HOT RIGHT NOW

Τα βασιλικά οπίσθια της εγγονής του Τσάρλι Τσάπλιν

Η Oona Chaplin δεν είναι η πιο ωραία γυναίκα του Game of Thrones. Είναι ομως κατά Μάρκο Βαμβακάρη, ένα νόστιμο τρελό μικρό. Ένα μάγκικο μελαχρινό.

Μετά την ιερόδουλη Shae που τελικά ήταν και στην κανονική ζωή της πορνοστάρ, ήρθε άλλη μια είδηση να καθήσει σχετικά δύσκολα στο πίσω μέρος του εγκεφάλου μου. Ότι η Talisa της σειράς, η νοσοκόμα και αρραβωνιάρα του Robb Stark είναι εγγονή του Τσάρλι Τσάπλιν.

Μην ανησυχείς για spoiler γιατί δεν έχω διαβάσει τα βιβλία.

Εκτός κι αν θεωρείς spoiler τη γυμνή σκηνή του επεισοδίου της προηγούμενη εβδομάδας. Γιατί το χθεσινό δεν το έχουμε δει ακόμα. Περιμένω την αυριανή προβολή στο novacinema. Και ακόμα περισσότερο περιμένω το μεθαυριανό review του Δημητρόπουλου.

Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν η 26χρονη Oona Chaplin μάς έδειξε τα οπίσθιά της. Δεν μας τα έδειξε ακριβώς. Μας τα έδειχνε για αρκετή ώρα. Μία ολόκληρη σκηνή με τα βασιλικά οπίσθια σε κοινή θέα.

Όχι ότι δεν μας είχε ξαναδείξει τα οπίσθιά της σε παλαιότερο επεισόδιο…

 

Αλλά στο προηγούμενο επεισόδιο, ένιωσα σε κάποια στιγμή τον χωροχρόνο στο Westeros να παγώνει. Κι έτρεχε μόνο αυτή η έξτρα διάσταση που ακόμα δεν έχουμε συλλάβει, τη στιγμή που η Oona κουνούσε πειθήνια τα οπίσθιά της ξαπλωμένη στο κρεβάτι προστάζοντας “attack attack”.

 

Ευτυχώς υπήρχαν κι άλλοι εκεί έξω να μοιραστούμε τις ανησυχίες μας.

 

Και είναι βέβαιο ότι η Oona Chaplin είδε αυτή την σκηνή ως ένα υπερβολικό γυμνό. Ένα γυμνό που δεν ήταν ανάγκη να κάνει κύριε Μάρτιν. Αυτό που ίσως να μην αντιλαμβάνεται είναι ότι έμεινε μια για πάντα στο μυαλό μας.

 

Κοίτα. Μου αρέσει αυτή η γυναίκα. Και μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που ο Robb την παρακολουθούσε να περιποιείται τις πληγές των στρατιωτών του. Δεν αντιπροσωπεύει τη φαντασίωση με την νοσοκόμα, σε καμία περίπτωση, αλλά στην τελική δεν την είδαμε και ποτέ ως νοσοκόμα.

Είναι μία πολύ όμορφη μελαχρινή. Είναι η μελαχρινή που θα σε κάνει να υπερθεματίσεις για εκείνες σε ένα debate με ξανθιές. Είναι μια γυναίκα που έτσι και αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της θα χάσει το 70% της γοητείας της. Είναι ένα από τα κορίτσια για τα οποία έγραψε κάποτε ο Μάρκος Βαμβακάρης το “Μάγκικο Μελαχρινό μου”.

Το αν ο παππούς της μπορούσε να προβλέψει ότι η εγγονή του θα χρειαζόταν μόνο δυο λέξεις και μία βωβή κίνηση των γλουτών της για να γίνει ακόμα πιο γνωστή στην υφήλιο, δεν το γνωρίζω. και σίγουρα η Oona δεν θα καταφέρει ποτέ να γίνει τόσο huge όσο ο παππούς της. Ούτε καν όσο ο προπάππους της, ο νομπελίστας Ευγένιος Ο Νιλ.

(τρεις γενιές Τσάπλιν)

Δεν είμαι καν σίγουρος αν η επιλογή της είναι τόσο “αθώα” από πλευράς δημιουργών της σειράς ή αν απλά τους άρεσαν αυτά τα μικρά trivia για τη ζωή της.

Γιατί είναι μια αδιάφορη γκόμενα η Oona σε σχέση με τις άλλες πρωταγωνίστριες της σειράς. Αλλά είναι η σειρά που την έντυσε με ένα πέπλο σεξουαλικότητας και ανωτερότητας.

 

Για την καθημερινότητα της Oona δεν έχουμε και τόσα πολλά ενδιαφέροντα να σου πούμε. Πέρα από το ότι είναι ειδικότερη των ειδικών στη Salsa και το Flamenco. Ή πέρα από το ότι κάνει box σε ένα τοπικό της γυμναστήριο στο Λονδίνο. Αν και παραδέχεται ότι έχει χάσει και τις δύο φορές που έχει σταθεί αντιμέτωπη με αντίπαλο.

Στο ρίνγκ μάλλον δεν υπάρχει σεβασμός. Ούτε στην ιστορικότητα του ονόματός της. Ούτε στο royalty των οπισθίων της.

Η σειρά προβάλλεται κάθε Τρίτη βράδυ από το novacinema. Μπες στο παιχνίδι.