ORIGINALS

Οι αχώνευτοι της σόουμπιζ

Δεν τους συμπαθούμε και μπορούμε να το φωνάξουμε χωρίς να κοιτάμε κάθε πρωί το ταχυδρομικό κουτί για αγωγές. Αυτοί είναι οι ξένοι σταρ που μας κάθονται στο στομάχι.

Μερικά πράγματα δεν εξηγούνται όσο καλοπροαίρετα κι αν ψάχνεις μια εξήγηση γι’ αυτά. Σκέψου για παράδειγμα κάποιον που δεν χωνεύεις. Κάν’ τον εικόνα, άσε την οργή και να κυλήσει στις φλέβες σου και τώρα πες δυνατά γιατί δεν τον συμπαθείς.

Δεν άκουσα τι είπες, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις πάντα το πιο ατράνταχτο επιχείρημα του κόσμου. Το έχεις;

Το χειρότερο με αυτούς που δε χωνεύουμε είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι’ αυτό. Ενδεχομένως δεν θέλουμε κιόλας. Δεν είναι ότι έχεις μια καούρα και παίρνεις ένα Reduflux και όλα καλά. Το πρόβλημα με τους αχώνευτους είναι πιο μόνιμο.

Μετά από δυο τρεις γύρους διαλογής, καταλήξαμε σε μια 10άδα με γνήσιους αχώνευτους. Προφανώς στα σχόλια, χωράνε και όλοι οι δικοί σας. Απλά προσπαθήστε να βρείτε ένα επιχείρημα. Μην κάνουμε άνυδρο namedropping εδώ πέρα.

Ο Shia Labeouf

Δεν είχαμε κανένα θέμα με τον Σά(γ)ια. Κανένα. Μέχρι που κάποια στιγμή λίγο πριν ή λίγο μετά το ξεκίνημα των γυρισμάτων του Nymphomaniac δήλωσε αγανακτισμένος (μη μας ρωτάς γιατί) ότι δεν γουστάρει να ξανακάνει μεγάλες παραγωγές και ότι θα πάρει τον indie δρόμο. Τέλεια, τον στηρίζουμε, απλά αυτή η αγανάκτηση κάπως μας έδιωξε από το μέρος του. Τον αναγκάσαμε εμείς να παριστάνει τον Indiana Jones; Τον αναγκάσαμε να παίξει στο Fury;

Μην κυνηγάς φαντάσματα αγαπητέ. Κι επίσης, γελάμε με την πρόσφατη καταγγελία ότι σε βίασε θαυμάστρια.

Ο Justin Bieber

Δεν θα προβούμε σε αναλύσεις επί αναλύσεων. Απευθυνόμαστε απευθείας στην ψυχή και τη συνείδησή σου. Πες ότι διάβαζες ένα αφιέρωμα στο ΟΝΕΜΑΝ με τίτλο ‘Ο Justin Bieber είναι ο θεός μας και ζητάμε συγγνώμη που τον είχαμε παρεξηγήσει’. (Εντάξει, ο τίτλος είναι ενδεικτικός. Με τόσες λέξεις δεν θα έμπαινε κανείς στον κόπο να διαβάσει οτιδήποτε).

Θα εγκατέλειπες για πάντα το ΟΝΕΜΑΝ, ναι ή όχι;

Φοβάμαι πως ναι. Και θα είχες και δίκιο. Υπάρχει κάτι στην ύπαρξη του Bieber που τον καθιστά αντιπαθή. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Καναδός έχει επιδοθεί σε ένα σερί χαζομάρων τα τελευταία δύο χρόνια που έχουν κάνει την περίπτωσή του ανυπόφορη.

Η Kim Kardashian

Σε ένα παραλήρημα τις προάλλες, ο Αναστασιάδης τόλμησε να γράψει ότι ‘πριν 20 χρόνια που δεν καταλαβαίναμε από σελέμπριτι, η Kim θα έπλενε τα πιάτα σε ρεστοράν της ομογένειας’. Δεν τα είπε κι άσχημα. Αυτό το ‘τίποτα’ που πρεσβεύει η Kim σε αυτή τη ζωή την έχει μετατρέψει σε κόμπο στο στομάχι.

Ναι, ομολογώ ότι έχω περάσει αρκετές ώρες χαζεύοντας το ριάλιτι της οικογενείας, αλλά επίσης ομολογώ ότι μετά το τέλος κάθε επεισοδίου πήγαινα να ρίξω νερό στη μούρη μου για να συνέλθω. Και έπιανε. Βέβαια, όσα Reduflux και να πήρα, το στομάχι δε στρώνει μετά από πολύωρη κατανάλωση Kardashian. Δυστυχώς.

