PUBLI

Οι 50 κανόνες του καλοκαιρινού πάρτι

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η εποχή που δεν θα σε βλέπει το σπίτι σου, έφτασε. Μην αγχώνεσαι με τα διαδικαστικά, αναλαμβάνουμε εμείς.

Στην λογική των trends του Twitter, η ερώτηση που ακούγεται πιο συχνά τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης είναι η εξής μία: ‘Ξέρουμε πότε πέφτει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος;‘ Στο ίδιο πνεύμα, ακολουθούν οι ‘πότε παίρνεις άδεια;‘ και ‘το σαββατοκύριακο παίζει κανένα καλό πάρτι; Οπουδήποτε;‘.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Αν δεν υπήρχε το καλοκαίρι και δη, το ελληνικό (που έχει περί τους 1.000.000.000 πειρασμούς ώστε το ενδεχόμενο να καθίσουμε σπίτι να μοιάζει απίθανο) οι τάσεις φυγής θα ήταν ταινία από εκείνες που βγαίνουν κατευθείαν σε DVD.

Στην δική μας περίπτωση, βέβαια, μιλάμε για το απόλυτο box office το οποίο παίζει σερί 16 εβδομάδες στις αίθουσες και δεν λέει να κατέβει. Γιατί καλοκαίρι και έξοδος πάνε μαζί. Με τα πάρτι να δίνουν και να παίρνουν ενώ το ένα, είναι ομολογουμένως καλύτερα από το άλλο.

Μιας και λοιπόν η ζωή μας το προσεχές διάστημα θα πάει κάπως έτσι: ‘Πουκαμισάκι – μαγιό – ποτό και μην τον είδατε’ σκεφτήκαμε να σε προετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε να μην τρέχεις τελευταία στιγμή επειδή φέρε ειπείν δεν έμαθες για το πάρτι Bacardi RUMIX στην Ίο στο θρυλικό Far Out Beach Club στις 28 Ιουλίου. Δηλαδή ξεκινάει σε λίγες ώρες από τώρα. Και εσύ ενδέχεται να μην έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται.

Να, αυτά θέλουμε να αποφύγουμε κι εμείς με τους κανόνες που ακολουθούν. Ωστόσο, επειδή είναι κάπως άδικο να στο τρίβουν στη μούρη όταν δεν ξέρεις κάτι θα ανοίξουμε μία παρένθεση για να πούμε ότι το Bacardi RUMIX – Summer Series δημιουργήθηκε για να δώσει στο καλοκαίρι αυτό που του αξίζει: Διασκέδαση. Και αυτό που ίσως του έλειπε: Δυόσμο, ζάχαρη, lime και τη μοναδική γεύση του Bacardi Rum.

Κάθε σταθμός του Bacardi RUMIX – Summer Series θα βρίσκεται σε διαφορετικό μέρος και θα έχει διαφορετικό κόνσεπτ και εκπλήξεις που θέλεις να ζήσεις και εμείς να μοιραστείς μαζί μας.

Κάτι λέγαμε όμως για το πάρτι στο Far Out Beach Club στην Ίο. Τι θα γίνει στη Ίο σε λίγες ώρες από τώρα; Λοιπόοον, έχουμε και λέμε: Μετά τα άκρως επιτυχημένα πάρτι του Bacardi RUMIX – Summer Series σε Μύκονο και Πάτρα, η 28η Ιουλίου έρχεται στην Ίο για να συνεχίσει την καλή δουλειά με έντονα beat, ωραίο κόσμο και φυσικά αμέτρητες εκπλήξεις και λόγους για να κάνεις το σωστό Instastory.

Ωραία και τώρα που έμαθες το μέρος που θα κόψει το νήμα των ξέφρενων καλοκαιρινών πάρτι του 2017 σου, ας δούμε και πώς θα επιβιώσεις σε αυτό. Και σε όλα αυτά που ακολουθούν.

> Οι άνθρωποι που πηγαίνουν σε καλοκαιρινά πάρτι με παντελόνια θα έπρεπε να τρώνε πόρτα.

> Καλοκαιρινά πάρτι σε εσωτερικό χώρο, δεν είναι καλοκαιρινά πάρτι.

> Αν γίνεται σε κλειστό χώρο, μισή ώρα μετά την έναρξή του, όλοι θα βρίσκονται κάτω από το air condition.

