WOMEN

Οι άγνωστες Ελληνίδες που κάνουν θραύση στο Ιnstagram

Είναι καυτές, φιλόδοξες και πολύ εργατικές. Μπράβο τους. Και μπράβο μας που δεν τις αφήνουμε στην ησυχία τους.

Αφορμή για το συγκεκριμένο αφιέρωμα-‘κοινωνική προσφορά’ ήταν το ψάξιμο για το χρηματιστήριο των πιο σέξι ελληνίδων στο instagram που δημοσιεύσαμε πριν λίγες μέρες.

Εκεί που δίπλα στην πιο δημοφιλή -με τεράστια διαφορά από τις υπόλοιπες- πρώτη πεντάδα των Ελένη Μενεγάκη (720.000 followers), Φαίη Σκορδά (538.000), Δούκισσα Νομικού (547.000) Αθηνά Οικονομάκου (540.000) και Μαίρη Συνατσάκη (493.000), είδαμε να ξεπροβάλλουν αναπάντεχα ψηλά ονόματα που δεν περιμέναμε.

Κάποια γνωστά -και εξαιρετικά συμπαθή- από το παρελθόν, όπως η Νικολέτα Ράλλη (121.000) που συνεχίζει τον ‘τίμιο’ αγώνα της με όπλο το χιούμορ, το κοφτερό μυαλό και τις…καρύδες της.

Κάποια που δεν τα συμπεριλάβαμε στη λίστα επειδή δεν ήταν επώνυμα, όπως η -εκ Κρήτης- personal trainer, μοντέλο και blogger Ελεάννα Παλαιολόγου. Ένα κορίτσι που έχει φτάσει τους 76.500 followers με μοναδικό όπλο το πόσο Μεσογειακά καυτή είναι.

Με άλλα λόγια έχει καταφέρει, χωρίς κανένα εξώφυλλο (αφού δεν υπάρχουν πια αντρικά περιοδικά) να ‘αγγίξει’ βετεράνους όπως η Έλενα Παπαβασιλείου (99.000) και η Δήμητρα Αλεξανδράκη (96.300) και να ξεπεράσει πολυτάλαντα κορίτσια που είναι συνεχώς στην επικαιρότητα όπως η Μαντώ Γαστεράτου (72.000).

Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι έχουμε βάλει, όχι για να το παινευτούμε, και εμείς το χεράκι μας στην insta-άνοδο κοριτσιών όπως η Ελεάννα ή η πληθωρική σχεδιάστρια Χριστίνα Ζαφειρίου (56.000).

Δυο από τις 34 που συμπεριλάβαμε, πριν από ένα ακριβώς χρόνο, στο προηγούμενο αφιέρωμα μας στις άγνωστες Ελληνίδες που αξίζει να ακολουθήσεις στο instagram.

Το αφιέρωμα από το οποίο πρωτογνωρίσαμε (και ίσως πρωτογνωρίσετε) κορίτσια που είδαν την δημοτικότητά τους να εκτοξεύεται, όπως την fitness fanatic Φελίσια Λαπάτη (50.700 followers) που βλέπετε πιο πάνω και την οποία έχουμε σχεδόν μετατρέψει σε νέα Στικούδη, αφού μπαίνει σε κάθε άρθρο. Ή την 21χρονη Βεροιώτισα μοντέλο, make up artist και φοιτήτρια δημοσιογραφίας Ιωάννα Μπέλλα (74.700) με το πολύ δυνατό account που βλέπετε εδώ.

Καθώς επίσης τη νέα αγαπημένα μας μοντέλα (κάτι σαν την νέα Όλγα Φαρμάκη φαντάσου) Σοφία Χαρμαντά, η οποία ωστόσο -παραδόξως και παρά τις συχνές αναφορές μας- έχει μόνο 60.000 followers. Μια αδικία που σαφώς και οφείλει να σταματήσει να υφίσταται. Ειδικά τώρα που το κορίτσι μας κλείνει αβέρτα δουλειές έξω.

Τη λαχταριστή Σοφία Κωτσοπούλου των 87.500 followers, με τα υπέροχα τατού και το λουκ Kim Kardashian που ασχολείται και με το τραγούδι.

