WOMEN

Οι πορνοστάρ που θα μπορούσαν να είναι σουπερμόντελ

Εκείνες οι περιπτώσεις που αναρωτιέσαι μεγαλόφωνα 'μα τι κάνει μια γυναίκα σαν και αυτή ανάμεσα σε μια ντουζίνα μαντραχαλάδες'.

Τον τελευταίο καιρό έχουν σκάσει μύτη ιδιαίτερα δυναμικά. Είναι ψηλές, αδύνατες, με αγγελικά πρόσωπα, ιδανικές αναλογίες και στήθη που δεν θυμίζουν μπαζούκας. Ώρα να τις βοηθήσουμε να πάρουν τον σωστό το δρόμο.

Η αφορμή

Την λένε August Ames, είναι 21 ετών, Καναδέζα και μπήκε στην ζωή μου τον τελευταίο χρόνο και στην βιομηχανία πριν από μόλις δυο. Ο λόγος; Δούλευε το πρωί σε ένα tanning salon και το βράδυ ως barwoman και είχε σκυλοβαρεθεί. Εξού και το χαρακτηριστικό born wild τατού που έκανε στα 16 της.

Tην ξεχώρισα από την πρώτη στιγμή. Και εγώ και οι ειδικοί, που την έχρισαν δυο χρονιές υποψήφια ως best new starlet και ως νικήτρια του βραβείου Cutest Newcomer. Ίσως γιατί θυμίζει μοντέλο της διπλανής πόρτας. Ίσως γιατί μου/μας θυμίζει την Cobey Smulders του ΗΙΥΜ. Άσε που, στο twitter, έχει την πλάκα της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα πορνοστάρ νέας γενιάς που διαθέτει την φάτσα και τα σωματικά προσόντα (αν και με χαλάει το γεγονός ότι, τον τελευταίο καιρό, έχει πειράξει λίγο τα χείλη και το στήθος της) να τα καταφέρει εκτός χώρου. Συγκεκριμένα το δεύτερο πιο χαρακτηριστικό μετά την Anjelica (επίσημο ψευδώνυμο Krystal Boyd). 22 ετών, Ρωσίδα, με υπέροχο πρόσωπο και τέτοιο σασί που την κάνει να δείχνει πολύ πιο μακρουλή από το μόλις 1,60 που είναι στην πραγματικότητα.

Εξίσου συγκλονιστικό πρόσωπο διαθέτει π.χ. η 26χρονη fan favorite Eva Lovia. Με μαμά Playmate παρακαλώ. Όμως η μισή Λατίνα και μισή Γιαπωνέζα και είναι κοντή (1,60) και μοιάζει κοντή και διαθέτει J Lο τύπου καμπύλες. Με άλλα λόγια, μια χαρά είναι για πορνοστάρ, αλλά μοντέλο δεν θα γινόταν με καμία Παναγία. Ούτε καν την Σουμελά.

Όπως δεν θα γινόταν μοντέλο ούτε η έτερη fan favorite των τελευταίων χρόνων, Mia Malkova. Ναι, διαθέτει το ύψος (είναι 1,70), αλλά οι καμπύλες της είναι κομματάκι υπερβολικές.

Αντιθέτως η ‘perfect 10’ Malena Morgan, 26 ετών, Penthouse Pet από την Φλόριντα και με αξιοπρεπές ύψος (1.70 εκατοστά), κάλλιστα θα μπορούσε να βολτάρει στην πασαρέλα. Ειδικά αν συνεχίσει να προσέχει τόσο πολύ το κορμί της. Κατάλοιπο, ενδεχομένως, από την παιδική της επιθυμία να σπουδάσει διατροφολόγος.

 

Αυτός είναι ο λόγος που είναι εδώ και χρόνια πρώτη μούρη στα δίκτυα Sex Art και X-Art που φημίζονται για τα all natural πορνομοντέλα τους. Εκεί που, για την ιστορία, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι top rated είναι η 23χρονη Τσέχα Michaela Isizzu (Playboy Cybergirl, Penthouse Pet).

Kαι η Tiffany Thompson αντίστοιχα. 23 ετών, με trademark τατού το Joie de Vivre και ειδίκευση στο λεσβιακό (αν και έχει γυρίσει και κάποιες σκηνές με το αγόρι της).

