ΠΟΤΟ

Θα το θυμάσαι το party των Last Page στο K44

Κι αυτό γιατί θα θυμηθείς τραγούδια από τα 90s, θα νιώσεις σαν να είσαι σπιτικό πάρτυ, θα πιεις, ίσως ακόμα και να χορέψεις.

Θα σας πω με λίγα λόγια τι θα γίνει αυτή την Παρασκευή 02.11 στο Let It Burn #3 πάρτυ στο ΤΩΡΑ K44. Και ξέρω να σας πω τι θα γίνει σε αυτό το πάρτι γιατί έχω πάει και στα προηγούμενα δύο πάρτι των Last Page στον ίδιο χώρο.

Κατά τις 11 δεν θα υπάρχει άνθρωπος. Κατά τη 1 όμως θα ανοίξεις την πόρτα του Κ44 και θα μπεις σε ένα πάρτυ από τα παλιά. Με τους (δικούς μας, να τα λέμε κι αυτά) Ηλία Αναστασιάδη και Χρήστο Δεμέτη να παίζουν από Prodigy μέχρι Backstreet boys και από Frankie goes to Hollywood μέχρι PSY, τον κόσμο να χτυπιέται από κάτω τους σαν σε σχολικό reunion και τους “πρωτάρηδες” στο πάρτι να κοιτούν απορημένοι. Αν ήταν εκεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα έλεγε σίγουρα “Τι έγινε ρε παιδιά;”.

 

Θα νιώσεις ωραία. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Γιατί όλες οι μελωδίες θα είναι οικείες. Παλιές και νέες, σε ένα πάρτι που θα ήθελες να το πεις trash αλλά δεν είναι. Γιατί είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Είναι το πάρτι που θα ήθελες να έχεις κάνει στη Β’ Γυμνασίου αλλά δεν είχες τους Last Page,  τον υπέροχο χώρο του ΤΩΡΑ Κ44, τον κόσμο και κάτι που δεν θα μπορούσες τότε να έχεις. Την νοσταλγία για το πάρτι της Β’ Γυμνασίου.

Το Κ44 θα είναι σύμμαχός σου. Θες να χαλαρώσεις και να πιεις το ποτό σου ενώ χαζεύεις το πλήθος να χορέυει; Μείνε κοντά στην είσοδο ή στα τραπέζια δεξιά από αυτή. Θες να αράξεις στην μπάρα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την συνέχεια της βραδιάς, μπορείς να το κάνεις. Θες να μπλεχτείς με τον κόσμο και να χορέψεις με αγνώστους; Αυτό κι αν μπορείς να το κάνεις με λίγο θάρρος και λίγα βήματα προς την μεριά των Dj.

Δέκα τραγούδια που θα ακούσεις σίγουρα την Παρασκευή

Gogol Bordelo – Start wearing purple

Τάκης Αντωνιάδης – Είναι Σκληρή (The Look Roxette cover)

 

Ini Kamoze – Here comes the hotstepper

 

Dawn Penn – No, No No

 

Chimo Bayo – Asi Me Gusta A Mi

 

Sharam – Party All The Time (PATT)

 

Ace of Base – The sign

 

Bloodhound Gang – The Bad Touch

 

2 Unlimited – No limit

 

The Prodigy – No Good

Τα λέμε την Παρασκευή. Εκεί λίγο μετά τις 12