Η Kristen Stewart

Πραγματικά δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με αυτό το κορίτσι. Δεν υπάρχει περίπτωση να αναζητήσεις μια λίστα με hated celebrities και να απουσιάζει η Kristen. Όχι, δεν είναι το πιο συμπαθητικό κορίτσι εκεί έξω, δεν είναι ότι παρεξηγούμαστε δηλαδή. Αλλά γιατί τόσο άχτι; Μήπως φταίνε τα Twilight; Τόσος κόσμος δεν τα είδε; Και γιατί δηλαδή ο Pattinson είναι στο απυρόβλητο; Να δεις που θα φταίει ότι τον κεράτωσε με εκείνον τον σκηνοθέτη, τον Rupert Sanders.

Ο Cristiano Ronaldo

Τι εννοείς τι σχέση έχει o Cristiano με τη σόουμπιζ; Θα έπρεπε να αναρωτιέσαι τι σχέση ΔΕΝ έχει ο Πορτογάλος με τη σόουμπιζ. Μπορεί φέτος να είναι η χρονιά που ηγείται του Messi σε όλες τις υπερ-ηρωικές κατηγορίες στις οποίες διακρίνονται (τύπου 172 γκολ σε 31 ματς), αλλά ο αλαζόνας Ronaldo παραμένει ο αλαζόνας Ronaldo.

Στο επόμενο γκολ που θα κρίνει έναν διαγαλαξιακό τίτλο αλλά δεν θα έχεις βάλει εσύ, μην ξεχάσεις να προσποιηθείς ότι χάρηκες, Cristiano. Έτσι, για τα προσχήματα μωρέ.

Η Lindsay Lohan

Πόση ταλαιπωρία πια; Πόσες φυλακές, πόσες αποτοξινώσεις, πόσο στραβό κεφάλι; Η Lilo ζει για να προκαλεί και για να θέτει σε κίνδυνο οποιονδήποτε τύχει να οδηγήσει στον ίδιο δρόμο με εκείνη. Τίποτα σχετικά με τη Lohan δεν έχει πλάκα πια. Και δεν ξέρω αν είχε και ποτέ.

Μια απαγοήτευση (ναι με ‘α’) και το Scary Movie 5.

Η Paris Hilton

Η κληρονόμος. Η Άντζελα Δημητρίου της παγκόσμιας σελεμπριτοσύνης. Το κορίτσι που έχει ευτελίσει όσο λίγοι διάσημοι κατάφεραν μέχρι σήμερα την έννοια του dj. Η γυναίκα που έκανε το πέρασμά της από ταινία της Sofia Coppola. Η διασημότητα που είναι καταδικασμένη να μείνει στην ιστορία ως άλλη μια πάμπλουτη με διάσημο sex tape. Αυτά κύριε Δικαστά, τίποτα άλλο.

Ο Will Smith

Και να σκεφτεί κανείς πόσο ονειρικά ξεκίνησαν όλα σχετικά με τον Will Smith στην καρδιά μας, αφού τον πρωτογνωρίσαμε ως Πρίγκιπα του Μπελ Ερ. O Will Smith, εκτός από τον Hitch, είναι και ο άνθρωπος που έχει δηλώσει ότι είναι ο κορυφαίος movie star όλων των εποχών και ότι είναι λογικό ότι ο γιος του Jaden έχει μια τεράστια σκιά που πρέπει να αποτάξει.

Αλήθεια τώρα ρε συ Will; Θέλεις να δούμε μαζί το After Earth; (Μαζί, εννοώ, εγώ, εσύ κι ο Jaden).

Ο Russell Westbrook

Σπασικλάκι από τα λίγα. Είχε μια περίοπτη θέση στη 18άδα με τους ξένους αθλητές που δεν θα κάναμε με τίποτα παρέα. Επειδή είμαστε ανώτεροι άνθρωποι πάντως, θα του ευχηθούμε καλή χρονιά αφού μόλις πριν λίγες μέρες επέστρεψε στην ενεργό δράση.

Η Gwyneth Paltrow

Η απανταχού μισητή. Μια γυναίκα που θα ξεσπάσει σε λυγμούς αν διαβάσει πόσο μίσος έχει συσσωρευτεί online γύρω από το όνομά της. Τα βασικά επιχειρήματα εναντίον της (από εμάς και από όλο το ίντερνετ δηλαδή) είναι ότι δεν αφήνει τα παιδιά της να φάνε junk, ότι στο blog της προτείνει φορέματα και T-shirts που κοστίζουν μια περιουσία και ότι δεν ήξερε την πλοκή του Iron Man 3 παρότι ήταν ‘στον δρόμο’ για να το προμοτάρει.

Αφήνουμε την Gwyneth στην κρίση του λαού και περιμένουμε και τους δικούς σας αχώνευτους.