Συνολικά υπέροχη. Αν και στο Χ-Art η αλήθεια είναι πως έχει έντονο ανταγωνισμό από την φακιδομύτα (και όχι μόνο) κοκκινομάλλα Ουκρανή Michelle Starr. Red Fox για τους φίλους.

Αυτή που θεωρώ (pause για δραματικό εφέ, επειδή πρόκειται να πω μεγάλη κουβέντα) ότι έχει την ιδιοσυγκρασία -και την αλαβάστρινη επιδερμίδα- για να γίνει δυνητικά διάδοχος της ανεπανάληπτης -από κάθε και πάσα έννοια- Stoya.

Οι παλιές καραβάνες

Παλιότερα, στα 90s, οι πορνοσταρ ήταν πιο ‘τσουπωτές’. Αυτό που λένε της διπλανής ξαπλώστρας. Και το ύψος ή το τέλειο πρόσωπο, ήταν το τελευταίο πράγμα που πρόσεχες. Λαμπρή εξαίρεση η υπέρτατη Racquel Darrian, κατά πολλούς η ωραιότερη πορνοσταρ όλων των εποχών (πλέον είναι 46 και ζει στο Las Vegas) που θα μπορούσε να είχε βγάλει δεκάδες εκατομμύρια αν δεν επέμενε πεισματικά να γυρίζει όλες τις boy girl σκηνές με τον σύζυγό της Derrick Lane.

Κάτι σαν την (πολυβραβευμένη) Tori Black της εποχής της, για να καταλαβαίνουν οι νεότεροι. Η πορνοστάρ δηλαδή που οι πάντες θεωρούσαν too beautiful for porn.

Ίδια παλιοσειρά και κλάση με την Chasey Lain, που μπορεί πλέον να είναι μια ξεδοντιασμένη σκιά του παλιού καλού εαυτού της (αναγκάστηκε, στα 40 της, να επιστρέψει όταν έμεινε άφραγκη), αλλά υπήρχε μια εποχή που και σάρωνε στα AVN και τις έγραφαν μπαλάντες (βλέπε Bloodhound Gang) και βρέθηκε ένα τσακ από το να γίνει ‘κανονική’ ηθοποιός (Tales from the Crypt, He Got Game, Orgazmo).

Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, εγώ και η παρέα μου, με την Chasey μεγαλώσαμε. Πρέπει, μεταξύ μας, να είχαμε νοικιάσει το Νυμφίδιο και το Chasey Loves Rocco πάνω από 14 φορές συνολικά από το αγαπημένο μας Blue επί της Θησέως στην Καλλιθέα.

Τι τα θες, η πεντάμορφη Chasey ήταν από εκείνο το σπάνιο είδος ερωτεύσιμης πορνοσταρ. Ξέρεις, εκείνες που σου βγάζουν το girlfriend experience. Εκείνες που χαλιέσαι λίγο όταν βλέπεις να κάνουν extreme πράγματα. Αντίστοιχη περίπτωση με την ‘μια γενιά μετά’ Cassidey, την Λατίνα με τα υπέροχα γαλάζια μάτια και το τατού πεταλούδας στον αστράγαλο που ξεκίνησε στα 18, σάρωσε τα πάντα και, 10 χρόνια αργότερα, σταμάτησε οριστικά για να επιστρέψει στο Κολοράντο από όπου μας ήρθε.

Την ίδια (παρθένα 10 μήνες πριν ξεκινήσει το hardcore) που πρωταγωνίστησε στο videoclip Sad Eyes του Inglesias το οποίο, εξαιτίας της, απαγορεύτηκε από το MTV και κυκλοφόρησε 9 χρόνια μετά.

 

Αν και η Cassidey, παρότι φαντασμαγορική, έχανε ελαφρώς στο ύψος καθότι μόλις 1,68. Αντιθέτως η Faith Leon, με τα 180 επιβλητικά εκατοστά της, τα μπλε μάτια της και το αψεγάδιαστο πρόσωπό της, είναι πραγματικά κρίμα που δεν αξιώθηκε ποτέ να γίνει μοντέλο ή ηθοποιός. H μόνη εξήγηση που δέχομαι, η μόνη που μπορώ να δεχτώ, είναι ότι είναι ηλίθια, αυτοκαταστροφική ή και τα δυο μαζί.

Πάντως, για να τελειώσουμε με τις παλιές -και τις προσωπικές μου αναμνήσεις από την εφηβεία- οφείλω να πω ένα καλό λόγο για την τριπλέτα Kyla Cole, Angel Dark και Sophie Moone.

