ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ένα δώρο για τους λάτρεις του αυθεντικού ιταλικού εσπρέσο

Οι προτάσεις του Oneman για τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου.

Υπάρχουν κάποιοι που αναζητούν την ποιότητα ακόμα και στα πιο απλά, καθημερινά πράγματα. Κάποιοι που έχουν μία φυσική κομψότητα και εκτιμούν την λιτή πολυτέλεια.Κάποιοι που επιλέγουν τον αυθεντικό ιταλικό καφέ και δε θα συμβιβάζονταν με τίποτα λιγότερο.

Γι’ αυτούς τους ανθρώπους στη ζωή σας, υπάρχει ένα τέλειο δώρο: η νέα μηχανή espresso Trè Mini by Caffè Vergnano 1882!

Κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου στην Ιταλία, απλή και γρήγορη στη χρήση, εργονομική και πολύ κομψή, εγγυάται τέλειο αποτέλεσμα στο φλιτζάνι! Μόνο ένας πραγματικός master της τέχνης του καφέ μπορεί να επιτύχει κάτι τέτοιο. Τον τίτλο αυτό τον έχει κερδίσει επάξια η Caffè Vergnano 1882, ο πιο ιστορικός ιταλικός οίκος καφέ που εδώ και 135 χρόνια προσφέρει τις πιο εκλεκτές ποικιλίες καφέ με μοναδικό άρωμα, ξεχωριστή γεύση και γεμάτο σώμα.

Με την μηχανή Trè Mini, η Caffè Vergnano μοιράζεται τα μυστικά της μαζί σας, φέρνοντας την εμπειρία της απόλαυσης του ιταλικού εσπρέσο, στο σπίτι σας.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την Trè Mini καθώς και μία μεγάλη ποικιλία από συμβατές κάψουλες Caffè Vergnano, στο flagship store Coffeeshop 1882 στο Κολωνάκι (Βαλαωρίτου 7, 2103645125).

Για περισσότερες πληροφορίες: www.caffevergnano.gr