HOT RIGHT NOW

Όταν η Miranda Kerr τερμάτισε τις σέξι φωτογραφίσεις

Η υπογραφή του διαζυγίου της απ' τον Orlando Bloom είναι θέμα χρόνου και το κορίτσι από την Αυστραλία διάλεξε για συμβολαιογράφο τον Mario Testino.

Φαντάζομαι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να αντιδράσεις σε ένα διαζύγιο -δεν έχω πάρει ένα, γι’ αυτό φαντάζομαι-, αλλά είμαι σίγουρος ότι η Miranda Kerr διάλεξε τον πιο εμφατικό. Το να σε φωτογραφίσει ο Mario Testino για το GQ έτσι όπως φαίνεται ότι φωτογράφισε την 30χρονη Αυστραλέζα είναι κίνηση ικανή να ρίξει τον Orlando Bloom σε αιώνια κατάθλιψη.

Πες δηλαδή ότι χωρίζεις απ’ το κορίτσι σου, που πιθανότατα δεν μοιάζει με την Miranda Kerr, και εκεί που ψάχνεις τη διάδοχη κατάσταση τους επόμενους μήνες, την βλέπεις ημίγυμνη στο Instagram. Ε, ακόμη κι αν τη βαριόσουν περισσότερο κι απ’ το ‘Άκρως Οικογενειακόν’, δεν γίνεται να μείνεις ήσυχος με τέτοιο θέαμα.

Μπες για λίγο στη θέση του Orlando Bloom που ξυπνάει ένα πρωί αποφασισμένος να μην ξανασχοληθεί μαζί της και βλέπει στο ίντερνετ αυτή τη φωτογραφία:

 

(όταν συνέλθεις, συνέχισε)

Την ώρα που ο Bloom δήλωνε ότι η Miranda κι εκείνος αγαπιούνται βαθιά και πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλο για να δώσουν και το καλό παράδειγμα στον 3χρονο γιο τους, η Kerr δούλευε στο στούντιο του Mario Testino. Μετά ή πριν τη δουλειά -λίγη σημασία έχει άλλωστε- το μοντέλο έδωσε και την καθιερωμένη συνέντευξη για το περιοδικό.

 

Τ’ ακούς Orlando; Το κορίτσι ξανακάνει σεξ.

Το ποιος χώρισε ποιον δεν είναι κι απ’ τις πιο ξεκάθαρες υποθέσεις που απασχόλησαν τη showbiz τον τελευταίο χρόνο. Το ποιος περνάει καλύτερα είναι μάλλον προφανές. Κι αν οι sexy πόζες είναι ‘απλά η δουλειά της’, τι έχεις να πεις για το κλίμα φρεσκάδας και yoloσύνης που προκύπτει απ’ τη συνέντευξή της στο περιοδικό;

 

Η Miranda παραδέχτηκε ότι εξασκεί πολύ το σπορ των ‘ραντεβού’ και ότι λατρεύει να γνωρίζει καινούργιο κόσμο και να κάνει τσατ με τις ώρες στο ίντερνετ.

 

ΝΑΙ ΚΑΛΑ.

Κοίτα που στο τέλος θα συμπαθήσουμε τον Orlando Bloom και θα του κάνουμε φιλικά πατ-πατ στον ώμο. Πόσα χτυπήματα ν’ αντέξει πια; Δεν ξέρω κάτω από ποιο έπιπλο θα κρύφτηκε με τις πρώτες φωτογραφίες του Testino που διέρρευσαν (σ.σ. το τεύχος Μαΐου του GQ με την Kerr στο εξώφυλλο κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 3/4), αλλά με τέτοιες δηλώσεις σίγουρα πρέπει να άνοιξε την καταπακτή για να κρυφτεί μέχρι να κοπάσει η καταιγίδα.

 

Γιατί δεν είναι απλά οι πόζες και τα γυμνά οπίσθια της Kerr ή οι δηλώσεις της για τα καινούργια ραντεβού. Είναι ότι στην ίδια συνέντευξη, η Αυστραλέζα ανοίγει την πόρτα και σε νέες εμπειρίες, τύπου ‘πώς θα ήταν να είμαι με ένα κορίτσι στο κρεβάτι’. Πολλαπλά εγκεφαλικά. Και για τον Bloom και για εμάς.

 

“Μ’ αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Θαυμάζω το γυναικείο σώμα και συχνά σχεδιάζω γυναίκες, ειδικά την πίσω τους πλευρά. Οπωσδήποτε χρειάζομαι έναν άντρα στο κρεβάτι, ένα δυνατό στήθος για να πλαγιάσω. Παρ’ όλ’ αυτά, θέλω να πειραματιστώ, γι’ αυτό ποτέ μη λες ποτέ”.

Miranda, δεν πρόκειται να ακούσεις κανένα ‘ποτέ’ από τα χείλη μας.

 

Ας μπούμε λίγο και στη θέση της Kerr. Τα έχει όλα. ‘Όλα’ σημαίνει από το πιο προικισμένο κορμί 30άρας μέχρι έσοδα άνω των 7 εκατομμυρίων δολαρίων το 2013. Το δεύτερο στοιχείο την κάνει το δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο τοπ μόντελ σήμερα. (σ.σ. Στην πρώτη θέση με έξι φορές μεγαλύτερο εισόδημα είναι η Gisele).

 

Πίσω από το dating που εξασκεί, τα σκανδαλοθηρικά είχαν εντοπίσει ένα νέο της φλερτ. Το θέμα είναι πως φοβάμαι ότι δεν είστε και τόσο έτοιμοι για τα αποκαλυπτήρια. Ας κάνουμε μια μικρή εισαγωγή. Η Kerr είναι φανατική Βουδίστρια και οικολόγος και ο βαθύπλουτος James Packer, αυτός που φέρεται ως νέο φλερτ το οποίο -ΕΥΤΥΧΩΣ- έχει τελειώσει, κόβει δέντρα για να φτιάξει καζίνο.

Δεν μπορεί, λες, θα πρέπει να της αρέσει υπερβολικά αυτός ο Packer. Και μετά βλέπεις αυτό:

 

Για πες. Μήπως προτιμάς ξαφνικά να γυρίσει στον Bloom και ας μην έβλεπες ποτέ τέτοιες τεστινικές φωτογραφήσεις; Αν ναι, σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο, οπότε κρίνω καλύτερο να μην σκεφτόμαστε καθόλου.

Αυτό θα βοηθήσει: