FOOD & DRINK

Mη βαριέσαι. Αthens is Original!

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής είχε όλα τα στοιχεία για να ξεστομίσεις τη λέξη "βαριέμαι". Ώσπου...

Βασικά την ξεστόμισα. “Βαριέμαι”. Τέλος άλλης μίας εβδομάδας και την ώρα που φεύγεις από το γραφείο θες να πας στο σπίτι σου. Να αράξεις. Να μην κάνεις τίποτα. Να μπεις σε flight mode. Άλλωστε υπάρχει ένα Σαββατοκύριακο για να κάνεις ό,τι θες.

Είναι η στιγμή όπου, ξέροντας και τη κίνηση στους δρόμους, απλά βαριέσαι.

Λίγη ώρα αργότερα ήμουν ακινητοποιημένος στην Περικλέους. Ναι, επειδή βαριόμουν δεν πήρα το μετρό αλλά το αυτοκίνητο για να βρεθώ στο κέντρο. Και ένα σκουπιδιάρικο που κόλλησε, με ακινητοποίησε για 17 λεπτά. Μετρημένα, ένα προς ένα.

Αλλά αυτή η πόλη θα βρει τον δικό της μαγικό τρόπο να σε ξυπνήσει. Θα παίξει με τα κουμπιά σου και θα σε αναζωογωνήσει. Γιατί αυτή η πόλη είναι αυθεντική. Το κέντρο της είναι αυθεντικό.

 

Λίγα λεπτά περπάτημα στην Αγίου Μάρκου, στην Καλαμιώτου ήταν αρκετά να αφήσουν πίσω της τη λέξη “βαριέμαι” και να την αντικαταστήσουν με τη λέξη “ζω”. Από τη στιγμή που κατέβηκα από το αυτοκίνητο, η πόλη με αγκάλιασε. Η ζωή, οι ρυθμοί, οι εικόνες, οι ήχοι.

Μια αυθεντική Αθήνα ήταν μπροστά μου, μια Αθήνα που χαμένος στο αυτοκίνητο και το μποτιλιάρισμα, είχα ξεχάσει ότι υπάρχει.

Γι’ αυτό και το νέο διώροφο κατάστημα adidas Originals Store, ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, είναι η καλύτερη αφορμή για να θυμηθείς γιατί αυτή η πόλη είναι αυθεντική. Τα εγκαίνια του άλλωστε την περασμένη Παρασκευή μετέτρεψαν τη λέξη “βαριέμαι” σε μία αυθεντική αθηναϊκή εμπειρία.

Το έναυσμα για το πάρτι έδωσε ένα brass band που ξεκίνησε από το Μοναστηράκι με προορισμό τον αριθμό 5 της οδού Αθηναΐδος, εκεί όπου στεγάζονται πια οι συλλογές adidas originals και τα συλλεκτικά items που μέχρι σήμερα τα έβρισκε κανείς μόνο στο εξωτερικό.

Όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν φανερό ότι κάτι συμβαίνει στην Αθήνα. Η πρωτεύουσα είχε γεμίσει με προτομές νέων ανθρώπων της πόλης που δημιουργούν και ανανεώνουν την εικόνα της πόλης, ο καθένας με τον δικό του τρόπο!

Και αυτό το κάτι λοιπόν, είναι το νέο εντυπωσιακό κατάστημα της adidas που εδώ και λίγες ημέρες έχει βάλει τη σφραγίδα του στο κέντρο. ‘Ενα νεοκλασσικό διώροφο κτίριο που ήδη από την εξωτερική του εικόνα δείχνει ότι κάτι αυθεντικό, κάτι κλασικό μπορεί να επαναπροδιοριστεί, πάντα με τον απαραίτητο σεβασμό.

Πάνω από 2.000 Αθηναίοι συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή στην είσοδο του νέου καταστήματος, δίπλα από τον πάγκο με τα μπλε (!) κουλούρια, απόλαυσαν συλλεκτικές Αthens is Οriginal μπίρες από την Αθηναϊκή Μικροζυθοποιία Noctua και περιεργάστηκαν τα εικαστικά installations υπό τους ήχους του DJ Young.

Η Άννα Μαρία Βελλή δοκιμάζει τα… μπλε κουλούρια

Και περνώντας μέσα στο κατάστημα, εντυπωσιάστηκαν με τις νέες συλλογές adidas οriginals, τα συλλεκτικά προϊόντα μιας εταιρείας που ξέρει τον τρόπο να επαναπροδιορίζει την αυθεντικότητά της.

Μια επίσκεψη στο adidas Originals Store θα σε πείσει!

Και θα έχεις βγει ήδη κερδισμένος πριν μπεις στο κατάστημα γιατί η τοποθεσία του απογειώνει και επιβεβαιώνει στο ακέραιο το μότο: Αthens is Original!