ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Κέρδισε δύο vintage bourbon μασάζ

Αν δεν αφήσεις τους ειδικούς να σε χαλαρώσουν ενόψει των γιορτών, συγγνώμη, αλλά δεν θα χαλαρώσεις ποτέ.

Η ανδρική περιποίηση έχει πάψει να είναι ταμπού. Για την ακρίβεια, όλοι προβληματιζόμαστε σχετικά με το λόγο που θεωρήθηκε εξαρχής ταμπού, αλλά αυτή είναι μια άλλη συζήτηση.

Στο θέμα μας όμως. Ένα θεραπευτικό μασάζ ευλόγως θεωρείται πολυτέλεια στις μέρες μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αγνοούμε το πόσο σημαντικό είναι για ένα καταπονημένο σώμα, τη στιγμή που ταυτόχρονα ένα καλό μασάζ θεραπεύει μαγικά και τη διάθεσή μας.

Πάρε για παράδειγμα το εξαιρετικό vintage bourbon μασάζ από την ομάδα του Assai. Το Oneman χαρίζει στους αναγνώστες του δύο τέτοια μασάζ και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στην κλήρωση για να τα κερδίσεις:

Λίγα λόγια για το vintage bourbon μασάζ:

Το Vintage Bourbon μασάζ είναι μία θεραπεία ειδικά σχεδιασμένη για άντρες από την ομάδα του ASSAI. Η θεραπεία ξεκινάει με μία απολέπιση από μαύρη ζάχαρη και το κλασικό Kentucky μπέρμπον το οποίο βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος. Στην συνέχεια θα χαλαρώσετε με ένα μασάζ από αιθέρια έλαια και θερμαινόμενες πέτρες που τοποθετούνται στα γεμάτα ένταση σημεία και ανακουφίζουν. Μετά από αυτήν την αναζωογονητική θεραπεία δεν θα χρειάζεστε ούτε καν ποτό.

* Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνεται κάθε Παρασκευή για τις κληρώσεις της εβδομάδας που προηγήθηκε