Και την κυριλοσέξι Kερκυραία fashion blogger Μαριτίνα Ανδριώτη (67.500 followers), που έρχεται πακέτο με τη δίδυμη αδελφή της Σπυριδούλα (32.000 followers).

Ουσιαστικά αυτό που επιχειρούμε εδώ είναι ένα βαρβάτο update στο συγκεκριμένο άρθρο που να ενσωματώνει την εμπειρία μας από ένα χρόνο ψαξίματος στο instagram και όλων των σχετικών ‘αυτές που δεν πρέπει να ξέρει η γυναίκα σου ότι ακολουθείς’ αφιερωμάτων που έχουμε κάνει.

Γιατί δεν είναι απλά κρίμα, αλλά κανονικό έγκλημα ότι δεν είχαμε βάλει πέρυσι μέσα την Θεσσαλονικιά fashion blogger και μοντέλο Μαριάννα Μπαφίτη με τους 70.000 social fans.

Οι Θεσσαλονικιές που παίρνουν σκαλπ στο instagram

H λαχταριστή Μαριάννα είναι μόνο μια από τις πολλές -άγνωστες, τουλάχιστον σε εμάς τους Αθηναίους- συμπολίτισσές της που έχουν τρελό κοινό στο instagram. Σε τέτοιο βαθμό που τους κάναμε αναγκαστικά, πριν 3 μήνες, το ολοδικό τους αφιέρωμα

Γιατί, χωρίς ίχνος κλισέ, σε κάθε καφετέρια και σε κάθε μπαρ αυτή της πόλης πετυχαίνεις κάποια με 50.000 followers στο τσεπάκι της. Όπως την Πολίνα Τριγωνίδου με την εσάνς Νόνης Δούνια που είναι -πέρα από p.r. νυχτερινών μαγαζιών- βολεϊμπολίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός.

Ή, σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, τη δασκάλα, hostess στο Markiz και συν-ιδιοκτήτρια της σειράς ρούχων Bubblegun Exlusive Clothing Ιωάννα Τούνη που έχει φτάσει τους 89.500 followers.

Και σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό την πολυτάλαντη λογίστρια (επίσης μοντέλο και υποδοχή) Σίσσυ Ζουρνατζή που έχει ξεπεράσει με χαρακτηριστική ευκολία τους 103.000 followers.

Μιλάμε, για να έχεις μια εικόνα, για double score και βάλε σε σχέση με την -επίσης Θεσσαλονικιά- Έλενα Κρεμλίδου (43.600) που και καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή δίπλα στον Περρή έχει και στο Οτι να’ναι συμμετέχει και φουλ στις καμπύλες είναι.

Ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι ότι, αν εξαιρέσεις την NSFW (ούτε safe για αυτό το άρθρο) Ελληνοαιγύπτια Αναστασία Γιούσεφ των 158.000 followers, οι πιο δημοφιλείς χορεύτριες της επικράτειας έχουν γεννηθεί ή ζουν και δημιουργούν στην συμπρωτεύουσα.

Και όχι, χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω, δεν μιλάμε για την Μαρία Νικολ η οποία, παρόλα τα καμώματά της, έχει ‘πείσει’ μόλις 62.000 fans.

Εδώ μεγάλη μπάλα παίζει η αγαπημένη μας Stella Marshall των 73.500 followers (βλέπε πάνω με έμφαση στο τατού στο σωστό σημείο) που έρχεται συνήθως ‘σετάκι’ με την μοντελέ Θεσσαλονικιά Helena Jasmine των 52.300 followers που εκθειάσαμε το προηγούμενο καλοκαίρι στα αφιερώματα μας σε Χαλικιδική και Σκιάθο.

Ενώ και η ‘φωτιά και λάβρα’ Ελένη Μαντζουράνη (62.000), που πριν το χορό ασχολιόταν με το λογιστικό γραφείο της οικογένειάς της στους Άγιους Ανάργυρους, έχει μαμά από τη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, την τιμή των όπλων για την Αθήνα, από άποψη δημοτικότητας, έρχεται να κρατήσει η εξωτική (ένεκα καταγωγής από Σιγκαπούρη) χορεύτρια και μοντέλο Τζένυ Λάττου (44.900).

