ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Κέρδισε 1 από τα 10 συλλεκτικά Star Wars καπέλα

Στο κλίμα των ημερών το σημερινό μας δώρο στο Oneman Secret Santa. Ποια Χριστούγεννα; Στο κλίμα των Star Wars ζούμε.

Με την φρενίτιδα για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα να κρατά καλά τα τελευταία 24ωρα στη χώρα, το Oneman και η αγαπημένη μας Disney κάνουν ένα συλλεκτικό δώρο σε εκείνους που θέλουν ένα κομμάτι Star Wars για τον εαυτό τους. Αυτά τα δέκα καπέλα προορίζονται για τους φανατικότερους των φανατικών, εκείνους που θέλουν να συλλέγουν αντικείμενα και ρούχα που σχετίζονται με το αγαπημένο τους franchise.

 

Η μέρα της παγκόσμιας αλλά και της ελληνικής πρεμιέρας για την ταινία Star Wars: The Force Awakens πλησιάζει. Και για κάποιους εδώ στην Ελλάδα αυτή η μέρα είναι βαθύτατα πιο σημαντική από την ημέρα των Χριστουγέννων. Η σειρά ταινιών του George Lucas επιστρέφει κατά τα λεγόμενα με μία ταινία η οποία θα σβήσει τα όποια σύννεφα των τελευταίων δύο ταινιών και θα δώσει ξανά στο Star Wars την αίγλη και τη δύναμη του παρελθόντος.

Εδώ στο Oneman έχουμε αφιερώσει ουκ ολίγα κείμενα στο Star Wars και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε δυναμικά μέχρι και την μεγάλη πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους. Η δύναμη είναι μαζί μας, τα καπέλα στα κεφάλια δέκα τυχερών από όλους εσάς.