ORIGINALS

10 διάσημοι που θα φοβόσουν να κλειστείς μαζί τους στο ασανσέρ

Ο Μάνος Βακούσης και άλλα 9 άτομα που δεν θα 'θελες με τίποτα να πατήσουν το 'στοπ' ξαφνικά.

Η αμηχανία στο ασανσέρ, όταν συναντάς έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις και χρειάζεται να ‘συνταξιδέψετε’ μέχρι να φτάσει ο καθένας στον προορισμό του, είναι αβάσταχτη. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, η αμηχανία είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν συναντάς κάποιον που είναι απλώς γνωστός σου. Κάποιον από αυτή την κατηγορία ανθρώπων που πέρα από το κλασικό ‘γεια’/’καλημέρα’/’καλησπέρα’ δεν ανταλάζετε ούτε μία λέξη παραπάνω και ξαφνικά στο ασανσέρ νιώθετε πως έχετε τόσο χρόνο διαθέσιμο που θα μπορούσατε να κάνετε ο ένας στον άλλο ψυχανάλυση.

Αν στο άβολο της παραπάνω κατάστασης, προσθέσεις και τον μικρό φόβο που έχουν οι περισσότεροι από εμάς, ότι μπορεί να κλειστούμε στο ασανσέρ, τότε το ασανσέρ μετατρέπεται αυτόματα στο πιο άβολο δωμάτιο που μπαίνουμε στην καθημερινότητά μας.

Οδηγό συμπεριφοράς στο ασανσέρ με αγνώστους ή απλά γνωστούς δεν έχουμε. Αποτελεσματικές συμβουλές για το πώς ν’ αντιμετωπιστεί η φοβία του να κλειστεί κάποιος στο ασανσέρ δεν μπορούμε να δώσουμε. Αφού, λοιπόν, δεν μπορούμε να κάνουμε την κατάσταση πιο εύκολη, θα την δυσκολέψουμε ακόμα περισσότερο. Φτιάξαμε μια λίστα διάσημων ανθρώπων (αν δεν μιλούσαμε για διασήμους, το αφεντικό σου θα βρισκόταν στην κορυφή της λίστας) που δεν θα ήθελες επ’ ουδενί να κλειστείς στο ασανσέρ μαζί τους.