WOMEN

Όλα τα κορίτσια του Two and a Half Men

Το κρεβάτι του Charlie Harper ήταν πάντοτε γεμάτο κόσμο. Αυτές είναι οι guests (σταρ και μη) που ξεχωρίσαμε.

Το ‘τόσες πολλές γυναίκες, τόσος λίγος χρόνος’ θα μπορούσε να είναι το χαλάκι στην πόρτα της συγκεκριμένης βίλας των οργίων στο Μαλιμπού. Αν και ο 2ος ιδιοκτήτης (Ashton Kutcher) μας προέκυψε πολύ πιο ξενέρωτος από τον πρώτο (Charlie Sheen). Το εκπληκτικό δεν είναι ο αριθμός των γυναικών (από ξεπέτες μέχρι αρραβωνιάρες) που έκαναν παρέλαση από μπροστά μας. Αλλά η γκάμα τους. Από μπαλαρίνες και σοπράνο μέχρι γαλαζοαίματες. Και όχι μόνο στο σενάριο, αλλά και στην πραγματικότητα. 

17, Justine Eyre

Μια από τις ωραιότερες ξεπέτες του Charlie. Και, παραδόξως, από τις πλέον μορφωμένες. Βλέπεις στην πραγματικότητά η εκθαμβωτική Καναδέζα -κόρη τραπεζίτη- είναι μοντέλο από τα 14 της, ενώ ταυτόχρονα γράφει βιβλία, ηχογραφεί audiobooks και κάνει και ένα δυο μεταπτυχιακά για να της βρίσκονται.

 

16, Teri Hatcher

Από τις σπάνιες καλές στιγμές της Απελπισμένης Νοικοκυράς που πείθει ως η αδελφή της συζύγου του Alan με την οποία έκανε σεξ ο Charlie στο δωμάτιο με τα παλτά κατά την διάρκεια της γαμήλιας τελετής του αδελφού του.

15, Alicia Witt

Η πολυτάλαντη 37χρονη είναι απλά μια από τις πολλές, πάρα πολλές στρίπερ που εμφανίστηκαν ως φόντο κατά την διάρκεια της σειράς.

Μόνο που αυτή ξεκίνησε την πορεία της ως δασκάλα του Jake που βρέθηκε στο κρεβάτι του Charlie. Οπότε, από εκεί και πέρα, άρχισε να κουτρουβολάει στον κατήφορο.

 

14, Jeri Ryan

Η αναμορφωμένη Seven of Nine του Star Trek Voyager, διαχρονική κάψα κάθε sci fi νέρντουλα (στους οποίους ανήκω) εκνευρίζει τον Charlie επειδή πάντοτε τον πείθει να κάνει σεξ μαζί της. Ναι, το συγκεκριμένο plot point δεν ακούγεται ιδιαίτερα πειστικό. Αλλά κάθε ευκαιρία να δούμε την Μπόργκ που ποθήσαμε με εσώρουχα είναι μια καλή ευκαιρία.

13, Natalie Zea

Ένα επεισόδιο είναι αρκετό για να θαυμάσει το ευρύ κοινό μια από τις μεγαλύτερες εμμονές μου, ήδη από την εποχή του Dirty Sexy Money και, πλέον, του Justified. Ακόμη και αν η Natalie χάνεται εδώ ως Colleen, η ξεπέτα που εκνευρίζεται από την μη ανταπόκριση του Charlie στην καψούρα της.

12, Diora Baird

To αβυσσαλέο ντεκολτέ της ανεπίσημης βασίλισσας των ταινιών τρόμων ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι θα προσέλκυε την προσοχή των παραγωγών. Πιο ευχάριστο από όλα ότι, στο τέλος, κερδισμένος βγαίνει ο γιος. 

 

11, Krista Allen

Κανένα ρόλος δεν είναι πολύ μικρός, αν μας δίνει την ευκαιρία να πάρουμε μάτι την πρώην ‘Εμμανουέλα του διαστήματος’. Σύμφωνα με το σενάριο η Krista έβγαινε με τον Charlie πριν την έναρξη της σειράς και τον συναντά ξανά στο επεισόδιο με τίτλο Did you check with the captain of the flying monkeys;

 

10, Sophie Winkleman

Η Αγγλίδα σύντροφος του Walden είναι στην πραγματικότητα ακόμη πιο Μαίρη Πόπινς από ότι στην σειρά, αφού από το 2009 (μετά τον γάμο της με τον γιο του πρίγκιπα Michael) είναι επίσης λαίδη του Windsor. Ενώ ταυτόχρονα είναι και καταξιωμένη σοπράνος.

 

9, Denise Richards

Η ζωή αντιγράφει την ‘τέχνη’ με την Denise να παίζει την γκόμενα με την οποία συζούσε παλιά ο Charlie. Πριν δηλαδή εκείνη τον χωρίσει επειδή δεν άντεχε τα ξενοπηδήματά του.

