SEX

Ήρθε η ώρα να μάθεις γιατί δεν έχει οργασμό

Spoiler Alert: Στο παρόν κείμενο θα βρεις απαντήσεις που μάλλον δεν περίμενες και που σίγουρα δεν θα σου αρέσουν καθόλου.

(Είναι αυτό που νομίζεις)

Όταν πριν από αρκετό καιρό μία μέρα σαν και τη σημερινή καλή ώρα, μιλούσαμε μαζί για την μακροχρόνια σχέση και συμφωνούσαμε (ελπίζω) ότι θέλει και κόπο και τρόπο, στον τομέα σεξ, αν θυμάσαι καλά, ήμουν κατηγορηματική. Μία σχέση δεν στέκεται στο χρόνο χωρίς ενεργή σεξουαλική ζωή. Όσο καλά και αν μαγειρεύει(ς). Όση εμπιστοσύνη και αν έχετε ο ένας στον άλλο. Όσο και αν τα βρίσκετε με τα του σπιτιού.

Ο λόγος απλός και το επιχείρημα κάπως κοινότοπο: Αν όλα τα παραπάνω τα καταφέρνετε χωρίς να κάνετε σεξ και μάλιστα, το καλό όχι το ψυχαναγκαστικό του ‘έχουμε να το κάνουμε πέντε μέρες, κάτι δεν πάει καλά’, τότε είστε φίλοι. Είστε αδέρφια. Είστε οικογένεια. Είστε όλα τα προηγούμενα μαζί. Αλλά ερωτικό ζευγάρι δεν είστε. Γιατί λείπει το ‘ερωτικό’ από την εξίσωση.    

Με την πίστη λοιπόν ότι συμφωνείς στην αναγκαιότητα του σεξ σε μία σχέση και με την πεποίθηση ότι όταν η συζήτηση πηγαίνει στο one night stand, εορταστικό και μη, το μόνο πράγμα που ουσιαστικά περιμένεις από αυτό είναι η βραδιά να ξημερώσει καλά και για τους δύο, έρχομαι για να βάλω ένα τέλος σε ένα μύθο που πολλά μας τα έχει κάνει. Ναι, σε αυτόν που θέλει τις γυναίκες να μην έχουν ή να προσποιούνται οργασμό σε μόνιμη βάση, αναφέρομαι.

Τι.Λέτε.Μωρέ.

Αν όλες οι γυναίκες σε μόνιμη μάλιστα βάση υποκρινόμασταν οργασμό τότε α)το σεξ θα ήταν πιο βαρετό και από επεισόδιο καθημερινής σειράς (όχι της Βέρας στο Δεξί) και β) δεν θα κάναμε. Κοινώς, σήμερα, Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, είναι μία καλή ημέρα για να βγάλεις μία για πάντα από το μυαλό σου ότι όλες οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό ή δεν θέλουν πάντα να έρχονται σε οργασμό (ναι, το έχω ακούσει και αυτό) ή ότι τέλος πάντων, οτιδήποτε συμβαίνει δεν έχει να κάνει μαζί σου και άρα δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς.

Τι.Λες.Μωρέ. ΙΙ: Η χημεία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, μεταξύ άλλων εμπεριέχει και την μικρή λεπτομέρεια της λεγόμενης κορύφωσης. Και για τους δύο. Αν είναι να περνάτε καλά ξεχωριστά, εσύ μαζί της και αυτή στο σαλόνι της ακούγοντας Βανδή, ε πνίχτα.

 

Με τις γυναίκες που έχουν κάποιο οργανικό θέμα να βγαίνουν προφανώς, έξω από τη λίστα που ακολουθεί λοιπόν, ήρθε η ώρα να δούμε μαζί κατάματα μερικούς από τους λόγους που ενδεχομένως το κορίτσι σου δεν μπορεί να περάσει τόσο καλά όσο εσύ.

