αυτός είναι ο τρίτος Ιούνιος στη σειρά που πέφτουμε με τα μούτρα πάνω στα παραλιακά νυχτερινά σχήματα προκειμένου να αναδείξουμε ότι καλύτερο παίζει. Γιατί ακόμη και αν δεν σκοπεύεις να πας, καλό είναι να ξέρεις που συχνάζει καθεμία και τι ελάχιστο φοράει.

Μόνο που τα πράγματα είναι λίγο ψιλο-απογοητευτικά. ‘Πάει ο άρτος, πάει και το θέαμα’ φάση. Ένδειξη ότι έχουν αλλάξει οι εποχές; Ίσως. Κάτι που προφανώς και δεν είναι απαραίτητα κακό. Απλώς μιλάμε για ένα επαγγελματικό κλάδο που μας έχει δώσει πολλές χαρές. Έλα να κάνουμε μαζί τη γύρα, και βγάζεις μόνος σου τα συμπεράσματα.

Οι βαβαβουμ απώλειες

Αν ρίξεις μια ματιά στο τι συνέβαινε πριν από δυο ακριβώς χρόνια εδώ θα συμφωνήσεις ότι η Ποσειδώνος είναι λιγότερο καυτή και τσουρουφλιστή χωρίς π.χ. το τατουαρισμένο κορμί της Ελισάβετ Σπανού που πλέον δουλεύει υποδοχή σε καφέ του Ψυχικού και το θεσπέσιο στήθος της Ελεάνας Παπαιωάννου (συν τα αντίστοιχου μεγέθους των Ελένη Χατζίδου και Χριστίνα Μηλιού). Αν και η τελευταία θα εμφανίζεται κάθε Πέμπτη στο καφέ Dames στη Γλυφάδα μαζί με τους Vegas.

 

Ενώ το περσινό ρόστερ είχε τουλάχιστον μέσα μια Έλλη Κοκκίνου για τους μερακλήδες.

 

Τι να πω, ίσως να γερνάω και να πιστεύω -ως κλασικός μικρός γραφικούλης- ότι κάθε πέρυσι και καλύτερα. Πάντως, οφείλω να παραδεχθώ, πως μια Χριστίνα Κολέτσα δεν θα μου κακόπεφτε να υπήρχε κάπου.

 

Ακόμη και η Νάνσυ Αλεξιάδη μου έχει λείψει λίγο, παρόλο που ποτέ της δεν υπήρξε πολύ user friendly από άποψη χαρακτήρα.

 

H νέα βασίλισσα της πίστας

Μπορεί το μεγαλύτερο γυναικείο όνομα αυτή τη στιγμή στην παραλία να είναι η Δέσποινα Βανδή, που εμφανίζεται στο Θέα δίπλα στο Χρήστο Χολίδη και στην οποία αναγνωρίζω ότι ξέρει να ντύνεται καλύτερα (πιο κλασάτα) από κάθε άλλη συνάδελφό της, αλλά δεν εννοώ αυτή.

 

Ούτε φυσικά, την επίκαιρη Τάμτα, που αναμένεται να καταφθάσει στο Estate @ Ακρωτήρι μαζί με τον Σαμπάνη όταν ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του ο Ρουβάς.

 

Ναι, το ξέρω, η Ελένη Φουρέιρα, πρώτο όνομα στο Fantasia Live δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, μοιάζει λογική επιλογή.

 

Παρότι όμως είναι πολύ καλό παιδί και φιλότιμη στη δουλειά της, αλλά σέξι δεν είναι. Και κακώς την έχουν βάλει οι γύρω της σε αυτό το σορτσάκι. Σόρι, τριπάκι εννοούσα.

 

Όχι, η νέα ‘βασίλισσα’ της πίστας, εκείνη που εμφανίζεται για τρίτη χρονιά στην παραλιακή (συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη στο ‎Cabaret @ Romeo μαζί με τις Melisses), είναι η Θωμαή Απέργη. Παρότι μια σταλιά, είναι η μοναδική που έχει όλο το πακέτο, δηλαδή -μεταξύ άλλων- φωνή, στιλ, συγκλονιστική μεσογειακή ομορφιά και φυσικό στήθος.

@chalinamer

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης THOMAI APERGI (@thomaiapergiofficial) στις

 

Με διαφορά κοιλιακών

Μπορεί φέτος να χωλαίνουμε στην κατηγορία στήθος, άντε με την εξαίρεση της Θεσσαλονικιάς Φανής Δρακοπούλου στο Fantasia (η οποία διαθέτει και φωνή), αλλά από κοιλιακούς τα πάμε άριστα.

#fanidrakopoulou #fantasialive

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης fanidrakopoulou (@fanidrakopoulou) στις

 

Ας όψεται η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η πιο γυμνασμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια όλων των εποχών (φέτος είναι στο Posidonio). Αν και έχουμε ένσταση για το ότι φέτος είναι ντυμένη πιο σεμνά. Γιατί Ειρήνη μου; Μήπως να αρχίσεις να φοράς απλώς ένα μπικίνι και πάνω στην πίστα; Έχεις κερδίσει, άλλωστε, το δικαίωμα, τόσο ιδρώτα που έχεις ρίξει όλο το χειμώνα.

