HOT RIGHT NOW

Nina Agdal, είσαι Δανή ακόμη

Ορμώμενη απ' τη μεγάλη του Sports Illustrated σχολή, η 21χρονη Δανή δεν πτοείται από κανένα wardrobe malfunction και κανένα χωρισμό.

Δεν ξέρω αν χρειάζεται θάρρος ή γνωριμίες για να βουτήξεις (με το μαγιό σου) στα ‘σαλόνια’ και τα εξώφυλλα περιοδικών όπως το Sports Illustrated των swimsuit edition ημερών του, αλλά σίγουρα χρειάζεται yolo φιλοσοφία ζωής. Α, και ένα κορμί σαν της Nina Agdal.

Η μέχρι πέρυσι άσημη Nina έκανε το ντεμπούτο της το 2012 στο Sports Illustrated Swimsuit Issue και με συνοπτικές διαδικασίες, φορώντας διάφορα (κάτι σαν) μαγιό, πήρε τον τιμητικό τίτλο ‘Rookie of the Year’, ενώ παράλληλα έκανε μερικά χιλιόμετρα στην πασαρέλα για λογαριασμό τη Victoria’s Secret.

 

Αυτά είναι παντελώς αδιάφορα πια. Όλος ο κόσμος μιλάει για την άτυχη στιγμή’ κατά τη διάρκεια φωτογράφισης στην παραλία του Miami πριν δυο εβδομάδες, όταν φάνηκε το δεξί της στήθος (λες και είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε), αλλά κυρίως για τον χωρισμό της από τον frontman των Maroon 5, Adam Levine.

(δεν τα βρίσκαν στο beach volley μάλλον)

Αν υπήρχε ο όρος ‘αυτοκρατορικός χωρισμός’, θα έμπαινε αβίαστα δίπλα στην ιστορία του break-up της Nina και του Adam. Ο Levine όχι απλά τη χώρισε, αλλά ελάχιστες μέρες μετά έκανε πρόταση γάμου στην πρώην του, Behati Prinsloo και η τελευταία είπε το ναι.

Εκεί είναι που η Nina έδειξε από τι σκανδιναβικό μέταλλο είναι φτιαγμένη. Σούπερ κουλ με τις εξελίξεις, η 21χρονη Δανή δίδαξε πολιτισμό (και λίγη παιδική αφέλεια).

 

Τώρα δύο τινά συμβαίνουν. Ή η Agdal είναι όντως τόσο απελπιστικά cool ή υποτιμά τον εαυτό της. Το πρώτο σενάριο μας αρέσει, το δεύτερο όχι και τόσο.

Η Nina, που πρόσφατα έκανε ένα cameo ως σούπερμοντελ στο ‘Don Jon’ με τους Gordon-Levitt και Scarlett Johansson, έχει δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο ότι ο λόγος που έχει τόση πέραση και κλείνει φωτογραφίσεις και δουλειές σαν μανιακή είναι ότι τα κορίτσια μπορούν να ταυτιστούν μαζί της. Επειδή τάχα είναι πολύ καθημερινή φιγούρα και όχι κάτι το ‘ιδιαίτερα ιδιαίτερο’. Μάλιστα.

 

Σε πιο ευχάριστα νέα, η Agdal απέδειξε τι επαγγελματίας είναι και πόσο πιστά ακολουθεί τα χνάρια της ‘δεν-με-νοιάζει-τίποτα’ Miranda Kerr, όταν στο shooting στην παραλία του Miami αντιμετώπισε το nipslip που προαναφέρθηκε, σαν να μην έγινε ποτέ.

 

Ζωντανή, τυπική 21χρονη και φαν των social media (ασχολείται πολύ με το Instagram και το Twitter), η Nina είναι έτοιμη να γράψει μανιφέστο για τα νιάτα:

 

Μπορεί να έχει δίκιο η Agdal. Μια τυπική μέρα στη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται αυτόν τον καιρό, θα μπορούσες να την πετύχεις να ψωνίζει δημητριακά σε ένα σουπερμάρκετ και να μην καταλάβεις ότι είναι το επόμενο μεγάλο όνομα του μόντελινγκ. Αν όμως πεταχτεί για μια βόλτα στην παραλία, οι αποκαλύψεις δεν θα σου αφήσουν περιθώριο. Τυπική Δανή σίγουρα δεν την λες. Είναι και αυτό το καστανό που περιπλέκει τα πράγματα.

(εσύ, έφαγες το μπέργκερ σου σήμερα;)

Το γεγονός ότι νιώθει μικρή και το φωνάζει, δεν έχει εμποδίσει τη Nina απ’ το να προβεί σε δηλώσεις τύπου “θέλω να κάνω εκατό παιδιά”. Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι αν και κατά πόσο τρομάζει με τέτοιες δηλώσεις, ο νέος φίλος της, Max George, πρώτο όνομα του βρετανικού boy band, The Wanted.

 

“Γίναμε φίλοι πολύ γρήγορα και τα πάμε μια χαρά. Κάναμε παρέα για έξι μήνες και μετά από αυτό σκεφτήκαμε μήπως κάνουμε το επόμενο βήμα. Δεν είμαι ειδικός στις σχέσεις, αλλά μου αρέσει αυτό που έχει προκύψει. Δεν θα άλλαζα τίποτα”, δηλώνει προφανώς με τη λαμαρίνα στα δόντια ο George.

Εντάξει, προφανώς της Nina της αρέσουν οι μουσικοί. Στα 21 της. Στα 25, κανείς δεν φαντάζεται πού και με ποιον θα τη βλέπουμε. Το μαγιό της να φοράει και όλα καλά θα πάνε.