Κέρδισε τα μοναδικά BULLEIT® Bourbon whiskey και BULLEIT® Rye whiskey

Τα υπέροχα whiskey από το Κεντάκι, μόνο για έναν τυχερό του σημερινού Oneman Secret Santa.
SHARES

Περνώντας χρόνο με τον Global Ambassador του Bulleit κατά τη διάρκεια του judging για το πρώτο burst, κύριο Tim Etherington - Judge, είχα την χρυσή ευκαιρία να μιλήσουμε για το Bulleit και όλα εκείνα που αντιπροσωπεύει τα τελευταία χρόνια στην αγορά του αμερικάνικου και όχι μόνο whiskey. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Bulleit, παρότι κρατά αναλλοίωτη την παράδοση των δημιουργών του, καταφέρνει με την επανακυκλοφορία του πριν μερικά χρόνια να μπει στην αγορά και ως ένα πολύ σύγχρονο whiskey, από πλευράς φιλοσοφίας και αντιμετώπισης των πραγμάτων.

Πάμε να δούμε ποιος θα κάνει δικά του το BULLEIT® Bourbon whiskey και BULLEIT® Rye whiskey.

 

"Some years ago, I fulfilled a lifelong dream of reviving an old family bourbon recipe by starting the Bulleit Distilling Company. Inspired by my great-great-grandfather Augustus Bulleit, who made his signature high-rye whiskey in the mid-1800s, I quit my job and risked everything to experience life on the frontier. I have never looked back. I am very proud to present Bulleit Frontier Whiskey, our family of high-rye, award-winning whiskeys with unparalleled spice and complexity". Κάπως έτσι παρουσίασε ο Tom Bulleit τα νέα του δημιουργήματα τα οποία αναβίωσε από μία ξεχασμένη συνταγή για να ξαναφέρει το όνομα της οικογένειας αυτής στο προσκήνιο μετά από τόσα χρόνια.

Ο Tom Bulleit ρίσκαρε μία βέβαιη καριέρα νομικού για να ξαναζωντανέψει εκείνο το high-rye whiskey που έφτιαχναν οι πρόγονοί του στα μέσα του 19 αιώνα. Ο Tom έμεινε πιστός στις αξίες που έδωσε το 1830 ο Αύγουστος Bulleit στο bourbon που δημιούργησε.

* Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνεται κάθε Παρασκευή για τις κληρώσεις της εβδομάδας που προηγήθηκε

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Μεγάλα Κείμενα

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: 9 χρόνια που δεν μας έμαθαν τίποτα

Όποιο κι αν ήταν το νόημα που έπρεπε να κατανοηθεί μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον Επαμεινώνδα Κορκονέα στις 6 Δεκεμβρίου 2008 στα Εξάρχεια, είναι ισχυρή η πιθανότητα να μην έχει κατανοηθεί.

Best of Network

Μήπως ήρθε η ώρα της επιστροφής του Τουρέ;

Tα λόγια που είχε πει ο Γιάγια Τουρέ πριν επτά χρόνια, επανέλαβε δύο χρόνια αργότερα και μπορεί να αποδειχθούν... προφητικά, το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι, η απροθυμία να συνεχίσει στην Σίτι και η κατάλληλη στιγμή που μπορεί να έχει φτάσει για τον 34χρονο Ιβοριανό χαφ.

 
Gift Calendar 2017
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.