ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ένα δώρο για όσους αγαπούν την περιπέτεια και την τεχνολογία

Οι προτάσεις του Oneman για τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου.

Ένα ρολόι θα αποτελεί πάντα μία safe και κλασάτη επιλογή για δώρο, αλλά το Garmin fenix 3 είναι κάτι πολύ περισσότερα απ’ αυτό, ειδικά για τον σύγχρονο άνδρα που είναι δραστήριος και θέλει με μία συσκευή να συνδυάζει μία ποικιλία από δυνατότητες.

Το fenix 3 ξεχωρίζει για την εμφάνισή του, το στυλ του και είναι ένα ρολόι που μπορεί να φοριέται όλη μέρα. Ένα πολύ όμορφο smartwatch που εμφανίζει κλήσεις, μηνύματα, emails, ειδοποιήσεις εφαρμογών και social media από το smartphone που έχεις καθημερινά μαζί σου.

Την ίδια στιγμή, είναι το μοναδικό ρολόι στο είδος του με τέτοια αυτονομία μπαταρίας, καθώς ‘αντέχει’ 6 βδομάδες χωρίς φόρτιση εφόσον το έχεις σε λειτουργία ρολογιού και 2 βδομάδες αν το έχεις σε λειτουργία smartwatch. Στην περίπτωση μάλιστα που το χρησιμοποιείς ως GPS ‘αντέχει’ 20 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας.

Το καλύτερο με το Garmin fenix 3 όμως, είναι το γεγονός πως ενώ είναι το νούμερο ένα αθλητικό ρολόι, ιδανικό για κάθε δραστηριότητα, ταυτόχρονα είναι ένα ρολόι που μπορείς να φοράς όλη μέρα, αφού συνδυάζει στιλ και αισθητική με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Με λίγα λόγια, πρόκειται για ένα ρολόι που είναι το ιδανικό για κάθε περίσταση, κάθε ώρα της ημέρας, όλο το χρόνο, για κάθε απαιτητικό άνδρα με γεμάτο πρόγραμμα. Ένα δώρο που θα το λατρέψει ο αποδέκτης του, είτε αγαπά τον αθλητισμό, είτε αγαπά την τεχνολογία, είτε είναι απλά λάτρης της φινέτσας.

Το fenix 3 διατίθεται στην τιμή των 299,90€ σε επιλεγμένα καταστήματα και αλυσίδες καταστημάτων.