PUBLI

H Δήμητρα Αλεξανδράκη εξάγει την ελληνική σεξουαλικότητα

Είναι ευχάριστο να βλέπεις μια Ελληνίδα στις σελίδες του Αμερικάνικου Esquire. Ακόμη και αν πρόκειται για την εβδομαδιαία εκδοσή του.

Τα παιδιά του ελληνικού Esquire, του τελευταίου προπύργιου (μαζί με το Playboy που το τρέχουν οι ίδιοι) του άλλοτε ακμαίου στην Ελλάδα κλάδου των αντρικών περιοδικών, έκανε, ως όφειλε, τη δουλειά του σωστά και φρόντισε να συμπεριλάβει στις σελίδες του καλοκαιρινού του τεύχους μια φωτογράφηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Της τελευταίας, όπως έχουμε επισημάνει, του -επίσης άλλοτε ακμαίου στην Ελλάδα- είδους της.

Κομπλέ με εύστοχο τίτλο ‘Η χαρά της ζωής’ και εισαγωγή που μιλούσε για τα (επαγγελματικά πάντα) ταξίδια της σε Αμερική, Ντουμπάι και Τουρκία. Ταξίδια από τα οποία, για να μην ξεχνιόμαστε, έχουν προκύψει – μέσω instagram – ‘αναμνηστικά’ όπως η φωτό με tag burj al arab και επεξήγηση ‘Enjoy .. Before the work .. Feeling #blessed !!’.

 

Μια φωτογράφηση που οι υπεύθυνοι του Αμερικάνικου Esquire καθόλου τυχαία επέλεξαν, ανάμεσα στις δεκάδες που είχαν στην διάθεσή τους από τις υπόλοιπες διεθνείς εκδόσεις του περιοδικού σε όλο τον πλανήτη, για να συμπεριλάβουν στο Esquire Weekly, την εβδομαδιαία έκδοση που διατίθεται ψηφιακά.

Aυτή είναι η πρώτη φορά που μια φωτογράφηση Ελληνίδας μπαίνει στη συγκεκριμένη έκδοση. Και, χωρίς ενδεχομένως να σημαίνει τίποτα για την καριέρα της Δήμητρας, αποτελεί σαφή ένδειξη ότι η Κρητικοπούλα που γνωρίσαμε μέσα από το Next Top Model διαθέτει όντως προσόντα διεθνών προδιαγραφών.

Ένα δηλαδή μοντέλε κορμί (επίσης ‘παρθένο’, κάτι σπάνιο, από νυστέρι πλαστικού χειρούργου) που μυρίζει Μεσόγειο από χιλιόμετρα μακριά, διαθέτει καμπύλες σε όλα τα σωστά σημεία (viva brazil) και έρχεται εξοπλισμένο με ένα εκφραστικό πρόσωπο που μπορεί να κάνει τα πάντα εκτός από το να εκπέμψει αθωότητα.

Εμείς εδώ στο ΟΝΕΜΑΝ έχουμε πει και ξαναπει τη γνώμη μας για την Δήμητρα.

Ότι δηλαδή πρόκειται για ένα καθαρόαιμο sex symbol με ηφαιστειώδες ταμπεραμέντο. Επίσης ότι πρόκειται ενδεχομένως για την μοναδική σέξι Ελληνίδα που έχει νόημα να ακολουθείς το instagram της φανατικά, αφού ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ‘σερβίρει’.

Από φωτογραφίες της δίπλα στη σούβλα που ψήνει αρνί ή να κρατάει όπλο, μέχρι, πιο συχνά, μπικινάτες εκλάμψεις από τα διάφορα πεντάστερα ξενοδοχεία που βρίσκεται για διακοπές ή για δουλειά. Εντός Ελλάδας όπως εδώ στο Costa Navarino.

Ή εκτός, όπως εδώ στη Νέα Υόρκη.

Άσε που έχει την πλάκα του να παρακολουθείς κάποια της οποίας η ζωή, όπως την βλέπεις μέσω από το instagram, δεν έχει επηρεαστεί καθόλου από την κρίση. Kαι η οποία δεν διστάζει π.χ. να ανεβάζει φωτό της όπου πίνει σαμπάνια μέσα σε lear jet.

Βγάζει, αν θες, γλώσσα στην κρίση.

Εννοείται πως πολλές από τις επιλογές που κάνει δεν είναι οι καλύτερες δυνατές για κάποια που όντως θα επιθυμούσε να κάνει καριέρα στο modeling. Όμως η Δήμητρα δεν κάνει καριέρα σε αυτό. Αν και όντως θα μπορούσε.

Το δικό της το ταλέντο είναι ότι ξέρει πως να κάνει τους άντρες να μην μπορούν να σταματήσουν να την κοιτάζουν. Και σε αυτό είναι πλέον η πιο ταλαντούχα στην Ελλάδα. Μόνιμη πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια. Εντελώς εκτός συναγωνισμού.