Πόσο ανασφαλής είσαι; - Κουίζ - Κουίζ
 

Πόσο ανασφαλής είσαι;

Ξάπλωσε αναπαυτικά στο ντιβάνι και μίλα μας για σένα. Μετά, θα σου μιλήσουμε και εμείς.
SHARES

Σε βλέπω. Με το δεξί χέρι στο ποντίκι και το κεφάλι στο αριστερό σκρολάρεις πάνω κάτω στην κεντρική σελίδα του Oneman και ξεφυσάς. Αναπολείς τις παλιές καλές εκείνες ημέρες των κουίζ που είχαν και ένα ελάττωμα να σου βγάλουν. Ένα μεγάλο 'αχ' βαρύ και ασήκωτο πέφτει πάνω στο πληκτρολόγιο σου θυμούμενο εκείνο το πρωί που έμαθες 'πόσο ζηλιάρης είσαι' ή εκείνο το απόγευμα που κατάλαβες 'πόσο καχύποπτος είσαι'. Καλά, για να μην συζητήσουμε το τι έγινε τότε που πόσταρες το αποτέλεσμα από το 'πόσο ψώνιο είσαι'.

Ωραίες μέρες. Πολλά τα likes, περισσότερα τα τρολαρίσματα. Ενώ τώρα, τίποτα. Τζίφος. Κάααατι πήγε να γίνει εκεί με την ασχετοσύνη στα ποιητικά αλλά και πάλι, και από τότε πέρασε καιρός.

Μην σκας. Και μην ξεφυσάς. Ήρθε το κουίζ που περίμενες και μαζί του φέρνει και την απάντηση στο αν διαθέτεις το πιο κοινό 'κακό' χαρακτηριστικό. Αν είσαι ο πιο γνωστός άγνωστος στις διατριβές των ψυχολόγων. Αν είσαι ανασφαλής.

Είσαι έτοιμος; Ρώτα πρώτα κάποιον, δεν είναι ώρα για τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Ή μήπως είναι;

*Εννοείται, περιμένουμε αποτελέσματα. Εννοείται καλή επιτυχία. Θα τη χρειαστείς.

 

Share
Follow
 

Best of Network

Μια συγγνώμη στην Ουγκάντα

Το "Ουγκάντα γίναμε" που συνηθίζουμε να λέμε στην Ελλάδα, είναι άδικο για τη χώρα που όταν κατάλαβε πως δεν έχει τύχη (να βγάλει ένα cent κέρδος), απέκτησε κανονισμούς που τηρούνται για όλους -ανεξάρτητα από τον όγκο του κόσμου και των τίτλων.

 

Δεν είναι παιχνίδι, είναι η πρώτη ελευθερία

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Κάθεται στο παγκάκι με την μπάλα του περιμένοντας συμπαίκτες, αλλά ποιος παίζει μπάλα όταν έχει ποδήλατο;

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.