ONEMAN FOOD

Το brunch του Odori είναι από άλλο πλανήτη

Ή έστω από άλλη χώρα, αφού πρεσβεύει το 'taste of Italy περισσότερο από οτιδήποτε έχεις φάει τις Κυριακές σου.

Αν δεν το έχεις επισκεφθεί ακόμα, τρέξε. Είναι ίσως το καλύτερο brunch menu που έχεις δοκιμάσει και αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά ο κόσμος που κάθε Κυριακή θέλει να το δοκιμάσει σαν τρελός Καίσαρας.

Διαβάστε περισσότερα

Ακάκιεεε, τα μακαρόνια να είναι με κοτόπουλο τας κεμπάπ

Το μακαρονάδικο του κυρ Αρίστου στο Παλαιό Φάληρο είναι ο ιδανικός ιερός τόπος να αγιάσει το στόμα σου. Κυριολεκτικά.

Η τελετουργία με την οποία το μακαρόνι κάνει σλάλομ στον οισοφάγο μέχρι να φάει τα μούτρα του στο στομάχι, είναι μία διαδικασία που μπορεί να περιγραφεί με χιλιάδες, εκατομμύρια, άπειρους τρόπους.

Διαβάστε περισσότερα

Στο Los Loros θα μάθεις να τρως σαν τον Escobar

Αυτή η γωνιά στην Νίκης κρύβει μέσα της μπόλικη Βενεζουέλα, πολύ Κολομβία και άπειρη νοστιμιά σε αυτά τα μανιτζίβελα πράγματα που σου προσφέρει.

Το ότι η Νίκης στο Σύνταγμα έχει γίνει το food district της πόλης το ξέρεις. Ότι έχει μια αίσθηση από china town κι αυτό το ξέρεις.

Διαβάστε περισσότερα

Φάγαμε στους 'Θεσσαλούς' ή αλλιώς στο 'Γεύση ανίκατε μάχαν'

Κάθε πιάτο τους αξίζει τουλάχιστον ένα μικρό Θούριο.

Ήταν ένα βράδυ που βρεχε. Που-βρεχέ μονότονα. Το "πάμε" έγινε "και δεν πάμε" και μετά από λίγη ώρα το "όχι, εντάξει, λίγο νεράκι μόνο" έγινε "θα μου φέρετε άλλη μια".  Δεν ξέρω πως περιγράφει ο καθένας την ευτυχία, αλλά στη δική μου περίπτωση η απάντηση περιέχει σίγουρα μπύρα, μουσική και ντολμαδάκια. Το βράδυ-που-βρεχε δεν ήταν στον στάνταρ εξοπλισμό, αλλά ήταν ευπρόσδεκτο.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτά τα κολασμένα πιάτα απευθύνονται μόνο σε αληθινά γενναίους

Αν τα φας μέχρι τέλους σε κερνάνε, αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε, πόσοι μπορούν να τα καταφέρουν;

Μία μόδα που τα τελευταία χρόνια έχει έρθει δειλά-δειλά και στη χώρα μας, είναι η πρόκληση από ένα εστιατόριο προς τους πελάτες, να καταφέρουν να ολοκληρώσουν μια μυθικά μεγάλη μερίδα φαγητού, με αντάλλαγμα το κέρασμα.

Διαβάστε περισσότερα

Τα 13 χειρότερα πράγματα που μπορούν να συμβούν στο φαγητό σου

Ούτε στον (πεινασμένο) εχθρό σου να μην τύχουν.

''Είσαι ό,τι τρως'', λένε οι διατροφολόγοι. Για αυτό το λόγο πρέπει να προσέχουμε ώστε τα γεύματα που τρώμε να είναι θρεπτικά και υγιεινά. Μπορεί να μην το τηρούμε πάντα αυτό, αλλά και πάλι η ποιότητα του φαγητού δεν είναι από μόνη της αρκετή. Κάθε γεύμα χρειάζεται και την ανάλογη ιεροτελεστία.

Διαβάστε περισσότερα

Οι Μάχες των Μασάει μόλις ξεκίνησαν

Ταξιδέψαμε στη Λάρισα με σκοπό να μαγειρέψουμε, να δοκιμάσουμε και να γνωρίσουμε προϊόντα τοπικής παραγωγής. Mission accomplished. 

Θεσσαλονίκη, 8:00 το πρωί, και είχαμε ήδη μαζευτεί στο σημείο συνάντησης. Με συνοπτικές διαδικασίες βολευτήκαμε στο αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε, σημειώνοντας νομίζω ρεκόρ γρήγορης αναχώρησης. Ήμασταν τέσσερα άτομα και το μόνο που είχαμε μαζί μας ήταν ισάριθμα μπουκαλάκια νερό, χωρίς σαντουιτσάκια, κρακεράκια και λοιπά χαζάκια.

Διαβάστε περισσότερα
3 4 5 6 7 8 9
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.