HOT RIGHT NOW

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι η τελευταία του είδους της

Την ίδια ώρα που όλα τα υπόλοιπα εγχώρια sex symbols παντρεύονται ή αλλάζουν επάγγελμα, η Κρητικιά του Next Top Model συνεχίζει. Και μάλιστα με διεθνή επιτυχία.

Πάνε 25 μήνες από τότε που ανακηρύξαμε την Δήμητρα ως τη νέα Σάσα Μπάστα. Και το κορίτσι που κάποτε φωτογραφιζόταν ‘αφόρητα’ λεσβιακά με την -συμπαίκτρια της στο Νext Top Model, Νάιλα- για το Playboy φρόντισε να μας ‘δικαιώσει’.

Για την ακρίβεια φρόντισε να καλύψει ολομόναχη το τεράστιο κενό στο ταμπλό των αντρικών φαντασιώσεων που έχει προκύψει μετά την ταυτόχρονη αποχώρηση της Σάσας Μπάστα (που δεσμεύτηκε και ηρέμησε), της Όλγας Φαρμάκη (που έγινε fashion blogger), της Χριστίνας Στεφανίδη (που ερωτεύτηκε και ξενιτεύτηκε στην Ιταλία), της Ρίας Αντωνίου (που κάνει επίσης καριέρα στην Ιταλία), της Τζούλιας Αλεξανδράτου (παντρεμένης και ξενιτεμένη στην Βιέννη) και της Νταϊάνας Ιγροπούλου  (που σπουδάζει στο Λονδίνο).

Και αυτό, μην ξεχνάμε, σε μια εποχή που δεν υπάρχουν πια στην Ελλάδα αντρικά περιοδικά για να προωθήσουν -με πάθος και ανιδιοτέλεια- την καριέρα της μέσω διαδοχικών φωτογραφήσεων.

‘ Είμαι ανοιχτή στον έρωτα, είναι πολύ ωραίο πράγμα. Μου αρέσουν οι μελαχρινοί άντρες με μαύρα μάτια. Θα πρέπει πάντως να με σέβεται, να με εκτιμάει και να μου κάνει καλό sex. Εγώ τον έχω μέσα στο σπίτι μου πασά, βασιλιά. Και παντόφλες φέρνω. Είμαι γυναίκα για σπίτι εγώ, τελειωμένα πράγματα”, είπε το μοντέλο’

Συγκεκριμένα η Δήμητρα, που έχει προλάβει να φωτογραφηθεί για τα Max, Maxim και Nitro, πριν αυτά κλείσουν, έσκασε μύτη ακριβώς την στιγμή που η εγχώρια ‘βιοτεχνία φαντασιώσεων’ ετοιμαζόταν να βαρέσει πτώχευση.

Και αμέσως έκανε την διαφορά με τον μοναδικό συνδυασμό τσαμπουκά, ανόθευτης (είναι 100% natural) ελληνικής ομορφιάς, ‘ευχέρειας’ στο γυμνό και σωματοδομής μοντέλου πασαρέλας (βλέπε ψηλά πόδια) που διέθετε.

Την θυμάμαι σαν σήμερα που είχε έρθει σε ένα πάρτι του Maxim, φορώντας ακόμη την κορδέλα από τα καλλιστεία της Απογευματινής που μόλις είχε κερδίσει. Τότε που ήταν ακόμη λίγο ψαρωμένη. Και λίγο μαζεμένη. Τότε που δεν φανταζόταν ότι, 4 χρόνια μετά, θα ανεβάζει στο instagram  φωτογραφίες που την δείχνουν να λιάζεται σε γιοτ, να πίνει σαμπάνια σε lear jet ή να παρτάρει στο Μιλάνο, το Λας Βέγκας και το Χονκ Κόνγκ.

Τότε που δεν φανταζόταν ότι, την ίδια ώρα που εκείνη έκανε ηλιοθεραπεία (φυσικά στη Μύκονο) θα ερχόταν ένας Ρώσος επιχειρηματίας που την πήγε στη γειτονική μπουτίκ και, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, της έκανε ένα δωράκι αξίας 37.500 ευρώ.

Ναι, είναι αλήθεια, η κρίση δεν επηρέασε καθόλου την πάλαι ποτέ βασίλισσα του καρναβαλιού της Ξάνθης. Επίσης, για να είμαστε δίκαιοι μαζί της, ακόμη και αν είχε ανταγωνισμό από τις λίγο πιο παλιές της, και πάλι θα είχε ξεχωρίσει. Είναι όντως μια πολύ όμορφη γυναίκα.

Μια πολύ όμορφη γυναίκα που δεν έχει κανένα πρόβλημα (ηθικό ή αισθητικό) να φωτογραφίζεται και έτσι.

Μια πολύ όμορφη γυναίκα πρώην αγοροκόριτσο (βλέπε κυνήγι με τον πατέρα της και μαθήματα καράτε και τζούντο) που δεν διστάζει να βγάλει μέχρι και μαχαίρι (κυριολεκτικά) όταν αισθάνεται ότι απειλούνται τα χωράφια της.

 

Επίσης, με ένα σχεδόν μαγικό τρόπο, καταφέρνει να παραμένει πάντα στην επικαιρότητα. Είτε πρόκειται για την σύλληψή της από την αστυνομία επειδή πέρασε ένα κόκκινο φανάρι.

 

Για την σχέση της με τον Ηλία Κασιδιάρη που βγήκε και διέψευσε.

Για την συμμετοχή της σε βιντεοκλίπ δίπλα στον Λευτέρη Πανταζή (που, για πρώτη φορά, τον είδα λίγο ‘τρακαρισμένο’)

Ένα από τα πολλά βιντεοκλίπ στα οποία έχει ‘δανείσει’ το απίστευτο κορμί της.

 

Είτε, τέλος, για την συλλογή Crazy Beach με χορευτικά κομμάτια που έβγαλε το καλοκαίρι και η οποία συνοδευόταν από κανονική 20σέλιδη φωτογράφηση.

Αν κάνετε την σούμα όλων των παραπάνω θα έρθετε ακριβώς στο συμπέρασμα του τίτλου. Ότι η Δήμητρα είναι το τελευταίο sex symbol που έχουμε. Η μοναδική από τις καινούργιες που μπορεί να συνεχίσει την παράδοση των παλιών. Η μοναδική που μας δίνει αφορμές για να ξεχνάμε την κρίση. Η μοναδική που δίνει τροφή στους παπαράτσι. Για αυτό και της γράψαμε αυτό το άρθρο. Για να της δώσουμε ‘κουράγιο’ για την ‘κουραστική’ καλοκαιρινή σεζόν που απλώνεται μπροστά της.

Δήμητρα προχώρα. Έστω και μόνη σου. Με σημαία ένα brazilian μπικίνι.