> Πίστεψε στη δύναμη του ‘ταράτσα πάρτι’. Μπορεί να σε απογειώσει πιο ψηλά από αυτό που περιμένεις.

> Ο τρόπος για να απογειωθεί η διασκέδαση είναι ένας: νεροπίστολα.

> Καλοκαιρινό πάρτι=Μπουγέλο.

> Για αυτό φέρνουμε και μια αλλαξιά μαζί μας.

> Οι πραγματικά προνοητικοί, πάνε στα πάρτι με το μαγιό τους.

> Επικροτούμε τον παλιμπαιδισμό και την επιστροφή στα εφηβικά τα χρόνια. Μην προτείνεις να παίξετε κάτι που θα σας αναγκάσει να κλείσετε την μουσική. Θα είναι ολέθριο λάθος. Άσε την Πυθία και την μπουκάλα. Μακριά γαϊδούρα και μουσικές καρέκλες επιτρέπονται.

> Το πανηγύρι θεωρείται καλοκαιρινό πάρτι.

> Πάρτι χωρίς κοκτέιλ σε ποτήρια με διάφορα περίεργα σχήματα, δεν λογίζεται ως πάρτι.

> Σφηνάκια από κοκτέιλ, αυτό το θαύμα του μπάρμαν.

> Μία άβολη συμβουλή: Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις την φυσική τουαλέτα φρόντισε να μην έχεις κοινό την ώρα δράσης. Μπορεί να βγεις ο κάφρος του πάρτι.

> Η βόλτα στην παραλία ή η συζήτηση κάτω από τις φυλλωσιές με το κορίτσι που μόλις γνώρισες είναι αυτό που πρέπει να κάνεις ακόμα και αν δεν έχεις πιει όσο θα ήθελες.

> Στην αρχή της βραδιάς, ένα ποτήρι νερό μετά από κάθε cocktail. Όσο προχωράει η νύχτα, δύο νερά για κάθε ποτό. Δεν θες να προσκαλέσεις στο πάρτι την αφυδάτωση, ε;

> Πάγος. Παίζει να είναι πιο βασικός και από τη μουσική.

> Ωστόσο, η μουσική είναι η βασίλισσα της βραδιάς.

> Σε οργανωμένα events (που μπορείς να έχεις από πριν μία εικόνα του τι πρόκειται να ακουστεί) διαβάζουμε πάντοτε το line up. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Και φυσικά, τις κριτικές του Club που πρόκειται να το φιλοξενήσει.

> Για παράδειγμα, άμα διαβάσεις Far Out Beach, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Με Bacardi RUMIX.

> Φήμες λένε ότι υπάρχει καλοκαιρινό πάρτι στο οποίο δεν έπαιξε ποτέ το “Απόψε Λέω να μην Κοιμηθούμε” και τις “Καλοκαιρινές Διακοπές“.

> Αφού τσεκάρεις μουσική, έπειτα κοιτάς και λίγο τα προφίλ όσων έχουν κάνει attend. Μην στοκάρεις, μία ματιά είπαμε να ρίξεις.

> Αν διοργανώνεις εσύ το πάρτι τότε προσοχή στους καλεσμένους σου. Η αναλογία γυναικών αντρών πρέπει να είναι 70-30 και αυτό για να μειώσεις τις πιθανότητες να αποφασίσετε να κλείσετε την μουσική και να δείτε μπάλα.

> Η παρέα που θα πάρεις μαζί σου στο καλοκαιρινό πάρτι είναι μεγάλη παγίδα. Αν δεν μπορούν την άμμο, αν κρυώνουν, αν δεν το έχουν και πολύ το άθλημα, καλύτερα πήγαινε μόνος σου.

> Στα καλοκαιρινά πάρτι, γίνονται οι καλύτερες γνωριμίες.

> Κάθε καλοκαιρινό πάρτι προσπαθεί να μιμηθεί τα αντίστοιχα που οργάνωνε ο Στιβ στο Beverly Hills.

> Η απόδοση του στοιχήματος να φωνάξουν οι γείτονες την αστυνομία είναι 1.01.

> Τα ντεσού αφορούν πάντοτε την ταράτσα.

> Σε ένα καλοκαιρινό πάρτι, η βασική διαφορά της θάλασσας με τη πισίνα είναι ότι στη θάλασσα βουτάς γυμνός, στην πισίνα με όλα τα ρούχα (και τα παπούτσια).

