ORIGINALS

Η Irina Shayk έγινε πιο αντιπαθής κι απ’ τον Cristiano Ronaldo

Δεν είναι του χαρακτήρα μας να αναπαράγουμε τόσο χάρντκορ κουτσομπολιά, αλλά από κάπου έπρεπε να πιαστούμε για να μιλήσουμε για την Irina.

Ας συστηθούμε. Είμαι αυτός που δεν του αρέσει η Scarlett Johansson και η θάλασσα. Παρά τη γενετική ανωμαλία που βρήκε το mainstream κομμάτι του γούστου μου, αναγνωρίζω ότι ο Cristiano Ronaldo είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και ότι η Irina Shayk είναι μια απ’ τις πιο όμορφες γυναίκες στον πλανήτη.

Μετά τις τυπικούρες, μπορούμε να θυμηθούμε γιατί ο Cristiano ήταν μέχρι πρότινος ο γενικός γραμματέας των Αντιπαθητικών με τη βοήθεια του βίντεο.

(αν σε πειράζει ο πολύς Ronaldo, πήγαινε κατευθείαν στο 9:03)

 

 

Cristiano, ξεκουράσου. Πάρε μια άδεια, πήγαινε ένα ταξίδι, παίξε και κάνα ματς χωρίς να βάλεις γκολ, δεν έγινε τίποτα. Η Irina Shayk μπορεί επάξια να εκπροσωπήσει τους Αντιπαθητικούς αυτού του κόσμου. Φοβάμαι ότι μπορεί να τους εκπροσωπήσει καλύτερα κι από σένα.

Τα βασικά που πρέπει να ξέρεις για να παρακολουθήσεις την κουβέντα είναι ότι ο Cristiano και η Irina ήταν ζευγάρι και ότι εδώ και λίγες μέρες δεν είναι. Ο χωρισμός είναι τόσο οριστικός που η Irina τον έκανε unfollow από το Twitter.

 

“Μπορεί οι συνεχείς τσακωμοί για το ποιος βγάζει καλύτερα τα φρύδια του να μοιάζει με τον επικρατέστερο λόγο που χώρισαν, αλλά όλα τα ενδεχόμενα ερευνώνται”, ετοιμάζεται να πει σε on κάποια φιλότιμη ρεπόρτερ του E! Entertainment, αλλά, ολ οβ ε σάντεν, το ρεπορτάζ το έχει το ΟΝΕΜΑΝ.

 

Ξέρω, δεν πιστεύεις στα μάτια σου μ’ αυτά που διαβάζεις. Κι όμως, σύντροφε στον αγώνα κατά του Ronaldo, υπάρχουν επιχειρήματα.

Η Irina κάνει τον Cristiano να μοιάζει συμπαθής

Αυτή είναι η κορωνίδα του άρθρου. Η κορωνίδα και η ψυχή. Δεν υπάρχει κοινή εμφάνιση του ζεύγους στην οποία η Irina μοιάζει πιο συμπαθής απ’ τον Cristiano. (Εξαιρείται το εξώφυλλο για την ισπανική Vogue στο οποίο ξεκάθαρα έχουν μπερδευτεί και γυμνός είναι ο Ronaldo).

Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα. Κάθε φορά που σου φαίνεται συμπαθής ο Cristiano περνάς κάνα δίωρο μέχρι να βρεις τι πήγε λάθος. Ε, δεν έχεις τόσο χρόνο για χάσιμο.

Έχει το σύνδρομο του Ρώσου αθλητή

 

Οι πιθανότητες να έχεις ακούσει μια από τις χιλιάδες γραφειακές (-καφενειακές) διαλέξεις μου για το τι πιστεύω για τους Ρώσους αθλητές είναι λίγες, καθότι μάλλον δεν γνωριζόμαστε. Έχοντας δεκάδες παραδείγματα κατά νου, από ποδόσφαιρο και μπάσκετ μέχρι τένις και βόλεϊ, μπορώ να πω ότι η έλλειψη ψυχής είναι παροιμιώδης μεταξύ των Ρώσων αθλητών. Προικισμένοι πλην άψυχοι και ταλαντούχοι πλην μάστορες στο να χάνουν τη συγκέντρωσή τους, οι Ρώσοι καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος όταν ο αντίπαλος είναι πιο παθιασμένος.

Δες τον Μάρατ Σάφιν που δεν έκανε ποτέ το βήμα κορυφής στο τένις, δες την εθνική μπάσκετ των Ρώσων που πήρε το Ευρωπαϊκό με τον Μπλατ και τον J.R. Holden. Οι άνθρωποι δεν έχουν ψυχή και η Irina μοιάζει τόσο μα τόσο τέτοια. Δεν μπορεί, θα έπαιζε κάποιο άθλημα στο σχολείο.

Δεν. Μπορεί. Να. Χαμογελάσει

Για τους δικούς του λόγους πάντα, ο Ronaldo δε χάνει ευκαιρία να μας δείξει τα τέλεια δόντια του. Βάζει και τα γκολ με το τσουβάλι βλέπεις. Η δε Irina είναι λες και σηκώνει πυρετό κάθε φορά που σκάει ένα χαμόγελο, ε και πού να βγάζεις τώρα όλο το χρόνο κρεβατωμένη. Ακολουθεί μια φιλότιμη προσπάθεια της να χαμογελάσει:

Επίσης, δεν τη λες και καλόβολη

Κατ’ αρχήν έχει σπάσει τα νεύρα εκατομμυρίων κοριτσιών εκεί έξω, δηλώνοντας ότι ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή και ότι κρατάει έτσι το σώμα της μόνο με τη γυμναστική(#asemasirinamou). Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα. Έχει κράξει δημόσια το Playboy, λέγοντας ότι ναι, διαφημίζει εσώρουχα, αλλά έχει και ένα κάποιο class που δεν της επιτρέπει να ποζάρει για το συγκεκριμένο περιοδικό. Την ώρα που διάλεγε τον Cristiano για σύντροφο, εικάζω ότι το class της είχε πάει διακοπές.

Έχει σημάδια κατινίζουσας συμπεριφοράς

Ας πιαστούμε χέρι-χέρι και ας ξαναδούμε τη φανταστική στιγμή που μια Ισπανίδα χιουμορίστα λέει στον Ronaldo ότι είναι ο άντρας που έχει δει περισσότερες φορές στη ζωή της με το εσώρουχο. Το βλέμμα που εισπράττει απ’ τη Ρωσίδα πρέπει να διδάσκεται στο μάθημα “Πώς να σκοτώσεις κάποιον χρησιμοποιώντας μόνο τα μάτια σου”.

 

Είναι επιρρεπής στις μικρότητες

Τον έκανε unfollow από το Twitter. Δηλαδή, τι άλλο θες; Σε λίγο θα γράφει στους τοίχους έξω από το σπίτι του. Σε λίγο θα φωτογραφηθεί με φανέλα του Messi. Σε λίγο θα τα φτιάξει με τον καλύτερό του φίλο. (Τι; Δεν έχει φίλους ο Cristiano; Ισχύει, το παίρνω πίσω).

Τα λέω καλά Rihanna μου;