ONEMAN FOOD

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις με την μπριζόλα σου

Ξέχνα ό, τι ήξερες! Ο Anthony Bourdain σου μαθαίνει πώς να τρως σωστά μία μπριζόλα.

Όσο και να σου έχει σπάσει τη μύτη η τσίκνα και  όσο και να σου τρέχουν τα σάλια από την μπριζόλα που ψήνεται στη σχάρα, το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνει μόλις την βγάλεις από τη φωτιά είναι να την αγγίξεις.

Διαβάστε περισσότερα

13 γερμανικά junk foods που πρέπει να έρθουν τώρα στην Ελλάδα

Οι Γερμανοί να μην ξέρουν από καλό φαγητό, αλλά από βρώμικο ξέρουν σίγουρα.

Μπορεί να μισείς τo ποδόσφαιρο που παίζει η Nationalmannschaft, τους Scorpions που έχουν κάνει περισσότερες τελευταίες συναυλίες από τους Πυξ-Λαξ και την Μέρκελ για ευνόητους λόγους, αλλά τις παρακάτω λιχουδιές στις οποίες έχουν πρόσβαση οι Γερμανοί, δεν μπορείς παρά να τις ζηλέψεις.

Διαβάστε περισσότερα

Στο Oceanos θα κάνεις ένα από τα 10 καλύτερα γεύματα της ζωής σου

Πολύ μακριά από τη γεωγραφική θέση της Ελλάδας αλλά βαθιά ριζωμένο στις γεύσεις της και την φιλοξενία της, ένα εστιατόριο στο New Jersey μας κάνει να θέλουμε να πάρουμε το πρώτο αεροπλάνο για Αμερική.

Υπάρχει κάτι σαν μικρή ιεροτελεστία όσον αφορά τα ταξίδια του @freddos ανά την υφήλιο. Ότι κάθε φορά που επιστρέφει στο γραφείο φέρνει μαζί του α) σοκολατάκια με φυστικοβούτρο γιατί πάντα είναι μια καλή ώρα για σοκολατάκια με φυστικοβούτυρο και β) αναμνήσεις από ένα φοβερό γεύμα το οποίο περιγράφει με συγκλονιστική λεπτομέρεια, κυριότερα για να μας κάνει να ζηλέψουμε και κατ' επέκταση για να μας ενημερώσει. Μόνο που αυτή η φορά ήταν διαφορετική κι όχι επειδή επέστρεφε από Νέα Υόρκη.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αντώνης Δρακουλαράκος του Sushimou ανάμεσα στους 100 κορυφαίους σεφ στον κόσμο

Ο ιδιοκτήτης και σεφ του Sushimou, όπως ανακοινώθηκε χθες βράδυ στο 'Chefs World Summit' που πραγματοποιήθηκε στο Μονακό, είναι ένας από τους 100 καλύτερους σεφ στον κόσμο για το 2017.

Το εστιατόριό του αριθμεί μόλις 12 θέσεις και λίγα τετραγωνικά μέτρα στο 6 της οδού Σκούφου στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο για 534 σεφ από κάθε γωνιά του πλανήτη, σεφ με 2 και 3 αστέρια Michelin, να τον αναδείξουν μέσα στο ετήσιο Top100 των σεφ παγκοσμίως για το διεθνώς αναγνωρισμένο γαλλικό περιοδικό "Le Chef". Μία πάρα πολύ τιμητική διάκριση για τη χώρα μας και φυσικά για τον ίδιο τον Αντώνη Δρακουλαράκο και το Sushimou.

Διαβάστε περισσότερα

Τα ποτήρια στο Bobo Wine Bar θες να γεμίζουν συνέχεια

Το πιο χαμηλών τόνων μαγαζί της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι έχει την πιο φασαριόζα κάβα κρασιών. Όσο για τους μεζέδες του, πληροφορίες εντός.

Το μεσοδιάστημα μεταξύ 5 και 6 το απόγευμα ή αλλιώς η φάση που το μεσημεριανό φαγητό έχει βαρεθεί να χουζουρεύει στο στομάχι και αρχίζει να κάνει έντονο κόρτε με τη νύστα είναι ίσως η καλύτερη ώρα της ημέρας για να κλείσεις ραντεβού με την ομάδα σου.

Διαβάστε περισσότερα

Τα μεζεδάκια στο ΚιΚιρίΚου είναι πολύ 'πρόστυχα'

Το ΚιΚιΡίΚου έχεις τις τιμές και τα πιάτα που θα έπρεπε να έχει κάθε σωστό μεζεδοπωλείο.

Ήταν μία από εκείνες τις Παρασκευές που απλώς θέλαμε να πιούμε μπίρα. Όχι, όμως, να πληρώσουμε 5 ευρώ για 330ml. Θέλαμε να πάμε σ' ένα μαγαζί όπου η μπίρα να σερβίρεται σε μπουκάλι των 500ml, η τιμή της να είναι κάτω από 5 ευρώ και να μπορούμε να την συνοδεύσουμε με ένα μεζέ της προκοπής. Δύο ώρες αργότερα, καθόμασταν στο ΚιΚιρίΚου, Γαλήνης 23, στου Ζωγράφου και μπροστά μας αν και 6 άτομα είχαμε μόνο 3 μπουκάλια μπίρα, αλλά 7-8 πιάτα τόσο άδεια που δεν μπορούσες καν να μαντέψεις τι περιείχαν μερικά λεπτά νωρίτερα.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί το φαγητό στ' αεροπλάνα είναι συνήθως χάλια;

Απ' ότι φαίνεται, ο λόγος δεν είναι ότι οι αεροπορικές μας αντιπαθούν.

Ας το παραδεχτούμε. Το φαγητό που μας προσφέρουν οι αεροπορικές εταιρείες κατά τη διάρκεια των πτήσεων εξωτερικού δεν είναι σχεδόν ποτέ νόστιμο.

Διαβάστε περισσότερα
3 4 5 6 7 8 9
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.