WOMEN

Οι γυναίκες του Mad Max είναι όλες έξαλλες

Το Mad Max: Fury Road είναι προ των πυλών. Και το πτωχό μας το μυαλό κόλλησε και στα κορίτσια που πρωταγωνιστούν.

Ο Θοδωρής Δημητρόπουλος μου έλεγε τις προάλλες ότι το περυσινό trailer για το Mad Max: The Fury Road είναι καλύτερο από κάθε ταινία που βγήκε πέρυσι. Ή κάτι τέτοιο. Και θυμάμαι να πιάνω τον εαυτό μου να χαζεύει 4 και 5 φορές το συγκεκριμένο trailer παλιότερα. Μπαίνοντας σε κλίμα για το μετα-αποκαλυπτικό αριστούργημα (όπως φημολογείται) του George Miller. Αυτό όμως που θυμάμαι ακόμα είναι ότι στο συγκεκριμένο trailer έπαιζαν για κάποιο λόγο πάρα πολλές και ωραίες γυναίκες.

Πες με ρηχό, πες ό,τι θες αλλά ρίξε ξανά μια ματιά στο trailer και πες μου εσύ αν μπορείς να τις αγνοήσεις.

 

Το στόμα άνοιξε γύρω στις 40 μοίρες κατά τη θέαση του trailer και όχι για τις γυναίκες του. Νομίζω είναι από τις λίγες ταινίες της χρονιάς που περιμένω τόσο. Αλλά πάμε στο (ρηχό) μας θέμα. Στην ταινία αυτή παίζουν μεταξύ άλλων οι Charlize Theron, Rosie Huntington-Whiteley, Zoë Kravitz, Abbey Lee Kershaw, Courtney Eaton και Megan Gale.

 

Κι ακόμα κι αν αναγνωρίζεις μόνο 1-2 από αυτές, εμείς είμαστε εδώ να σου πούμε ποιες είναι και οι υπόλοιπες που θα “περπατήσουν” αυτό το βάρβαρο Fury Road.

Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι το Oneman προσφέρει 20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας που θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ την Πέμπτη 14 Μαΐου στις 18:00. Μπες στην κλήρωση στο τέλος του κειμένου

 

(σε παρακαλώ να δώσεις λίγη προσοχή στα φανταστικά ονόματά τους στην ταινία)

Η Charlize Theron στο ρόλο της Imperator Furiosa

 

Πώς να το θέσω όλο αυτό σε μερικές προτάσεις; Είναι αναμφισβήτητα η πιο όμορφη γυναίκα που έχει κερδίσει ποτέ το χρυσό αγαλματίδιο, είναι η πιο όμορφη γυναίκα που μπορεί να παίξει τόσο καλά και είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχει βγάλει ποτέ η Νότιος Αφρική. Και η Αφρική γενικά. Η Charlize είναι φυσικά στο ρόλο της πρωταγωνίστριας, πολύ μακριά από τις υπόλοιπες της λίστας που απλά συμπληρώνουν το καστ. Βάλ ‘την όμως δίπλα σε κάθε μία από τις παρακάτω γυναίκες και θα τις κερδίσει 100 – 0.

Η Rosie Huntington-Whiteley στο ρόλο της The Splendid Angharad

 

Την μάθαμε από τα shows της Vitoria’s Secret και από τις περίπου 7000 λέξεις που πρέπει να έχει γράψει ο Θωμάς για εκείνη στα διάφορα αφιερώματα του στο Oneman. Γεννημένη στην Αγγλία, πήρε βάπτισμα σε πραγματικά μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή το 2011 στο Transformers: Dark of the Moon. Από τους καταλόγους του Abercrombie & Fitch στα εσώρουχα που την έκαναν γνωστή και από όλες τις λίστες με τις πιο sexy γυναίκες του κόσμου εδώ και 3 χρόνια, στο μπλοκάκι του George Miller. Δεν το λες κι άσχημα.

Η Zoë Kravitz στο ρόλο της Toast the Knowing

 

Χμμ μπορεί και να διαφωνήσεις μαζί μου για το ότι την βάζω σε αυτή τη λίστα. Αλλά είναι τόσοι και τόσοι εκείνοι που βλέπουν στο πρόσωπο της κόρης του Lenny Kravitz και της Lisa Bonet μία πολύ σεξουαλική γυναίκα. Τα άγρια χαρκατηριστικά της ταιριάζουν ενδεχομένως καλύτερα από κάθε άλλη του καστ σε αυτή την ταινία. Μετά το πέρασμα από το Californication, το ρόλο της στο The Divergent Series και το After Earth, η Kravitz έχει άλλη μια ευκαιρία να αποδείξει ότι η υποκριτική της πάει πολύ.

Η Abbey Lee Kershaw στο ρόλο της The Dag

 

Υπάρχει ένα δίλημμα στο χώρο για το αν η Abbey είναι supermodel ή όχι. Αφού σκύψουμε βαθιά άνω από αυτό το πρόβλημα, να πούμε ότι δεν μας νοιάζει καθόλου ο τίτλος της όσο το ότι το συγκεκριμένο κορίτσι από την Αυστραλία, έχει καταφέρει μέσα σε στην τελευταία δεκαετία όχι απλά να πρωταγωνιστεί σε καταλόγους και επιδείξεις ανά τον κόσμο αλλά να θεωρηθεί ό,τι καλύτερο έχει βγάλει η Ωκεανία μετά την Elle Macpherson. Μετά το Mad Max μάλιστα πήρε και έναν ρόλο στο Gods of Egypt.

H Courtney Eaton στο ρόλο της Cheedo the Fragile

 

Και η σχετικά άγνωστη Courtney θα ακολουθήσει την Abbey και στο Gods of Egypt αλλά το θέμα είναι ότι μέχρι σήμερα δεν είχαμε ακούσει απολύτως τίποτα για εκείνη. Κι αν το imdb μας ενημερώνει ότι δεν έχουμε τίποτα άλλο να δούμε από εκείνη, είναι σίγουρο ότι για να μπαίνει κατευθείαν τόσο βαθιά σε αυτές τις ταινίες, θα έχουμε πολλά περισσότερα να δούμε από εκείνη σύντομα. Ρε λες να την πήραν μόνο για τα looks;

Η Megan Gale στο ρόλο της Valkyrie

 

Η Gale είναι η μεγαλύτερη αυτής της σειράς κοριτσιών αλλά έχει κερδίσει χρόνια τώρα τη θέση της σε αυτό το αφιέρωμα. Οι Ιταλοί θα την ξέρουν λίγο καλύτερα μιας και πρωταγωνιστούσε επί χρόνια στις καμπάνιες κινητής τηλεφωνίας. Αλλά πιο περήφανοι απ’ όλους είναι οι Maori που είδαν ένα δικό τους κορίτσι να διαπρέπει. Να πούμε ότι ήταν απωθημένο του George Miller από τότε που ήθελε να γυρίσει το Justice League και τελικά τα κατάφερε τόσα χρόνια μετά να την βάλει έστω και στα 39 της μπροστά από την κάμερα.

6 λόγοι μόλις προστέθηκαν στους 7000 άλλους που έχεις για να μπεις στην κλήρωσή μας.