WOMEN

Τα πιο σέξι κορμιά των ελληνικών παραλιών

Γιατί κάθε παραλία, πέρα από Γαλάζια Σημαία, χρειάζεται και το κατάλληλο insta-κορμί για να την ορίζει και να την καθορίζει.

Πάνε οχτώ μήνες από την τελευταία φορά που επιχειρήσαμε να κάνουμε τον γύρο των ελληνικών νησιών με τη βοήθεια των top post του instagram.

Κάτι που σαφώς και σκοπεύουμε να επαναλάβουμε στο τέλος της σεζόν, για να δούμε και πάλι τι -εγχώριες και αλλοδαπές- ‘ζαργάνες’ πιάσαμε στα δίχτυα μας αυτό το καλοκαίρι.

 

Αλλά, πριν από αυτό, καλό είναι να τιμήσουμε κομματάκι τα δικά μας insta-bikini κορίτσια.

 

Εκείνα που και φέτος είναι αποφασισμένα να μας δώσουν καλούς λόγους για να εκτιμήσουμε τα κάλλη των παραλιών που θα προτιμήσουν για να μας κάνουν πασαρέλα το πόσο πολύ ίδρωσαν για πάρτη μας, σε γυμναστήρια και pole dancing studios, όλο το χειμώνα.

 

Εκείνα που μπορεί το καλοκαίρι, ειδικά στα δημοφιλή νησιά τύπου Μύκονο και Σαντορίνη, να μην εμφανίζονται απαραίτητα στα top posts, χάνοντας τη θέση τους στον ήλιο από celebrity τύπου Ana Beatriz Barros και Emily Ratajkowski.

Αλλά παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις μας.

 

Είναι οι αειθαλείς resident σέξι και όχι οι εφήμερες guest star κάθε νησιού (εσένα κοιτάζω Μυκονιάτισσα Ελίνα Καντζά, με το πρώτο bikini post σου να σηματοδοτεί παραδοσιακά την έναρξη της σεζόν).

Άλλωστε, σόρι Emily, αλλά η Σοφία Χαρμαντά, που μόλις πόσταρε κάτι αντίστοιχο με..πίσω κίνηση από τη Σαντορίνη, μια χαρά σε κοιτάζει στα μάτια και στο συγκεκριμένο τομέα.

Καλό είναι να κάνουμε μια πρώτη διάκριση ανάμεσα στις ‘μέτοικους’, τύπου Ελίνα Καντζά και Αθηνά Οικονομάκου (η οποία και αδυναμία στη Μύκονο έχει και ποστάρει non stop μπικινοφωτογραφίες ανά την επικράτεια).

Και στις βέρες νησιωτοπούλες. Εκείνες που απλώς τιμούν και insta-εξυμνούν κάθε καλοκαίρι τον τόπο καταγωγής τους, όπως η αψεγάδιαστη Λευκαδίτισσα Ευαγγελία Αραβανή.

Η Συριανή Θωμαή Απέργη που βλέπουμε εδώ να τολμά και πρώτη φορά το κρυφο-τοπλες.

H Σιφνιώτισσα Άννα Μαρία Βέλλη, με το αψεγάδιαστο κορμί και το κοφτερό μυαλό.

 

H υποχθόνια σέξι Νάντια Μπουλέ, που πάντοτε κάτι ποστάρει από Ναύπακτο (ναι, το ξέρω ότι δεν είναι νησί, απλώς ταίριαζε εδώ η αναφορά).

 

Η φαντασμαγορική Κρητικοπούλα, Μαρία Τσαγκαράκη, και όλες οι υπόλοιπες της λίστας που μπορείτε να δείτε εδώ.

Προφανώς, από τη Μύκονο, όλες ανεξαιρέτως οι Ελληνίδες θα το κάνουν κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι το πέρασμά τους.

Νυν καψούρες μας, όπως η Δούκισσα και η Josephine.

Ή η ανερχόμενη -στο ραντάρ μας- fashion blogger Μαρία Παπαγεωργίου.

 

Και παλιές που παραμένουν μάχιμες, όπως η Νάνσυ Αλεξιάδη.

Άρα είναι πολύ δύσκολο να εστιάσουμε σε μια. Για την ακρίβεια είναι μάλλον ευκολότερο να πούμε ποιες είναι αυτές που δεν πάνε σχεδόν ποτέ, όπως π.χ. η MILF Μαρία Κορινθίου.

Ενώ στη Σαντορίνη τα πράγματα είναι πιο συγκεκριμένα, αφού δεν βλέπουμε πολλές Ελληνίδες να μας δείχνουν τα προσόντα τους με φόντο την Καλντέρα.

Ίδια φάση με τη Μύκονο, ότι δεν μπορούμε δηλαδή να εστιάσουμε σε μια, είναι τόσο η Χαλκιδική.

 

Όσο και η Σκιάθος. Υπό την έννοια ότι εκεί μαζεύεται το αφαν γκατέ της συμπρωτεύουσας και όχι μόνο. Άρα δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις.

 

Η αλήθεια είναι ότι, ακόμη, δεν έχουν πάρει όλα τα κορίτσια μας παγανιά τις παραλίες. Οπότε ακόμη δεν έχουν διαλέξει την αγαπημένη τους.

 

Εξαίρεση αποτελεί το πουλέν μας, η ηθοποιός και κορίτσι του Σόμμερ Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, έχει μια σαφή προτίμηση στο Astir Beach.

Και η Κόνι Μεταξά που κάνει τα δικά της στις παραλίες της Αθηναϊκής Ριβιέρας που αποτελούν και την φυσική παιδική χαρά της.

Εύγε στην Ελευθερία Ελευθερίου, που εδώ βλέπουμε στα Κουφονήσια, η οποία ποτέ δεν μας αφήνει παραπονεμένους.

Την Κατερίνα Παπουτσάκη να το παίζει στρατηγός σε μια παραλία στη Δονούσα, στην τελευταία bikini φωτό που έχει ανεβάσει από τότε που έγινε μάνα.

Και την Κάτια Δέδε, που πολύ της πάει να απλώνει το κορμί της σε παραλίες, σε μια υπέροχη λήψη από Λευκάδα.

 

Τέλος, η συγκεκριμένη φωτό για πάντα θα συνδέει στο μυαλό μου τη Βασιλιάννα με τη Μήλο. Ίσως γιατί και οι δυο είναι αγέρωχα υπέροχες.

vasiliana

Tο ίδιο νησί δηλαδή που έχει προτιμήσει στο παρελθόν και η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, που βλέπεις και στην κεντρική φωτό. Είδες τι γλυκά που ήρθε και έκλεισε το όλο θέμα;