H πρώτη με έκανε να συνειδητοποίησω ότι οι Σλοβάκες είναι όντως οι ωραίοτερες γυναίκες στον πλανήτη. Tόσο πολύ που είναι εντός λίστας παρότι δεν είναι πορνοστάρ αλλά glamour model. (η διαφορά είναι στην μη διείσδυση).

Η δεύτερη, με ύψος 1,75 και ένα από τα καλύτερα κορμιά στην πιάτσα από το 2002 που έσκασε μύτη μου το επιβεβαίωσε (αυτό με τις Σλοβάκες εννοώ).

Και η τρίτη με έκανε να θέλω απεγνωσμένα να πάω στην Βουδαπέστη για να διαπιστώσω αν όλες οι Ουγγαρέζες μπορούν να είναι ταυτόχρονα πρόστυχες και αθώες.

Εκείνες που υπήρξαν μοντέλα

Πιο χαρακτηριστική περίπτωση η Briana Banks, πολυβραβευμένη, πανύψηλη (1,78) και, αν είχε το μυαλό να μην κάνει δυο προσθετικές στήθους, εν δυνάμει κανονικό μοντέλο με αξιώσεις. Η μοναδική πορνοστάρ που μπορεί να ισχυριστεί ότι υπήρξε εξώφυλλο στην Τeen Vogue.

Εξίσου γνωστή η φακιδομύτα κοκκινομάλλα Faye Reagan που ξεκίνησε να δουλεύει (με το όνομα Jillian) ως μοντέλο για την American Apparel πριν βαρεθεί και αποφασίσει ότι ο πιο εύκολος τρόπος να κάνει καριέρα είναι στο ξαπλωτό και με το φωτάκι της κάμερας αναμμένο.

Καθώς επίσης και η Georgia Jones (1,70 ύψος) που ξεκίνησε στην εφηβεία της ως μοντέλο και, μετά τα 18, έγινε διαδοχικά γυμνό μοντέλο, πορνοστάρ και -ένα φεγγάρι- γκόμενα του Charlie Sheen.

Την εντελώς αντίστροφη πορεία από αυτή που ακολούθησε η Sunny Leone η οποία πρώτα έγινε πορνοσταρ, μετά ηθοποιός στο Χόλιγουντ και πλέον σταρ στο Μπόλιγουντ.

To ίδιο μονοπάτι που ακολούθησε η Ταιβανέζα Shu Qi, που πλέον είναι πολυβραβευμένη για την υποκριτική της. Η Ιρανικής καταγωγής Νορβηγέζα Aylar Lie, την οποίαν πέταξαν έξω από τα καλλιστεία όταν έμαθαν το παρελθόν της και που πλέον είναι ηθοποιός και μουσικός. Και, πάνω από όλα, η πανέμορφη Γαλλίδα Virginie Gervais που γύρισε μια τσόντα, μετά έγινε μοντέλο, μετά γύρισε άλλη μια τσόντα και πλέον είναι μοντέλο και ηθοποιός αξιώσεων.

Θα μου πεις, τουλάχιστον αυτή δεν επέλεξε να σταματήσει τις σπουδές της στη σχολή Νομικής του Bordeaux προκειμένου να γίνει stripper και μετά πορνοσταρ, όπως η Jade Laroche. Μια καριέρα που κράτησε μόλις δυο ένδοξα χρόνια, καθώς το 2011 τα παράτησε όλα για να γίνει DJ.

To ίδιο που έκανε και η δίμετρη Brigitta Bulgari, πρωταθλήτρια στο τρίαθλο, με Σουηδικά και Ουγγαρέζικα γονίδια, που εγκατέλειψε την Νομική Βουδαπέσης για να γίνει μοντέλο στο Μιλάνο. Και στην οποία πρότειναν να γυρίσει πορνό ήδη μετά την πρώτη της φωτογράφηση.

Ειδική μνεία στην πολυτάλαντη Jessie Andrews, με προδιαγραφές μοντέλου (ύψος 1,73) που πέρα από τις τσόντες είναι DJ, μουσικός, μοντέλο για την American Apparel και σχεδιάστρια κοσμημάτων.

Άντε και στην ύψους 170 εκατοστών κοκκινομάλλα Elle Alexandra, την οποία επίσης θεωρώ εντελώς model material.

Αλλά είπαμε, περί πορνο-ορέξεως, βασικά κολοκυθόπιττα.