Cause I'm happy  #summer2015 #happy #excited#

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης eirini_papadopoulou (@eirini_papadopoulou) στις

 

Ενώ, στο συγκεκριμένο τομέα, ότι μπορεί κάνει για να βοηθήσει και η αειθαλής Λένα Παπαδοπούλου, πρώτο όνομα φέτος στο Frangelico, γνήσια λαϊκή (φωνή ρε, ξέχασα το φωνή) και σταθερά γυμνασμένη.

Σε λιγη ωρα θα ειμαστε παρεα στο stage του fragelico summer live !!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης L1 Papadopoulou (@lenapapadopoulou) στις

 

Εύφημος μνεία στην -επίκαιρη λόγω Your Face Sounds Familiar-  Josephine Wendel του Fantasia και αποδεδειγμένα αγαπημένη μας εδώ στο ΟΝΕΜΑΝ.

Love, sex and magic#hitThestage #madawardscy @gregorymorfi

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ζοζεφίν Βεντελ (@josephinewendel) στις

 

Άλλη δηλαδή μια τραγουδίστρια που μοιάζει γεννημένη για να φοράει μπικίνι όλο το χρόνο.

Στα πόδια σου σφάζονται παλικάρια

Πολύ καλά λόγια ακούγονται φέτος για την Θεσσαλονικιά Κατερίνα Λιόλιου, που εμφανίζεται (νομίζω με σορτσάκι-ίσως και με ψηλές κάλτσες φετίχ) δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο στο Cabaret @ Romeo. Άλλη μια ‘Σας τα είχαμε πει πρώτοι’ φάση.

Από νωρίς στο καμαρίνι σήμερα ! Παρασκευή και Σάββατο = @cabaretromeo ! Πάμε να τα σπάσουμε

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης #theVoiceOfGreece (@katerinalioliou_official__) στις

 

Ενώ για 2η συνεχόμενη χρονιά εντός λίστας βρίσκεται η Βαλένθια Διγενή του Fantasia Live, που συνεχίζουμε να εκτιμάμε τόσο για το ευφάνταστο του καλλιτεχνικού ψευδωνύμου της όσο και για το μήκος των ποδιών της.

 

Επίσης δεν θα μπορούσαμε να μην πούμε κάτι για τις αδελφές Μαρία και Ελένη Ντίνα, γνωστές ως Dinamiss, κόρες πιανίστα και τραγουδίστριας όπερας, που γνωρίσαμε στο X Factor και οι οποίες φέτος κάνουν τα δικά τους στην πίστα του Frangelico.

 

Τέλος δεν θα ήταν δίκαιο να μην επισημάνουμε τον αυξημένο δείκτη sex appeal που κουβαλάει με φυσικότητα πάνω της η Χριστίνα Σάλτη που φέτος βλέπουμε (ναι, ναι, και ακούμε) στο Cabaret @ Romeo.

 

Η μεγάλη ομάδα από τον βάθος του πάγκου φαίνεται

Εμείς δεν μένουμε στη μαρκίζα. Έχουμε, νομίζω, αποδείξει ότι ψάχνουμε και τι παίζει στο βάθος. Πάντα με στόχο να αναδείξουμε τα ταλέντα του αύριο. Εκεί λοιπόν, στο βάθος, βρήκαμε φέτος

Την Εύα Βενέτη στο Frangelico, που βλέπεις εδώ από πρόσφατες διακοπές της στα Grand Cayman (ΣΔΟΕ, ακούς;)

 

Και, πάνω από όλα, την μεγάλη ομάδα του Posidonio που, για τρίτη χρονιά, κερδίζει με διαφορά το διαγωνισμό βάθους πάγκου με παρουσίες όπως αυτή της Νικολέτα Κωνσταντινίδη με το αξιοπρόσεκτο φόρεμα.

 

Kαι της Ρωσικής καταγωγής ομογενούς Diana Saakian, με το βλέμμα, και το σώμα, που σκοτώνει.

 

Ενώ αν δεν κάνω λάθος εδώ πήρε και το μάτι μου την Κερατσινιώτισσα Έλενα Δομάζου, ανιψιά του Μίμη.

 

Τι μένει για το τέλος; Μια ειδική μνεία για τις χορεύτριες του Sakis στο Estate Ακρωτήρι.

 

H επισήμανση ότι η πιο καυτή ‘μπουζουκοστιγμή’ φέτος ήταν όταν ανέβηκε, πίσω στον Απρίλιο, να τραγουδήσει η θαμώνας Σάσα Μπάστα μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη στο Club 22.

 

Και η ‘αγωνία’ για το τι μέλλει γενέσθαι του χρόνου στην παραλιακή. Τι είπαμε θα φτιάξουν στο Ελληνικό, Posidonio;