> Cocktail με ρούμι > Cocktail με τζιν > Cocktail με τεκίλα > Cocktail με βότκα.

> Μιας και το πάρτι με τα απόλυτα κοκτέιλ με βάση το Bacardi rum είναι μία ανάσα μακριά στο πιο fun νησί της χώρας (είπαμε για το Bacardi RUMIX στην Ίο) δεν είναι κακή ιδέα για την ώρα να κρατήσεις το πρώτο σκέλος της παραπάνω πρότασης. Και να παραγγείλεις ένα Bacardi Mojito.

> Ο μπάρμαν είναι ο εξομολογητής σου. Ωστόσο αυτήν την φορά αξιοποίησέ τον ώστε να σου ετοιμάσει κάτι που θα σε κάνει να περάσεις καλά. Άσε τα straight βαριά ποτά για τον χειμώνα.

> Αν καταλάβεις ότι ο μπάρμαν δεν το έχει πολύ με το πρώτο κοκτέιλ, τότε μην του δώσεις δεύτερη ευκαιρία. Αποκλείεται να τα καταφέρει.

> Μπάρμαν που ξέρει να φτιάχνει κοκτέιλ είναι ο Θεός επί γης. Έχε τον από κοντά.

> Οπωσδήποτε κάπου πρέπει να υπάρχει μία ξαπλώστρα. Γερή. Που να αντέχει δύο ανθρώπους που αγκαλιάζονται.

> Το καραόκε επιτρέπεται, αλλά αν μπορείς να το αποφύγεις, καλύτερα να το αποφύγεις.

> Γυαλιά ηλίου. Αν το πάρτι εξελιχθεί καλά, θα τα χρειαστείς.

> Και αντηλιακό. Αν το πάρτι εξελιχθεί πάρα πολύ καλά, θα το χρειαστείς κι αυτό.

> Η τελευταία selfie βγαίνει γύρω στις 02.30. Μετά θα πρέπει να έχεις φροντίσει να σου έχει συμβεί κάτι τόσο καλό που θα σε κρατήσει μακριά από το κινητό σου.

> Τα καλύτερα πάρτι δεν αφήνουν πίσω τους Stories. Νόμος.

> Αν παρόλα αυτά, θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις, τότε όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο.

> Εννοείται ότι την ώρα που είσαι στο πάρτι δεν βλέπεις τα Stories άλλων. Καις τις πιθανότητές σου να περάσεις καλά βλέποντας άλλους να περνάνε. Άδικο.

> Για να βρίσκεσαι στα καλύτερα πάρτι πρέπει να ακολουθήσεις στα social media τα άτομα που θα σε οδηγήσουν σε αυτά.

> Ή τις αντίστοιχες επίσημες σελίδες των ομάδων που τα διοργανώνουν.

> Μην υποτιμάς το πάρτι που γίνεται σε μαγαζί και όχι σε κάποιον άλλο χώρο ειδικό για πάρτι. Ειδικά αν αυτό έχει πρόσβαση στη θάλασσα.

> Αν υπάρχει κοντά θάλασσα ή πισίνα, το πάρτι τελειώνει στη θάλασσα ή στην πισίνα.

> Τόλμησέ το και πήγαινε ακάλεστος σε ένα καλοκαιρινό πάρτι. Μπορεί να είναι αυτό που θα σκέφτεσαι όλο το χειμώνα.

> Είναι μύθος ότι μόνο στην Ίμπιζα το ‘πάρτι δεν σταματά’. Αυτά τα λένε όσοι δεν έχουν πάει στην Μύκονο, την Πάρο, την Ίο.

> Αν είσαι party crasher τότε φρόντισε να γνωρίσεις όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο σύντομα για να μην είσαι σαν την μύγα μέσα στο γάλα.

> Σε περίπτωση που υπάρχει πορτιέρης και είναι κάπως ξινός, το να προσπαθήσεις να τον πείσεις να σε αφήσει να μπεις με το ‘ξέρεις ποιος είμαι εγώ‘ είναι ανώφελο. Βρες τρία κορίτσια, και μπες μαζί τους. Άνετος.

> Το καλύτερο καλοκαιρινό πάρτι είναι αυτό που θα σε κάνει να πεις την φράση: ‘Ένα τέτοιο πάρτι θέλω να κάνω μόλις κλείσω τα 30’ ή ‘στο γάμο μου’.