ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Και του χρόνου σπίτι μας

Το Oneman ανακοινώνει κάτι που ονειρευόταν καιρό και πλέον το έχει βάλει στα σκαριά. Το 'Σπίτι του Oneman' έρχεται το 2017 στη ζωή μας.

Για κάποιους, αφορμή είναι μία σκέψη, που όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο επίμονη. Για άλλους, η συμβουλή ενός φίλου, το παράπονο μιας κοπέλας ή απλά η αναζήτηση προσωπικής ελευθερίας που σπρώχνει έναν άνδρα να φύγει από το πατρικό του σπίτι και να νοικιάσει το δικό του διαμέρισμα. Κάθε ένας που έχει μείνει μόνος του και διαβάζει αυτές τις γραμμές ξέρει πολύ καλά αυτή την αίσθηση, αυτή τη φαγούρα να μείνεις μόνος σου, αυτή την αγωνία να κάνεις ένα τόσο μεγάλο βήμα για τη ζωή σου.

Το Oneman, μετά από 5 χρόνια ζωής, χρόνια γεμάτα, χρόνια δημιουργικά, αποφάσισε να κάνει αυτό το βήμα και να βρει το δικό του κανονικότατο σπίτι.

Τους πρώτους μήνες του 2017, η δημοσιογραφική ομάδα του Oneman θα αποκτήσει ένα διαμέρισμα. Ένα εργένικο διαμέρισμα μέσα στο οποίο θα βρουν λόγο ύπαρξης και υπόσταση όλα όσα γράφουμε τόσα χρόνια στο site. Το Oneman ήταν πάντα και θα είναι για πάντα μία παρέα. Μία παρέα ανθρώπων που ξέρουν να περνούν καλά, να τρώνε καλά, να διασκεδάζουν καλά, να πίνουν καλά, να ντύνονται καλά και να περιγράφουν κάθε μικρή ή μεγάλη πτυχή στη ζωή ενός άνδρα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Ξέρουν να εξιστορούν σκέψεις, περιστάσεις, συναισθήματα και γεγονότα με εκείνον τον τρόπο που έδωσε στο Oneman μια θέση στο μυαλό και την καρδιά κάθε αναγνώστη και κάθε brand που το εμπιστεύεται.

Αυτή, λοιπόν, η παρέα αποκτά το δικό της διαμέρισμα. Ώστε όλα όσα γράφει για τη ζωή ενός άνδρα, όλα όσα σημαντικά ή ασήμαντα περιγράφει καθημερινά να έχουν το δικό τους πραγματικό χώρο. Το Pop Code αποκτά το δικό του σαλόνι για να βλέπει τις ταινίες και τις σειρές του, να παίζει video games, να βάλει σε σειρά τα κόμικ και τα βιβλία του και να αποθεώνει την ποπ κουλτούρα σε κάθε της εκδοχή. Η παρέα αυτή αποκτά μία κουζίνα για τις συνταγές, τα σνακ τα φαγητά της, αποκτά ένα bar για τα ποτά και τα cocktail της.

Ο άνδρας Oneman αποκτά τη δική του κρεβατοκάμαρα και τις δικές του ντουλάπες για να χωρέσει μέσα το στιλ του. Αποκτά το δικό του μπάνιο για να μπορεί να μιλήσει ακόμα περισσότερο για την ανδρική περιποίηση. Αποκτά το δικό του γραφείο για να σερφάρει, να παίζει στοίχημα και να συζητά όσα γίνονται online. Η παρέα αυτή αποκτά το δικό της μπαλκόνι και το δικό της σπίτι γενικότερα για να φιλοξενεί τους φίλους της, τους αναγνώστες της και όλους όσοι αγαπούν το Oneman.

Είναι πολύ νωρίς για να δείξουμε κάποια σχέδια του σπιτιού ή κάτι ανάλογο. Είναι πολύ νωρίς για να πάρετε μια καλή γεύση του πόσο θα ευνοήσει την παραγωγή πρωτογενούς περιεχομένου του site αυτή η κίνηση. Αλλά δεν είναι καθόλου νωρίς να πούμε ότι η ομάδα του Oneman είναι πανέτοιμη να μπει στο δικό της σπίτι και να βρει δεκάδες τρόπους ώστε κάθε γωνιά αυτού του διαμερίσματος να αξιοποιηθεί για τη θεματολογία, τις φωτογραφικές και τις βίντεο παραγωγές του site.

Το να μείνεις μόνος σου είναι πάντα ένα τεράστιο βήμα στη ζωή ενός άνδρα. Κι είμαστε πολύ χαρούμενοι που αυτό το σημαντικό βήμα στη ζωή μας, θα το κάνουμε παρέα. Ακριβώς όπως έχουμε κάνει παρέα όλα τα προηγούμενα βήματα ενηλικίωσής μας τα τελευταία πέντε χρόνια.

Και ποιος ξέρει; Μπορεί το 2018 να βρούμε κι ένα κορίτσι και να το ψήσουμε να συγκατοικήσουμε.