Εκείνες που ιδρώνουν την φανέλα

Κατά τα άλλα, τον κλάδο των ανερχόμενων ελληνίδων τραγουδίστριων εκπροσωπεί επάξια η blonde power Αναστασία Τερζή (75.800 followers), Μiss Grand Greece 2014, απόφοιτός της Γυμναστικής Ακαδημίας και φοιτήτρια Νομικής, την πορεία της οποίας παρακολουθούμε με ‘στοργή’ και ενδιαφέρον.

Τις γυμνάστριες που ιδρώνουν την φανέλα η ‘θέλω να γίνω Μαστροκώστα’ Χριστίνα Πάζιου (80.300) από την Αμφιλοχία, body & mind trainer, fashion designer και ιδιοκτήτρια γυμναστηρίου.

Tις barwomen όχι οι αδελδές Καζάριαν, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά η 20χρονη πληθωρική Γλυφαδιώτισσα Εύα Σαβαγιού (82.500 followers) που έπεσε στην αντίληψή μας για πρώτη φορά.

Την Ήπειρο (και συγκεκριμένα τα Γιάννενα) εκπροσωπεί η δασκάλα, μοντέλο και hostess στη Μύκονο Τόνια Σκουρτανιώτη που σχεδόν πάει να αγγίξει την 100αρα (αυτή τη στιγμή είναι στους 92.000 followers).

Tις όμορφες του Θεσσαλικού κάμπου η φοιτήρια Διοίκησης επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας και hostess σε νυχτερινά κέντρα Μαρία Λέκα που έχει 139.000 followers. Εννοείται σούζα το αλογάκι φάση και μπράβο της.

Tην Πελοπόννησο μια εξαιρετικά δημοφιλής Καλαματιάνη, που δεν ήταν ωστόσο στην αρχική λίστα, δηλαδή η Δώρα Κωσταντοπούλου (75.400 followers), νυν φοιτήτρια στην Αθήνα.

Και τις fashion bloggers που κάνουν θραύση στην Ελλάδα η Valeria Kovalenko των επιβλητικών 134.000 followers που κακώς, πολύ κακώς, δεν είχαμε συμπεριλάβει στη σχετική λίστα με τις πιο σέξι συναδέλφους της που δημοσιεύσαμε πρόσφατα.

Ενώ ως fashion influencer και brand ambassador συστήνεται (όχι, δεν το είχαμε στο χωριό μου αυτό το επάγγελμα, αν σκοπεύεις να με ρωτήσεις) και η Κορίνθια Βαρβάρα Ταχιρλάρη, το δύσκολο επώνυμο της οποίας δεν την έχει εμποδίσει να συγκεντρώσει ήδη 62.000 followers.

Tι μένει για το τέλος; Η υπόσχεση ότι αν δεν υπάρχουν πολλές αντιδράσεις με το συγκεκριμένο (αφού έχεις το προφίλ σου ανοιχτό, ορε κοπελιά, γιατί παραπονιέσαι μετά;) θα επιστρέψουμε με εκείνες -και είναι πολλές- που αξίζουν ένα σπρώξιμο για να ξεπεράσουν το ψυχολογικό όριο των 50.000. Όπως η φοιτήτρια του πανεπιστημίου Ιωαννίνων Ραφαέλλα Καραλλιού (41.300).

Η 20χρονη ‘classy savage’ brand ambassador Νικόλ Δεσποτοπούλου των 48.100 followers.

Showtime girls

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Despotopoulou Official (@theclassysavage) στις

Ή η Γλυφαδιώτισσα αισθητικός και make up artist Κωσταντίνα Σουλτάτη των 45.900 followers.

Γιατί θέλει δουλειά και ιδρώτα για να πάρεις το τιμημένο follow. Και είναι ντροπή να μην υπάρχει κάποιος εκεί έξω (δηλαδή εμείς) που να στο αναγνωρίζει.