SEX

7 πράγματα που μπορείς να κάνεις μετά το σεξ

Προφανώς και το 'τίποτα' φιγουράρει πρώτο στη λίστα.

Με τον ιδρώτα των 45 βαθμών Κελσίου να σουλατσάρει σε μέτωπο και λακάκια, ένα μεγάλο δυνατό ξεφύσημα κάνει τα βρεγμένα σεντόνια να αναστατωθούν. Μόλις έχετε τελειώσει. Η δύσκολη πίστα είχε απενεργοποιημένο το air condition (γιατί ΠΟΥ να προλάβεις να το ανάψεις πάνω στην κρίσιμη στιγμή) και κλειστά παράθυρα. Ένα ακόμη ξεφύσημα κάπου εδώ, χωράει άνετα. Μάλλον είναι και απαραίτητο.

Μαζοχιστικά μιλώντας, το σεξ υπό αντίξοες συνθήκες κρίνεται από πολλούς ως το πιο παθιασμένο. Ωστόσο αυτή, δεν είναι μία συζήτηση που θα κάνουμε σήμερα. Σήμερα το μενού ασχολείται με το after sex και όχι με την πράξη αυτή καθεαυτή.

Αφού μάθαμε για τις ατάκες που επιτρέπεται να λέμε μετά το σεξ, σκεφτήκαμε να κλείσουμε το κεφάλαιο με τα πράγματα που μπορείς να κάνεις ώστε να αποφευχθούν οι αμήχανες παύσεις που εκείνη προσπαθεί να σκεφτεί τι σκέφτεσαι ενώ εσύ απλά πεινάς ή ήδη, σε έχει πάρει ο ύπνος.

Είσαι έτοιμος; Για πάμε λοιπόν.

1. Το να μην κάνεις απολύτως τίποτα

Το σπόιλερ της απόλυτης απραγίας το έχεις διαβάσει από την αρχή του κειμένου. Γιατί τι πιο λογικό από τα να πάρεις μερικές ανάσες και να δώσεις χρόνο στον οργανισμό σου να επανέλθει στα φυσιολογικά του επίπεδα; Το θέμα είναι οργανικό και πνευματικό ταυτόχρονα. Ειδικά όταν την προηγούμενη μισή ώρα (ή όσο) έχεις περάσει πραγματικά καλά.

Μία συμβουλή: Η ατάκα ‘ψήνεσαι να μην κάνουμε απολύτως τίποτα για τα επόμενα λεπτά;‘ αν την πεις στον σωστό τόνο και όχι σαν να υπονοείς ότι σου σπάει τα νεύρα η φωνή της, τότε μπορεί να είναι μία καλή σκέψη για να την γλιτώσεις από τη διαδικασία που ψάχνει να καταλάβει τι πήγε λάθος και δεν της μιλάς.

2. Το να πέφτεις για ύπνο απευθείας

Ούτε συζητήσεις του στυλ ‘πώς σου φάνηκε‘ (που δεν τις κάνουμε ποτέ αλλά λέμε τώρα) ούτε άλλες αντίστοιχες που δεν ξέρεις ποτέ πού μπορεί να οδηγήσουν. Και πόσο κακό μπορεί να κάνουν στην αϋπνία σου. Για αυτό, φιλί, ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙ, και καληνύχτα.

 

*Η καληνύχτα δεν είναι προαιρετική.

3. Το να συζητήσετε περί ανέμων και υδάτων

Αν είσαι ο τύπος που θέλει να πει και μια κουβέντα μετά, κανένα πρόβλημα. Πάρε ένα θέμα επικαιρότητας ή μη, θυμήσου τα παιδικά σου χρόνια, τα πάρτι που ντρεπόσουν να ζητήσεις από ένα κορίτσι να χορέψετε. Προς Θεού μην συζητήσετε για το ‘πού πάει η σχέση σας’ ή ‘αν ήσουν καλός‘. Σε ικετεύω μη.

Μία παράκληση: Όταν λέμε να μιλήσετε για θέματα επικαιρότητας δεν εννοούμε για τα σκουπίδια. Καθόλου σέξι.

4. Το να πας για δεύτερο γύρο

Προφανώς και οι συμμετέχοντες της κούρσας που ξεκίνησε το κείμενο αποκλείονται από την συγκεκριμένη επιλογή γιατί θα πεθάνουν από ασφυξία. Εκτός, αν ανάψουν air condition οπότε πάσο.

Ένα μυστικό: Οι περισσότερες γυναίκες την θέλουμε τη δεύτερη φορά μας.

5. Το να καπνίσεις ένα τσιγάρο

Εντάξει εδώ το όποιο σχόλιο δικό μου, περιττεύει. Εδώ κοτζάμ συγκρότημα και διάλεξε για όνομα το Cigarettes after sex. Εδώ υπάρχει η Uma:

 

6. Το να φας

Είχες τρομάξει ότι μπορεί να μην το έγραφα ποτέ; Ηρέμησε. Εννοείται ότι μετά από τέτοια άσκηση και τέτοιες επιδόσεις (πόσο καλή είμαι ε) το να πεινάς είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο.

Μία πρόταση: Αν αντέχεις από πείνα και αν ξέρεις, το να της προτείνεις να της μαγειρέψεις είναι τέρμα ερωτεύσιμο.

Μία αντιπρόταση: Το να της πεις να πάει στην κουζίνα να φτιάξει να φάτε, ακριβώς όπως το γράφω δεν είναι καθόλου ερωτεύσιμο.

7. Το να κάνετε μπάνιο

Καλά αυτό είναι και προαπαιτούμενο. Απλά για το ρομαντικό του πράγματος, το να της προτείνεις να κάνετε μαζί είναι αρκετά γλυκό. Αν δεν είσαι της τόσης γλύκας, κανένα πρόβλημα. Απλά σε παρακαλώ, άστην να μπει πρώτη. Είσαι ένας gentleman.