 

8, Jodi Lyn O’Keefe

Από τα ωραιότερα επεισόδια που θυμάμαι με την 34χρονη βασανίστρια του Prison Break με τα υπέροχα μάτια να δίνει ρέστα ως η Isabella, η σατανίστρια που πείθει τον Charlie να μπει σε αίρεση με την υπόσχεση ότι μπορεί να κάνει σεξ με εκείνη και τις 13 αδελφές της.

Μπορεί ο Harper να ξύπνησε μετά από δυο μέρες σεξ με ένα πεντάγραμμο ζωγραφισμένο στο στομάχι, αλλά κάτι που λέει ότι δεν το μετάνιωσε και ιδιαίτερα.

7, Miley Cyrus

Ντεμπούτο στο νέο της λουκ, με κοντό ξανθό μαλλί, αποφάσισε να κάνει η πάλαι ποτέ προστατευόμενη της Disney ως βλαχαδερό γκόμενα του γιου του Alan. Οι εικόνες που την δείχνουν στο κρεβάτι με τον Asthon -παρόλο που δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους- είναι μια χαρά πρελούδιο από τις χαρές και τις λαχτάρες που σκοπεύει να μας δώσει μεγαλώνοντας.

6, Emmanuelle Vaugier

Τι κρύβεται πίσω από την Mia, την καθηγήτρια μπαλέτου που υποχρεώσε τον Charlie να γίνει καλό παιδί (να μην πίνει, καπνίζει, ξενοπηδάει ή φοράει τα γελοία πουκάμισα για bowling που αγαπά) για σχεδόν μια ολόκληρη σεζόν;

 Τι άλλο από μια εξίσου μη μου άπτου Κανεδέζα ηθοποιό (Saw II, Saw IV, 40 Days and 40 nights) και τραγουδοποιό που ψηφίστηκε No31 στην Hot 100 λίστα του Maxim

5, April Bowlby

Η 32χρονη πρώην σύζυγος του Alan ονόματι Kandi (την οποία φυσικά και είχε πρώτα γκόμενα ο Charlie) που ξεχώρισε για το πόσο πολύ της αρέσει το σεξ και πόσο πειστική υποδύεται την ηλίθια.

 

Στο τέλος παράτησε τον Alan για να πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά τύπου CSI. Κορμάρα, ένεκα των χρόνων που πέρασε ως μπαλαρίνα.

 

4, Tricia Helfer

H σέξι number six του Battlestar Galactica εμφανίστηκε σε αρκετά επεισόδια ως κολλητή της αρραβωνιαστικιάς του Charlie, την οποία εκείνος βοήθησε να ξεπεράσει τον χωρισμό της. Ναι, ακριβώς με τον ‘τρόπο’ που φαντάζεσαι.

 

3, Jenny McCarthy

Απλά εξαιρετική ως η κόρη του γκόμενου της μάνας του Charlie που κοιμάται μαζί του προκειμένου πρώτα να του πουλήσει μια Ferrari και μετά να του φάει γενικότερα την περιουσία.

 Η 40χρονη πλέον πρώην Playmate των 90s ήταν από τις λίγες περιπτώσεις που αισθανόσουν ότι μπορούσε να σταθεί, διαστροφή προς διαστροφή, στα ίσα με τον Charlie. Είτε μιλάμε για τον Harper, είτε τον ίδιο τον Sheen.

 

2, Jennifer Bini Taylor

H 40χρονη που ξεκίνησε ως one night stand πριν καταλήξει (ως Chelsea Melini) αρραβωνιαστικιά του Charlie. Εκείνος λάτρευε το στήθος της, σε σημείο που έβαλε σχεδόν τα κλάματα όταν πήγε -μετά από προτροπή του Alan- να το κόψει. Εκείνη σηκώθηκε στην κηδεία του και είπε πως την κόλλησε χλαμύδα. Αχαριστία, τι τα θες. Αγαπημένη των παραγωγών καθώς συνολικά έχει εμφανιστεί ανά τα χρόνια σε 4 διαφορετικούς ρόλους.

1, Megan Fox

Εμφανίστηκε στο Two and a half Men μόλις σε 4 επεισόδια το 2004,  όταν ήταν 18 ετών.

Υποδυόμενη την ανιψιά της καθαρίστριας που την κάνει κοπάνα και προτιμά να κάνει ηλιοθεραπεία στην βεράντα.

Αλλά μας έμεινε κάτι παραπάνω από αξέχαστη. Ίσως γιατί κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από κάθε άλλη. Δηλαδή να στέκεται και να δείχνει υπέροχη.

Εδώ τα υπόλοιπα κορίτσια του two and a half men