ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Κέρδισε δύο Dewar’s 12άρια

Τα πράγματα είναι απλά. Από την κάβα που θα υποδεχτεί τους καλύτερους φίλους σου στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, δεν γίνεται να λείπει αυτό το ουίσκι.

Αν υπάρχει μία περίοδος του χρόνου, κατά τη διάρκεια της οποίας η κάβα σου τίθεται σε πειθαρχικό έλεγχο, αυτή δεν είναι άλλη από τα Χριστούγεννα και τις γιορτές. Η μακρά ιστορία του Dewar’s ξεκινά από το πρώτο μισό του 19ου αιώνα (από το 1846 για την ακρίβεια) με τη γεύση και την ποιότητά του να παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου. Το Oneman Secret Santa κάνει δώρο δύο 12άρια Dewar’s σε δύο τυχερούς αναγνώστες που το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό.

 

Λίγα λόγια για το αυθεντικό σκωτσέζικο ουίσκι Dewar’s

Με τεράστια κληρονομιά και βαθιές ρίζες στην παράδοση των Highlands της Σκωτίας, το Dewar’s  ξεκίνησε σαν μια οικογενειακή επιχείρηση. Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία τριών ανδρών που ακολούθησαν το πάθος τους και δημιούργησαν ένα ουίσκι που έφτασε σε κάθε γωνιά της γης.

Το Dewar’s είναι το πιο πολυβραβευμένο Blended Scotch Whisky στον κόσμο με πάνω από 500 βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς. Απαράμιλλη ποιότητα και εκλεπτυσμένη γεύση για ένα προϊόν που δικαίως απολαμβάνει διεθνή αναγνώριση αποτελώντας το #1 blended Scotch Whisky στις Η.Π.Α.

Married in oak casks

Μια πρωτοποριακή διαδικασία που ξεκίνησε ο πρώτος Master Blender, AJ Cameron το 1898. Όλα τα παλαιωμένα ουίσκι μετά την ανάμειξή τους επιστρέφουν και πάλι σε δρύινα βαρέλια για μια επιπλέον περίοδο ωρίμανσης. Αυτό τα βοηθά να ηρεμήσουν και να «παντρευτούν» οι γεύσεις και τα αρώματα σε μια μοναδική αρμονία. Η διαδικασία ακολουθείται πιστά για πάνω από 100 χρόνια και το αποτέλεσμα αποδεικνύει την αξία της.

Το Dewar’s 12 ετών δημιουργείται αναμιγνύοντας whiskies 12 ετών και άνω, τα οποία με τη διαδικασία διπλής ωρίμανσης του προσδίδουν έναν ανώτερο, απαλό και τέλεια ισορροπημένο χαρακτήρα.