HOT RIGHT NOW

Miranda. Σαν τα μπισκότα αλλά πιο sexy

Δόξα και τιμή στην Victoria Secret που αντικατέστησε την Giselle Bundchen με την Miranda Kerr. Το έβαλε βέβαια κι αυτή το λιθαράκι της για να συμβεί αυτό.

Η Αυστραλία δεν έχει ιδιαίτερα σημαντικούς πρεσβευτές στο κόσμο του θεάματος για να μπορεί να υπερηφανεύεται. Κι αν ο Hugh Jackman και η Nicole Kidman έχουν καταφέρει να περισώσουν κάτι, η 28χρονη πλέον Miranda Kerr είναι η καλύτερη πρέσβειρα της Ωκεανίας.

Ευτυχισμένο κορίτσι. Πέρασε λέει τα παιδικά της χρόνια ιππεύοντας άλογα στο αγρόκτημα της γιαγιάς της και φόραγε ό,τι ήθελε, γιατί ήταν απλά στο χωριό. Κάνα δυο δεκαετίες αργότερα και η Kerr ευτυχώς δεν φοράει ακριβώς αυτά που θέλει. Φοράει πολύ λιγότερα.

Miranda Kerr 

Από την ηλικία των 13 συμμετείχε σε διαγωνισμούς ομορφιάς. Πόσο φυσιολογικό είναι αυτό τώρα για ένα παιδί, θα το κρίνετε εσείς. Η Kerr μάλιστα είχε σηκώσει και θύελλα αντιδράσεων στην Αυστραλία με μια φωτογράφηση (ντυμένη προφανώς) που έκανε στα 14 της για ένα κοριτσίστικο περιοδικό.

Όπως και να ‘χει, αυτή η ενασχόλησή της από μικρή με τον χώρο του modeling, την οδήγησε σύντομα να γίνει το πρόσωπο της Billabong στην Αυστραλία και από εκεί να πάρει το εισιτήριο για το εξωτερικό. Το 2004 έκανε το βήμα στην Νέα Υόρκη και από τότε απλά δεν έχει σταματήσει να ποζάρει.

 

Το 2007 η Victoria’s Secret αποφάσισε να εντάξει την Miranda στο δυναμικό της, μαζί με τις Alessandra Ambrosio, Karolina Kurkova, Adriana Lima, Selita Ebanks Izabel Goulart και Heidi Klum. Κάποια λείπει ε; Η μέχρι τότε ισχυρά κυρία της μπράντας, Giselle Bundchen, παραγκωνίστηκε για να την αντικαταστήσει η 24χρονη τότε Miranda. Επάξια απ’ ότι έχεις καταλάβει.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας λίγο έως πολύ αναμενόμενο. Η καριέρα της Kerr πήρε για άλλη μια φορά ανωδική πορεία. Και η Miranda έλεγε “ναι σε όλα”. Φωτογραφιζόταν για μαγιό, για καλλυντικά, για εσώρουχα, για διαγωνισμούς, για φιλανθρωπία. Μέχρι και την sexy κοκκινομάλλα έφηβη έπαιξε για χάρη του φακού.

 

Το “Όσκαρ” όμως ήρθε πριν λίγους μήνες. Μετά κιόλας από μία εγκυμοσύνη. Γιατί το να σε διαλέγει η Victoria’s Secret για να παρουσιάσεις το Fantasy Treasure Bra, μόνο σαν Όσκαρ του modeling μπορεί να χαρακτηριστεί. Και η Miranda πήρε το αξίας 2,5 εκατομμυρίων σουτιέν, το φόρεσε και το περιέφερε. Για τα μάτια μας μόνο.