WOMEN

Οι πιο σέξι πρωταγωνίστριες των νέων αμερικάνικων σειρών

Γιατί η χρυσή εποχή της τηλεόρασης δεν αποκλείει επ' ουδενί το οφθαλμόλουτρο.

Κάθε χρόνια τέτοια περίοδο, τα μεγάλα αμερικάνικα τηλεοπτικά δίκτυα (ABC, CBS, The CW, Fox και NBC) ανακοινώνουν τι καλό θα μας σερβίρουν τον ερχόμενο φθινόπωρο. Αυτό που, παρά την έλλειψη του Netflix και των υπόλοιπων ‘στριμάτων’ στην εξίσωση, αποτελεί την καλύτερη ένδειξη για το ποια τάση επικρατεί στο mainstream.

Με τη λογική αυτή το 2018 είναι με διαφορά η χρονιά της GILF (όπου F είναι για το Follow) αφού πρώτο τραπέζι πίστα είναι κυρίες και σειρές (όπως το Murphy Brown με την 72χρονη Candice Bergen και το Magnum P.I.) που μας θυμίζουν τα νιάτα μας.

Εννοείται πως τέτοιες περιπτώσεις (όπως επίσης τo reboted Charmed από το οποίο ξεχωρίζει η Madeleine Mantock) μας γεμίζουν με νοσταλγία, αυτό δηλαδή που είναι το ζητούμενο. Ίσως ακόμη να κάτσουμε και να τις δούμε με χαρά. Αλλά εμείς, εδώ, δεν ασχολούμαστε με την ουσία. Αλλά με την επιφάνεια.

Γιατί προφανώς και είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε ποίες είναι οι καλύτερες νέες σειρές της σεζόν. Ωστόσο για τις πρωταγωνίστριες (και δευτεραγωνίστριες τους) έχουμε ήδη διαμορφώσει σαφή άποψη. (Εδώ η 29χρονη Nina Dobrev του Vampire Diaries που με χαρά θα δούμε στο sitcom Fam ως εκείνη που της καταστρέφει τη ζωή η αδελφή της).

Κάποιες τις ξέρουμε από παλιά, αλλά χαιρόμαστε που επιστρέφουν στη ζωή μας σε εβδομαδιαία βάση. Εσένα κοιτάζουμε, πρώτα και πάνω από όλα, Lauren Cohen του Whiskey Cavalier (το Walking Dead κορίτσι μας υποδύεται μια σκληροτράχηλη κατάσκοπο της CIA), που σε βάλαμε και κεντρική φωτό.

Κάποιες άλλες είναι η πρώτη φορά που ακούμε το όνομά τους (και, καπάκι, το γκουγκλάρουμε για να δούμε τις φωτό τους). Για σένα λέω, Danielle Russell του Legacies.

Ολες είναι καλοδεχούμενες. Αν και εννοείται πως δεν πρόκειται να κάτσουμε να δούμε ολόκληρη σειρά μόνο και μόνο για το ωραίο των ματιών τους. Ή και οποιοδήποτε άλλου μέρους της ανατομίας τους.

Οι σεξαστείες

Το Take Two, μια παραλλαγή του Castle από τους δημιουργούς του, με πρωταγωνίστρια μια τηλεοπτική μπατσίνα που βγαίνει από αποτοξίνωση, δεν είναι απαραίτητα αστείο. Ούτε χαριτωμένο. Ούτε σέξι. Τα τρία, ωστόσο, πράγματα που χαρακτηρίζουν ωστόσο την 36χρονη Rachel Bilson του OC που ποτέ δεν έπαψε να μας ενθουσιάζει.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @rachelbilson στις

Αν και νέα μας αγαπημένη, στην συγκεκριμένη υποκατηγορία, είναι η 31χρονη Amber Stevens West του The Carmichael Show, που αναμένουμε να παίξει μεγάλη μπάλα στο -εμπνευσμένο από τον Harry Styles- Happy Together σχετικά με ένα ζευγάρι στο σπίτι του οποίου μετακομίζει ένας ροκ σταρ.

Εννοείται πως στο παρελθόν η -γέννημα θρέμμα Beverly Hills- Amber, που θυμίζει κλώνο της Tyra Banks, έχει υπάρξει και μοντέλο.

Με τη λίστα να συμπληρώνει η ανερχόμενη Κουβανή Natalie Morales που υποδύεται την ιδιοκτήτρια ενός παράνομου bar στην πίσω αυλή της στο Abby’s.

I miss my dog and my pink hair: @dianawking (i miss her too)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalie Morales (@nataliemoralesloves) στις

Οι 45άρες που το έχουν ακόμη

H πρώτη που μου έσκασε εντός οπτικού πεδίου είναι η –πάλαι ποτέ σατανική καμαριέρα– 45χρονη Πορτορικανή Roselyn Sánchez (πρώην εστεμμένη, πρώην cover girl του Maxim και πρώην ισόκαυτη της J Lo) που φέτος πήρε προαγωγή στο Grand Hotel, την αμερικάνικη διασκευή της ομώνυμης ισπανικής σειράς με την Eva Longoria ως παραγωγό.

Εκεί που επίσης, έτσι για την ιστορία, να πούμε ότι βρίσκουμε, την τρισχαριτωμένη και ραγδαία ανερχόμενη Feliz Ramirez του Bull.

