HOT RIGHT NOW

Περίμενες ποτέ ότι θα δεις τη μικρή Arya Stark με εσώρουχα;

Στο Game of Thrones έρχεται ο Χειμώνας, αλλά η Maisie Williams ζεστάθηκε.

Παίζει να είναι ο πιο συμπαθητικός γυναικείος χαρακτήρας του Game of Thrones. Ταυτοχρόνως, παίζει να είναι και ο λιγότερο ‘γυναικείος’ χαρακτήρας της σειράς. Μιλάμε για την Arya Stark. Τη μικρή, ανήλικη Arya Stark. Το κορίτσι με το σπαθάκι που έχει φάει περισσότερο κόσμο από την πανούκλα, αλλά στα μάτια όλων μας παραμένει η μικρή κόρη του Ned Stark.

Η Maisie Williams, η ηθοποιός που την υποδύεται, αποφάσισε να μας δείξει ότι δεν είναι πλέον ανήλικη (έχει κλείσει τα 19), ποστάροντας στα προσωπικά της social media τις φωτογραφίες που τράβηξε σε ένα ιαπωνικό σπα το οποίο επισκέφθηκε πρόσφατα με τις φίλες της.

Σε γενικές γραμμές, το θέαμα είναι κάπως weird. Φταίει το ‘ιαπωνικό σπα’; Φταίει το ότι η Maise και οι φίλες της φοράνε κάτι περίεργα μαύρα σλιπάκια; Φταίει το ότι ποτέ κανείς δεν τόλμησε να φανταστεί το σπλάχνο του Ned Stark με μαύρο σλιπάκι; Ποιος ξέρει… Η Maisie, πάντως, τόλμησε να μας δείξει την άλλη όψη της.

Στο πιο κοντινό πλάνο γίνεται σαφές ότι η Maise είναι πιο γυμνασμένη από τις φίλες της. Προς απογοήτευση όλων, έχει ξεκαθαριστεί ότι η κοκκινομάλλα φίλη δεν είναι η Sophie Turner (η Sansa, η αδερφή της Arya στο GoT), αλλά μια απλή ανώνυμη κοκκινομάλλα φίλη. Με τη μεσαία φίλη δεν ασχολήθηκε κανείς, αλλά εντάξει, δύο γυμνόστηθες φίλες είναι καλύτερες από μια σε κάθε περίπτωση.

Δύο διαπιστώσεις πριν συνεχίσεις αμέριμνος τη μέρα σου: Α. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να κρύβεται κάτω από την ατσούμπαλη γκρίζα ρόμπα του ιαπωνικού σπα της γειτονιάς σου. Β. Το ανέβα – κατέβα στις σκάλες του ναού του πολυπρόσωπου θεού κάνει καλή δουλίτσα στους γλουτιαίους και στις γάμπες.