Την ρωτάς συνέχεια ‘τελείωσες;’

Βρε Αία, βρε Αία που θα έλεγε και ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς εδώ στο σούπερ μάρκετ πηγαίνετε και μία που τη ρωτάς ‘τελείωσες‘ μία που με το που θα μπείτε στο αυτοκίνητο σου λέει ‘αχ, ξέχασα να πάρω _‘. Και περιμένεις κατά τη διάρκεια του σεξ, να την αγχώσεις επί του θέματος και να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα; Όχι πες μου, στέκει;

Έλα μωρέ, αφού προσποιείται

Λοιπόν, είναι η τελευταία φορά που θα το σχολιάσω γιατί είμαι έξω φρενών που σιγά σιγά το θεωρούμε όλοι θέσφατο (μέχρι και οι ίδιες οι γυναίκες) ότι μία γυναίκα προσποιείται οργασμό. Ακόμα και αν αυτό που ‘πιάνει’ το αυτί σου φαίνεται σαν προσποίηση, για να μιλήσω στη γλώσσα σου, πρέπει πάντοτε να θυμάσαι ότι μετά από προσποιήσεις μπαίνουν τα καλύτερα γκολ. Ναι, μερικές φορές μπορεί να το κάνουμε αξιοποιώντας τη δύναμη της αυθυποβολής για να μπούμε πιο γρήγορα στο κλίμα.

Όχι για να βγούμε από αυτό. Ευχαριστώ.

Δεν έχεις φαντασία

Τα λέγαμε και τότε που συζητούσαμε τις ικανότητές σου περί σεξ. Ο οργασμός της γυναίκας ξεκινάει από το μυαλό. Αν είσαι του κλασικού εικονογραφημένου μην περιμένεις ανάσταση. Για κανένα λόγο.

Δεν έχει όρεξη, αλλά εσύ θες θες θες

Εντάξει, τώρα θα σε δικαιολογήσω γιατί μπορεί να έχεις και εσύ τις ανάγκες σου. Ωστόσο, αν μία γυναίκα για τον όποιον λόγο, σου πει δεν θέλω. Το να καταλήξετε να κάνετε σεξ δύσκολα θα ταυτιστεί με την απελευθέρωση μίας κραυγής ευχαρίστησης και οργασμού. Ποολύ δύσκολα.

 

Έχετε ωράριο; Αλήθεια;

Τι θέλω να πω. Αν, είστε από εκείνα τα ζευγάρια που κάνουν σεξ σε γενέθλια, αργίες και γιορτές τότε πραγματικά, είναι πολύ πιθανό ο ένας από τους δυο σας να μην περνάει καθόλου καλά στην ερωτική του ζωή. Εδώ που τα λέμε βέβαια, με τέτοιο πρόγραμμα εσύ γιατί μπορεί να περνάς καλά, δεν μπορώ να σκεφτώ αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα.

Bonus: Το άγχος δεν βοηθάει

Πάσης φύσεως άγχος. Από το αν θα πάει καλά ένα πρότζεκτ στη δουλειά μέχρι το αν θα πιάσετε παιδί ή τι θα κάνει η Αμερική τώρα που έχει Trump. Τα πάντα παίζουν τον κακό τους ρόλο. Εντός αυτής της κατηγορίας εντάσσεται και το δικό σου άγχος να την φέρεις σε οργασμό δείχνοντας ότι περιμένεις πώς και πώς να σου επιβεβαιώσει ότι το έκανες. Δεν γίνονται έτσι όμως αυτές οι δουλειές. Πίστεψέ με, αν έρθει, θα είσαι ο πρώτος που θα το μάθει. Μετά, ίσως μάθουν κάτι οι γείτονες. Κουτσομπόληδες παιδί μου.

Υ.Γ.: Σε κάθε μα κάθε περίπτωση, ο κανόνας που είναι ουσιαστικά εξαίρεση στις ημέρες μας είναι ότι όσο και πρέπει να δίνεις σημασία στο να περάσει καλά το ερωτικό σου ταίρι, άλλο τόσο δεν πρέπει να το επιφορτίζεις με την ανάγκη σου για επιβεβαίωση ότι όλα πήγαν καλά. Δεν είμαστε δημόσιο να χρειάζεσαι το γνήσιο της υπογραφής.