SEX

10 ατάκες που επιτρέπεται να πεις μετά το σεξ

Προφανώς και το 'Τι σκέφτεσαι' δεν βρίσκεται εντός. Ούτε το 'πρέπει να μιλήσουμε'.

Έχεις επιβιβαστεί ποτέ στο τρενάκι του τρόμου; Όχι στο φουλ παιδικό, στο άλλο που δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει το αιματοβαμμένο χέρι ή πότε θα αναστενάξει στα μούτρα σου ένα πλάσμα που θυμίζει τον Γκάνταλφ χωρίς τον Χάρι Πότερ. Αν το έχεις κάνει, τότε το πιθανότερο είναι να συμφωνήσεις και εσύ ότι η διαδικασία πριν και μετά το σεξ θα μπορούσε άνετα να παρομοιαστεί με την επιβίβαση και την αποβίβαση από το εν λόγω τρενάκι.

Περιχαρής ο κάθε συμμετέχων κάθεται στο τρενάκι γεμάτος προσδοκίες για την έκπληξη που μπορεί αυτό να καταφέρει να του προκαλέσει και προσδένεται γερά για την καινούρια εμπειρία που πρόκειται να ζήσει για τα επόμενα 30(;), 20(;), 15(;) λεπτά. Δεν πέφτω πιο κάτω γιατί έχει πληρώσει και ένα εισιτήριο ο άνθρωπος. Το πώς θα καταλήξει η διαδρομή του είναι ένα άλλο θέμα. Ωστόσο, όπως και αν εξελιχθεί το πράγμα το μόνο σίγουρο είναι ότι με το που θα κατέβει τα πράγματα που θα έχει να πει θα είναι μετρημένα. Είτε γιατί αυτό που έζησε ήταν φανταστικό και θέλει λίγο χρόνο ησυχίας ώστε να το αποθηκεύσει σωστά στο κουτάκι με τις εμπειρίες του είτε γιατί ήταν εντελώς μάπα και δεν έχει όρεξη να συζητήσει με κανέναν τι έφταιξε και τι πήγε τόσο στραβά ούτε να απαντήσεις σε ερωτήσεις του στυλ ‘τι σκέφτεσαι τώρα;‘. Από την άλλη, ένα ‘πάμε για βρώμικο‘ ίσως του έφτιαχνε δυναμικά τη διάθεση. Και την όρεξη.

Ακριβώς όπως συμβαίνει και με τους εραστές δηλαδή την ώρα που μόλις έχουν τελειώσει από ένα σεξ που τους πήγε από υπέροχα μέχρι μαύρα χάλια. Κανείς από τους δύο δεν καίγεται να μιλήσει για κάτι εκτός και αν αυτό έχει να κάνει με μερικές βασικές ανάγκες επιβίωσης. Ή τέλος πάντων με κάτι που δεν θα του πάρει περισσότερο από 2 δευτερόλεπτα σκέψης να το απαντήσει. Όπως συμβαίνει με τις ατάκες που ακολουθούν.

‘Να παίρναμε κάτι να φάμε;’ (Και το σκέτο ‘πεινάω’ το δεχόμαστε)

Πείνα και σεξ πάνε σχεδόν πάντα μαζί. Οι καύσεις έχουν κάνει την δουλειά τους τόσο καλά ώστε το στομάχι σας να θέλει να φτάσει στον δικό του οργασμό. Μετά από εσάς φυσικά.

Α! Παρεμπιπτόντως, το να πεινάς πολύ και κατά τη διάρκεια της πράξης δεν είναι και το καλύτερο. Δεν είναι και το σεξουαλικότερο πράγμα στον κόσμο να ακούγεται το γουργουρητό σου ή ακόμα χειρότερα, να σκέφτεσαι burger και σος για τις πατάτες που θα παραγγείλετε μετά.

‘Έλα να κοιμηθούμε λίγο τώρα’

Στην πιο γλυκιά του εκδοχή είναι ίσως το καλύτερο που μπορεί να ακουστεί μετά από την σεξουαλική πράξη. Ιδανικά, μία αγκαλιά να το συνοδεύει είναι καλή ιδέα αλλά αν έχετε σκάσει από την υπερπροσπάθεια και το ανάσκελα μας κάνει.

