WOMEN

Mea Culpa, oι Ελληνίδες που αδικήσαμε το 2016

Εκείνες για τις οποίες κακώς, πολύ κακώς, δεν είπαμε ούτε μια λέξη μέσα σε 365 ολάκερες μέρες.

Κάποιες τις ξεχάσαμε, γιατί είπαμε ότι θέλουμε να τις κάνουμε κάτι παραπάνω (συνέντευξη, αφιέρωμα) αλλά ποτέ δεν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Άλλες είναι φανερό ότι αδιαφορούν παντελώς για το τι πιστεύουμε για εκείνες, οπότε τις αφήσαμε και εμείς στην ησυχία τους. Και, τέλος, είναι και εκείνες οι σιγανοπαπαδιές που απλώς δεν μας έδωσαν ποτέ αφορμή.

 

Όποιος και αν είναι ο λόγος, τώρα που ξεκίνησε η νέα χρονιά, είναι καλό να αναγνωρίσουμε και δημόσια το γεγονός ότι σαφώς και δεν μας είναι αδιάφορες.

 

Και, επιπλέον, να εκφράσουμε την ελπίδα ότι, κάποια στιγμή, μπορεί -με αφορμή μια φωτογράφηση, μια σκηνή ή ένα ‘λιμπιστικό’ post- οι δρόμοι μας να συναντηθούν.

Γιατί πίσω από κάθε π.χ. Κατερίνα Στικούδη, Έλενα Τσαγκρινού και Βασιλιάννα που έχουμε δικαίως και πολλαπλώς αποθεώσει (δες εδώ σούμα όλες τις νέες ελληνίδες που θα έπρεπε να είναι εξώφυλλο σε αντρικά περιοδικά) , θα υπάρχει πάντα μια Μπάγια Αντωνοπούλου, η -πρώην μοντέλο και Β’ αναπληρωματική Miss Tourism Europe Queen 2011- συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη, για την οποία δεν θα έχουμε πει τίποτα. Παρότι διαθέτει, μεταξύ άλλων, χάρμα πόδια.

Άσε που, τουλάχιστον, για την Μπάγια έχουμε κάνει ένα mention στα αφιερώματα για τα κορίτσια του καιρού που μας φέρνουν τον ουρανό σφοντύλι ή τις Ελληνίδες που είναι master στο pole dancing.

Όπως, αντίστοιχα, στην περίπτωση της -αιθέριας ξανθιάς Θεσσαλονικιάς συμπαρουσιάστριας της Ελένης Μενεγάκη (παίζει και στο Συμμαθητές)- Κωνσταντίνας Κομματά, την είχαμε τουλάχιστον μέσα στις γοργόνες της Χαλκιδικής.

Tι να πει δηλαδή και η ‘μου θυμίζεις την 3,2,1 Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου, για αυτό σε έχω καψουρευτεί περισσότερο’ Τζώρτζια Παναγή, η Κύπρια συμπαρουσιάστρια του Μουτσινά στο ‘Ξαναδέστε τους’, με το υπέροχο πρόσωπο και τα γαλαζοπράσινα μάτια μέσα στα οποία θέλεις να βουτήξεις και να μην βγεις ποτέ ξανά, στην οποία -κατά λάθος- έχουμε γυρίσει εντελώς την πλάτη.

Η πολύπειρη Στέλλα Γιάμπουρα, με των ίδιων αποχρώσεων μάτια, που φέτος και παίζει στις ‘Προδοσίες’ και έχει τη δική της εκπομπή (Beautiful Life), αλλά και πάλι δεν κάναμε τον κόπο να στην αναφέρουμε. Παρόλο που, όσο μεγαλώνει, γίνεται όλο και πιο λαχταριστή.

Ή την εντυπωσιακή διαγωνιζόμενη στα Σταρ Κύπρος Βιολέτα Λόρενς (που παίζει επίσης στο Μπρούσκο, είναι πιανίστας και μιλάει αγγλικά, ισπανικά και ρώσικα).

 

Ενώ ειδική αναφορά οφείλουμε να κάνουμε στην πληθωρική βορειοηπειρώτισσα Βασιλική Αγγελή από τα ‘Κλεμμένα Όνειρα’, που πήρε -στα τελευταία επεισόδια του Έλα στη θέση μου’- τη θέση της γραμματέως και μας έχει εντυπωσιάσει με διαφορά στήθους.

Αν και εκείνη που σπάει κάθε κοντέρ φωτιάς και λάβρας είναι με διαφορά η Θεσσαλονικιά Έλενα Κρεμλίδου (πάλαι ποτέ cheerleader του ΠΑΟΚ και φοιτήτρια Βιοχημικής Μηχανικής) του ‘Οτι να’ναι’.

Τόσο πληθωρική από κοντά και τόσο αβασάνιστα σέξι, που μπροστά της η Όλγα Φαρμάκη μοιάζει σαν 18χρονη ανορεξική Ανατολικοευρωπαία μοντέλα.

Ένα κορίτσι φτιαγμένο για διαδοχικά εξώφυλλα. Όπως ακριβώς η -τεράστια αδυναμία μου- αθλητικογράφος Ευρυδίκη Βαλαβάνη (επίσης surfer, σχεδιάστρια ρούχων και ειδική στο pole dancing).

Κοφτερό βλέμμα που κάνει γόνατα να τρέμουν, φοβερή αίσθηση του στιλ και ένα σώμα που θυμίζει βραζιλιάνα μουλάτα, ‘πασπαλισμένο’ παντού με υπέροχα τατού που τα φοράει και δεν την φοράνε.

 

Tη λίστα συμπληρώνει η γλυκύτατη 22χρονη Εύη Δαελλή (βλέπε η μικρή Φοίβη του ‘Ευτυχισμένοι Μαζί’) στο Έλα στη θέση μου’, με το πρόσωπο που θυμίζει Μακρυπουλο-Μενεγάκη στα 18, που -παρότι ο ρόλος της είναι αυτός της σεμνής μικρής αδελφής- κλέβει την παράσταση (από άποψη ανόθευτης ομορφιάς) τόσο από την δίμετρη Ευαγγελία Συριοπούλου όσο και από το ‘εθνικό μας κορμί’ Αθηνά Οικονομάκου.

H Θεσσαλονικιά Μπέλα Καζολέα του Deal, ενδεχομένως η ωραιότερη παίκτρια που έχει ποτέ εμφανιστεί σε ελληνικό τηλε-παιχνίδι.

 

Και, τέλος, η Καλαματιανή Μαλού Κυριακοπούλου, που την θυμηθήκαμε από το πρόσφατο εξώφυλλό της στο περιοδικό Forma, την οποία αναφέραμε απλώς στα πλαίσια του ‘τι απέγιναν’ αφιερώματος στους νικητές των μουσικών reality . Παρότι, όπως μπορείτε να δείτε, έχει κάνει ολικό upgrade.