ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τι θες από τη συνέχεια του The Walking Dead;

Τέσσερις συντάκτες του ONEMAN και φανατικοί της σειράς γράφουν για όσα θέλουν να δουν στην εξέλιξη της σειράς.

Και ξεκινήσαμε για Washington. Ενωμένοι, δυνατοί, σαν το ΠΑΣΟΚ ένα πράγμα. Με έναν στόχο και έναν προορισμό. Αλλά το μέλλον, όπως μας έχει μάθει η σειρά εδώ και 5 σεζόν, είναι τουλάχιστον αβέβαιο. Κι εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κάνουμε τις δικές μας εικασίες για την συνέχεια. Βασικά να ζητήσουμε εκείνα που θα θέλαμε να δούμε από την συνέχεια.

 

Και είναι πολλές οι φορές που αυτά που θεωρούμε στις 22:29 ότι θα γίνουν, έχουν γκρεμιστεί ολοσχερώς μία ώρα αργότερα. Δεν υπάρχουν κανόνες στο The Walking Dead, όσο κι αν προσπαθήσαμε εμείς να ορίσουμε μερικούς. Τίποτα από όλα αυτά βέβαια δεν μας αφαιρεί το δικαίωμα να γράφει ο καθένας από εμάς το δικό μελλοντικό σενάριο για τη σειρά.

Ως ONEMAN, το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε, ήταν να δώσουμε το λόγο στους 4 φανατικότερους της σειράς μέσα στην εταιρεία, ρωτώντας τι θέλουν από την συνέχεια της σειράς.

Περιμένουμε και τη δική σου εκτίμηση / επιθυμία στα σχόλια.

Στην Washington για τις μεγάλες μάχες o Ηλίας Ευταξίας

 

Δεν υπάρχει κάτι άλλο να περιμένουμε από τη συνέχεια του TWD από την ταμπέλα “Welcome to Washington”. O τερματικός σταθμός μας τελείωσε γρήγορα και πραγματικά αναπολώ τις εποχές που η παρέα έμπαινε σε κτήρια γεμάτα δαγκωνιάρηδες, ανέβαινε σε ταράτσες και κατάστρωνε πλάνα μάχης σε στενά. Οι εγκαταλελειμμένες από ανθρώπους πόλεις, πάντα είχαν κάτι το γοητευτικό και με την προσθήκη των περιπατητών γίνεται ακόμα καλύτερο. Αλλά, δεν θέλω να φτάσουν για να βρουν τη θεραπεία. Δεν θέλω να φτάσουν και να φύγουν γρήγορα, αν δεν υπάρχει κανείς. Θέλω να μείνουν στα στενά της πόλης, να μπουκάρουν στο πεντάγωνο, να βρουν βαριά όπλα εξόντωσης των walkers και ο Ρικ να δώσει το σύνθημα: “Time to clean this mess”. Να βρει η Μισόν ένα σπαθί και μαζί με τον Ντάριλ να παλέψουν… παραδοσιακά. Απλά, ωραία, καθημερινά πράγματα, που μας έλειψαν. Με κούρασε η φύση. Θέλω μπετό!

Λίγο αγάπη παραπάνω ο Πάνος Βελαχουτάκος

Δεν αρκεί το Γκλεν – Μάγκι. Η σειρά χρειάζεται ένα μεγάλο έρωτα. Ο Ρικ να βρει επιτέλους ένα κορίτσι που να πεθαίνει (διπλής) για πάρτη της. Την εκλεκτή να τη βρει στο δρόμο φυσικά, όχι από τις υπάρχουσες. Το καστ άλλωστε θέλει μια ενδυνάμωση.

Σε άλλα νέα, να βρεθεί το σπαθί της Μισόν, να δούμε ένα ξέσπασμα αγάπης του Καρλ προς τον πατέρα του (το έχει ανάγκη ο άνθρωπος ρε κωλόπαιδο) και ο Ντάριλ να κάνει το ψυχικό στην Κάρολ.

Σχετικά με τη Washington, το ταξίδι να είναι μεν δύσκολο και να στρωθεί με πτώματα, αλλά να μην πάρει δυο σεζόν για να γίνει. Κι όταν με το καλό φτάσουν, όσοι φτάσουν, να δαγκωθεί ο επιστήμονας της συμφοράς λίγο πριν φτιάξει το αντίδοτο και όλοι να πέσουν στα πατώματα και να κλαίνε. Έτσι για το δράμα.

Να φτάσουν στην Washington ο Πάνος Κοκκίνης

 

Την σιχάθηκα πραγματικά την Georgia και τα δάση της. Γεμάτα zombie και βλάχους (σόρι Daryl, δεν εννοώ εσένα). Θέλω να δω πάλι μάχες σε πόλεις. Τετράγωνο, τετράγωνο. Τύπου Stalingrad φάση. Και θέλω να συνεχίσει να υπάρχει και το ‘θα βρούμε την θεραπεία’ καροτάκι που έλειπε από τις προηγούμενες σχεδόν. Αν και όλο το θέμα δεν είναι να φτάσουν στην Washington για να βγάλουν selfie με το -σμπαριαλιασμένο- άγαλμα του Λίνκολν. Το ζήτημα είναι τι θα συμβεί στο δρόμο. Και, κυρίως, τι όχημα θα επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη φορά. Ίσως κάτι από Mad Max; Μια ωραία μετα-αποκαλυπτική αυτοκινητοπομπή; Γιατί αυτό που μου λείπει, πέρα από οτιδήποτε άλλο, είναι η ταχύτητα. Ο ήχος μιας νταλίκας να πέφτει πάνω σε μια ορδή. Αυτό. Α, και που’σαι, την θεραπεία εννοείται πως ελπίζω να μην την βρουν ποτέ.

Θέλει να βάλει το χέρι της η επιστήμη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Όπως πολύ σωστά είπε και ο Κοκκίνης, κατά βάθος όλοι ελπίζουμε η θεραπεία να μη βρεθεί ποτέ. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα ήθελα να πάρει σιγά σιγά η σειρά μια “επιστημονική” τρόπη. Ας μπουν για λίγο στο pause οι μάχες και τα random ξεκοιλιάσματα και ας βγουν οι τρελοί επιστήμονες, τα πειράματα, τα έμβρυα σε γυάλες, οι walkers-πειραματόζωα σε μπουντρούμια, τα εμβόλια, τα αντίδοτα, οι παρενέργειες – και όλα αυτά φυσικά επάνω στους ταλαίπωρους ήρωές μας. Γιατί το κεφάλι ενός walker ξέρουν όλοι να το λιώσουν, τις παραισθήσεις, την παράνοια και τους πυρετούς στο δικό τους το κεφάλι ξέρουν να τα αντιμετωπίσουν;

Η πέμπτη σεζόν του The Walking Dead προβάλλεται αποκλειστικά από το FOX κάθε Δευτέρα στις 22:30, αμέσως μετά την Αμερική.