Δεν μας κάνει το να της γυρίσεις την πλάτη σου και να αρχίσεις να ροχαλίζεις στα επόμενα δευτερόλεπτα. Όχι καθόλου κομψό.

‘Είδες τα τσιγάρα μου;’

Εντάξει, εδώ την απάντηση μπορεί να δώσει και η Uma άρα αποσύρομαι ησύχως.

 

‘Θα μπεις πρώτη (στο μπάνιο);’

Ίσως η πιο πιθανή πρώτη ατάκα που θα ακουστεί μετά από το σεξ. Καλό θα ήταν να είσαι λίγο κύριος και να θυμηθείς ότι οι κυρίες προηγούνται εξού και το ερωτηματικό – προτροπή.

‘Αυτά είναι’

Έχετε περάσει τόσο καλά που σου βγαίνει αυθόρμητα να πλέξεις ένα μικρό εγκωμιάκο για αυτό που μόλις έγινε. Καθόλου κακό. Το αντίθετο, βγάλτο από μέσα σου.

Μία μικρή συμβουλή απλώς: Μην το παρακάνεις και μην την ρωτήσεις αν της άρεσε. Ποτέ μην το κάνεις αυτό. Ποτέ. Να ξαναβάλω άλλο ένα έτσι για να τριτώσει; Ποτέ.

‘Θέλεις νερό;’

Στην ίδια λογική με την πείνα από πάνω, δίψα και σεξ πάνε μαζί. Γιατί έχετε χάσει αρκετά υγρά και γιατί θέλεις με κάτι να αλλάξεις την γεύση σου που λογικά, θα είναι στυφή. Σηκώνεσαι λοιπόν που σηκώνεσαι από το κρεβάτι να φέρεις για σένα, ρώτα και το κορίτσι αν θέλει. Μην είσαι εαυτούλης. Γενικά, από κάθε άποψη τώρα που το ξανασκέφτομαι.

‘Τι είσαι εσύ, με ξεθέωσες’

Εδώ μπαίνουμε λίγο στο τρίγωνο των Βερμούδων ή εναλλακτικά, το Twilight Zone. Όσο και αν μία ατάκα μπορεί να την πεις σαν κομπλιμέντο, η αλήθεια είναι ότι μπορεί τόσο εύκολα να παρερμηνευτεί σε στυλ ‘τι εννοείς; Δεν μου το είχες;‘ και να περάσετε από το πουθενά στο θέμα που ξεκινάει με ένα ‘πώς βλέπεις τη σχέση μας‘. Δράμα.

Πες της το αν το νιώθεις απλά σιγουρέψου ότι όντως, το διατυπώνεις σωστά. Συγγνώμη για τον όρο Μπαμπινιώτη που σου βάζω αλλά θέλω να προλάβω τα χειρότερα.

‘Θέλω και άλλο’

Υπέροχος, τέλειος, μπράβο σου και δεν σχολιάζω κάτι άλλο.

 

‘Ντύσου γιατί έχουμε αργήσει’

Είτε σας περιμένει η μαμά σου για φαγητό είτε οι φίλοι σας στο μπαρ είτε η ταξιθέτρια στο θέατρο, όταν πρόκειται περί γρήγορου σεξ το να πεις μια ατάκα όπως η παραπάνω είναι το απολύτως αναμενόμενο.

Το να το κάνεις ενώ είχατε πει να μείνετε μαζί ή πρόκειται για ένα One night stand που θέλεις να σου αδειάσει τη γωνιά, είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να αποφύγεις.

‘Να συνεχίσουμε την ταινία;’

Αν για να την ρίξεις, την κάλεσες για ταινία σπίτι σου και είσαι άνω των 20 ετών, η Άντζελα θέλει να σου κάνει μία ερώτηση: ‘Ήθελα να ξερα, δεν ντρέπεσαι;’

Κατά τα άλλα αν όλο αυτό σας βγήκε ενώ λιώνατε στον καναπέ, πρώτον μπράβο σας που δεν ρουτινιάζετε και δεύτερον πες το καλέ να δούμε επιτέλους τι θα γίνει.