Και, πάνω από όλα, την Τεξανή σεξόβομβα τσέπης Anne Winters (του 13 Reasons Why) με το διαπεραστικό Blue Steel βλέμμα, η οποία, στα 23 της, έχει προλάβει ήδη να τσιμπήσει ένα Emmy για το Zac and Mia.

Ενώ εντός της ίδιας κατηγορίας οφείλει να είναι και η επιβλητική 52χρονη Δανέζα Connie Nielsen του Wonder Woman, που το έχει ακόμη, την οποία θα δούμε στο FBI, την καινούργια σειρά των δημιουργών του The Good Wife. Τι εννοείς τι θα πραγματεύεται;

Στο πλευρό της η athletic fit Missy Peregrym των Rookie Blue και Van Helsing με τους κοιλιακούς από σίδερο και το εθιστικό χαμόγελο.

Οι παλιές (τηλεοπτικές) καραβάνες

Τις ξέρουμε απέξω και ανακατωτά. Και χαιρόμαστε, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, που είναι και πάλι στην ζωή μας. Ξεκινώντας από την 32χρονη Leighton Meester  του Gossip Girl που τσίμπησε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Single Parents, ένα sitcoms για single parents από τους δημιουργούς του New Girl.

Και συνεχίζοντας με την -42χρονη πλέον- Emmanuelle Chriqui του Entourage, με τις καμπύλες και την εξωτική ομορφιά που μας φέρνει δάκρυα στα μάτια, που έσκασε απρόσμενη μύτη στο The Passage, την επική μεταφορά της βαμπιρο-τριλογίας του Justin Cronin.

Στο πλευρό της άλλη μια εξωτική καρα καλλονή, η Κουβανή Genesis Rodriguez που επίσης έχει κάνει πέρασμα από το Entourage.

Καθώς επίσης η πρώην μοντέλα Brianne Howey που το έχει κάνει το πέρασμά της από το Maxim.

Εντός λίστας μια ακόμη προσωπική αδυναμία, η 39χρονη Καναδή Rachelle LeFevre του Under the Dome, με τις χαρακτηριστικές μπούκλες, που θα δούμε στο Proven Innocent ως δικηγόρο που κυνηγάει εκείνες τις υποθέσεις όπου κάποιος έχει καταδικαστεί άδικα.

Καθώς επίσης η μοντελέ Jennifer Carpenter του Dexter την οποία θα δούμε ως προδότρια κατάσκοπο της CIA στο πολυαναμενόμενο Enemy Within.

Τα ‘εξωτικά’ φρούτα

Εν αρχή η 33χρονη Ισπανίδα Christina Ochoa του Animal Kingdom και του Valor με τα κοφτερά ζυγωματικά που θα την βλέπουμε φέτος στο λιγότερο αδρεναλινάτο Α Million Little Things (σχετικά με κάτι φίλους που τρώνε φρίκη όταν πεθάνει ένας κολλητός του) με τον Ron Livingston.

Εκείνη που κόβουμε προσεχώς να κάνει το πέρασμα στην μεγάλη οθόνη. Την αντίθετη δηλαδή διαδρομή με την 36χρονη Ιταλο-ισραηλινή sex bomb Moran Atias που βρέθηκε να είναι βασικό μέλος του cast του -μου θυμίζεις το This is Us- The Village.

Ενώ σοκολατί, το χρώμα που μας αρέσει πιο πολύ, είναι και η Samantha Logan του All American

Στην ίδια σειρά του CW, σχετικά με τη ζωή του παίκτη του NFL Spencer Paysinger, όπου τα βλέμματα αναμένεται να κλέψει η 23χρονη πάλαι ποτέ πριγκίπισσα της Disney, Danielle Campbell.

Στο βάθος του πλάνου

Εμείς δεν είμαστε ‘ρηχοί’ ώστε να κοιτάζουμε μόνο τα πρώτα ονόματα. Εκτιμούμε ακόμη και εκείνα τα κορίτσια που χρειάζεται να παλέψεις πολύ για να τα δεις στο πλάνο. Όπως π.χ. την 22χρονη  Violett Beane του The Flash, με το πρόσωπο supermodel, που παίζει στο God Friended Me με θέμα ένα άθεο τον οποίο κάνει φίλο στο facebook ο ίδιος ο μεγαλοδύναμος. 

Την ανερχόμενη Cindy Luna του Last Ship που σκάει μύτη ως sidekick ντετέκτιβ της μέντιουμ πρωταγωνίστριας στο The InBetween.

Και, τέλος, την Kelli Garner του Pan Am και του Aviator που συνεχίζει, στα 34, να προτάσσει το πλούσιο μπούστο της. Αυτή τη φορά στο κατασκοπικό Enemy Within.

Προσοχή. Εδώ μιλάμε μόνο για τις αμερικάνικες σειρές των μεγάλων δικτύων. Αν και, ως γνωστό, οι μεγάλες σταρ (Jennifer Aniston, Catherine Zeta-Jones, Gwyneth Paltrow, Nicole Kidman) αλλά, στις στριμάτες πλατφόρμες, είναι που πλέον επιλέγουν να αράζουν.