HOT RIGHT NOW

Miley Cyrus, μπορείς να χαλαρώσεις;

To ONEMAN παρακολουθεί το ντεμαράζ 'ενηλικίωσης' της πάλαι ποτέ Hannah Montana και της ζητά ευγενικά να πάρει μερικές βαθιές ανάσες.

Στα φετινά MTV VMA Awards συνέβησαν πραγματάκια. Η Lady Gaga ντύθηκε καλόγρια, οι N’ Sync έκαναν reunion στο οποίο τραγούδησε ο Justin Timberlake, η Katy Perry εμφανίστηκε live κάτω από τη γέφυρα του Brooklyn και ο Will Smith χόρεψε με το γιο του. Γενικά, ένας ειδικός που έχει φάει τη ζωή του να βλέπει τα βραβεία του MTV θα θεωρούσε τα παραπάνω συμβάντα αρκετά για να ανακηρύξει τα VMAs του 2013, τα πιο πλούσια ever.

 

Η Miley έφτασε στο σημείο να δηλώσει, αμήχανη κι αυτή με τη σειρά της με τον σάλο που προκάλεσε αλλά δεν περίμενε, ότι “Το σκέφτεστε περισσότερο και από εμένα τη στιγμή που το έκανα. Βασικά, δεν το σκέφτηκα και πολύ γιατί έτσι είμαι εγώ”.

 

Μόλις κόπασαν οι μετασεισμοί απ’ την εμφάνισή με τα λάτεξ, η Miley προσπάθησε να ισορροπήσει τις εντυπώσεις κλαίγοντας απαρηγόρητη στο βίντεο κλιπ του ‘Wrecking Ball’, από το επικείμενο άλμπουμ της ‘Bangerz’ που θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου.

 

Κι ενώ τα λόγια αγάπης που τραγουδά (λολ) έκαναν τα δάκρυα να τρέχουν ποτάμι από τα μάτια της, όλο το σύμπαν έμεινε στα καρέ που η Miley είναι ολόγυμνη καβάλα στην wrecking ball. Και δώσ’ του πάλι “πιο προκλητική από ποτέ” και δώσ’ του “τι έχει πάθει η Miley Cyrus;”.

 

Δεν συμμεριζόμαστε τον πανικό και το ακραίο κράξιμο στη Miley από το σύνολο του δυτικού κόσμου, αλλά δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια στην αλήθεια. Η Miley Cyrus δεν είναι πια η Hannah Montana. H Miley Cyrus, δυο μήνες πριν κλείσει τα 20 (ένας Θεός ξέρει τι ετοιμάζει γι’ αυτά τα γενέθλια), θέλει να είναι και να φαίνεται άγριο νιάτο. Τα καταφέρνει.

 

Πριν η Παγκόσμια Ομοσπονδία Fan Clubs της Cyrus στείλει εξώδικα στο ΟΝΕΜΑΝ για την παραπάνω θέση σχετικά με το σέξι, να διευκρινίσουμε πως ούτε ξεχνάμε ούτε υποτιμάμε την (υπερβολική βέβαια) θέση της στη φετινή λίστα του ΜΑΧΙΜ Hot 100. Εχμ, η Miley Cyrus κατέλαβε την πρώτη θέση. Όσο κυκλοφορούν ακόμα κορίτσια όπως η Mila Kunis ή η Cara Delevingne ή άλλα περίπου δεκαπέντε, αυτά τα πράγματα δεν γίνεται να συμβαίνουν. Συγγνώμη.

(εντάξει, ωραία φωτογραφία αυτή)

Η εξήγηση κρύβεται πίσω από το ριζικό transition της Miley από τα χρόνια της Hannah Montana στα χρόνια της Miley Cyrus κι από το φυσικό της μαλλί-ζήτω-το-Nashville-και-οι-βλάχοι-που-ρίχνουν-τάπες-στο-Tennessee στο κοντό, επιθετικό ξανθό. Η μέχρι πρότινος πιο πλούσια έφηβη του Χόλιγουντ με απολαβές 120 εκατομμυρίων δολαρίων το 2011 δεν ήταν ποτέ, ούτε στα χρόνια της Hannah ούτε στο ρόλο της ως Hannah, αυτό που λέμε γλυκό κορίτσι.

 

Προς τιμήν της, η Miley δεν καλλιέργησε ποτέ το προφίλ του καλού κοριτσιού ή της Αμερικανίδας κόρης. Με κάθε τρόπο υπερασπίζεται τα δικαιώματα των gay και σε κάθε ευκαιρία θα παραδεχτεί ότι καπνίζει χόρτο. Ποιο είναι το πρόβλημα λοιπόν; Το πρόβλημα είναι ότι η καταιγίδα του επιτηδευμένου σέξι που έχει προκαλέσει είναι πολύ πιο επιθετική από όσο θα μπορούσαμε να συγχωρήσουμε.

Το να χτυπιέσαι σαν παρτσακλό μπροστά στον Robin Thicke, είτε φοράς λάτεξ εσώρουχα είτε είσαι γυμνή είτε φοράς ψεύτικο μουστάκι δεν είναι σέξι. Το να καβαλάς ολόγυμνη μια τεράστια ‘μπάλα’ για κατεδαφίσεις είναι σέξι, αλλά όταν είσαι η Miley και λίγο πριν έχεις χτυπηθεί σαν παρτσακλό μπροστά στον Robin δεν είναι σέξι. Ήταν κι αυτά τα ‘κεφτεδάκια’ από μαλλί στο πάνω μέρος του κεφαλιού της στην εμφάνιση με τον Thicke που μας μάτωσαν την καρδιά.

 

Η μεγαλύτερη ελπίδα μας σχετικά με την Miley είναι τα νιάτα της. Κι ένας σωστός image maker που θα την βάλει στην τάξη και που θα την αναγκάσει να βάψει τα μαλλιά της πάλι καστανά. Α, και να τα αφήσει και πάλι μακριά.

Το κορίτσι κλείνει τα 20 στις 23 Νοεμβρίου, οι πιθανότητες να της φύγει η όρεξη για ξενέρωτες προκλήσεις είναι με το μέρος μας (ίσως, αν ασχοληθεί πιο ενεργά με τον κινηματογράφο, να χρειαστεί να σοβαρευτεί εκ των πραγμάτων), ενώ, δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα της δώσει και καμιά σωστή συμβουλή ο αξιοσέβαστος πατέρας της, Billy Ray Cyrus.

Άλλωστε, ποτέ δεν κάναμε ότι δεν βλέπουμε τα φυσικά κάλλη της (ναι, ειδικά όταν ήταν μακρυμάλλα και καστανή, μην τα ξαναλέμε). Και μόνο για την ιστορία του ΜΑΧΙΜ και της HOT 100 λίστας του, η Miley πέρασε στην ιστορία με τη φετινή της πρωτιά.

 

Να, αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα. Ότι η Miley νομίζει ότι έχει γοητεύσει τα πλήθη και ότι απλά υπάρχουν δέκα αργόσχολοι που την θάβουν για ένα μεροκάματο. Μακάρι να ήταν μόνο έτσι.