GROOMING

Πώς θα μυρίζεις ωραία από το πρωί ως το επόμενο πρωί

5 tips για να έχει ωραία μυρωδιά όλη μέρα.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι η ωραία μυρωδιά δεν είναι πυρηνική φυσική. Μπορείς να τη συνδέσεις με τη χημεία αν πρέπει να αναφερθούμε σε κάποια επιστήμη αλλά τα πράγματα είναι απλά για να καταφέρεις να μυρίζεις ωραία όλη μέρα.

Διαβάστε περισσότερα

Πήγαινε το grooming ένα βήμα παραπέρα

Το ξύρισμα είναι μόνο η αρχή: εσύ είσαι εκείνος που θα ορίσεις τις grooming συνήθειές σου, καθώς είσαι ο μόνος που ξέρει τις ανάγκες του δέρματός σου.

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, η λέξη «grooming» προκαλούσε διάφορα ερωτηματικά στους παλαιάς κοπής άντρες: τι είναι ετούτο; γιατί το λέμε έτσι; Έχει καμία σχέση με γαμπρούς; Με σκύλους; Τι περιλαμβάνει, πέρα από το κλασικό ξύρισμα;

Διαβάστε περισσότερα

Έτοιμος για διακοπές; Για κάνε ένα τελευταίο τσεκ...

Αφού φτιάξαμε την βαλίτσα σου, τώρα βάζουμε χέρι (βοηθείας) και στο νεσεσέρ των διακοπών σου.

Όλα έτοιμα για τις διακοπές σου; Σχεδόν όλα. Ακόμη κι αν έχεις κανονίσει τα πάντα, υπάρχουν οι «συνήθεις ύποπτοι» που μένουν μονίμως για την τελευταία στιγμή. Και ένα από αυτά είναι το νεσεσέρ με τα απαραίτητα της περιποίησης σου.

Διαβάστε περισσότερα

Το σύγχρονο μανιφέστο του ξυρίσματος

Ένα εντελώς σημερινό update στην πιο διαχρονική αρσενική ιεροτελεστία.

Όλοι κάπως έτσι έχουμε το ξύρισμα στο μυαλό μας: σαν μια παράδοση που υπάρχει από πάντα και θα συνεχιστεί όσο υπάρχουν παιδιά που ξεμπερδεύουν με την εφηβεία τους. Τα σημερινά παιδιά, βέβαια, θα το κάνουν με πολύ διαφορετικό τρόπο απ' ό,τι εσύ. Το ξύρισμα εξελίσσεται, προσαρμόζεται, ακολουθεί την εποχή, εμπνέει και εμπνέεται από τους άντρες της εποχής.

Διαβάστε περισσότερα

Ποια θα είναι η επόμενή σου οδοντόκρεμα;

Τι φαντάζεσαι ότι χρειάζεσαι για να είσαι γοητευτικός;

Στην πραγματικότητα ένα όμορφο χαμόγελο είναι υπέρ αρκετό. Τουλάχιστον για τις πρώτες εντυπώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Ο άνδρας ο σωστός φυλάει μια έκπληξη για το κορίτσι του

Ένας δημοσιογράφος του ΟΝΕΜΑΝ προτείνει μερικές ιδέες για να της κάνεις έκπληξη εκεί που δεν το περιμένει.

Αν κρυφακούσεις μια συζήτηση κοριτσοπαρέας τότε σίγουρα θα τις δεις να ουρλιάζουν όλες με ενθουσιασμό όταν η μια περιγράφει την έκπληξη που της έκανε το αγόρι της. Άρα μπορείς να καταλάβεις πόσο μεγάλη σημασία έχουν για εκείνη και για την σχέση σου οι μικρές ή μεγάλες εκπλήξεις που θα της σκάσουν ξαφνικά. Αν δεν έχεις φαντασία και δεν σου περνάει τίποτα από το μυαλό τότε γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ. Θα σου προτείνουμε μερικές ιδέες που θα κάνουν κάθε στιγμή σας απίθανη και ξεχωριστή.

Διαβάστε περισσότερα

Η μέρα που άρχισα να ασχολούμαι με την οδοντόκρεμά μου

Ποιος ξέρει; Ίσως σήμερα αρχίσεις να ασχολείσαι κι εσύ με τη δική σου οδοντόκρεμα. Διάβασε και θα καταλάβεις.

Αν κάνουμε ένα fast forward στη ζωή ενός άνδρα, θα δούμε σε κάθε φάση της, να είναι άλλοι εκείνοι οι οποίοι παίρνουν απόφαση για την οδοντόκρεμα με την οποία βουρτσίζεις τα δόντια σου. Από τον πιτσιρικά που απλά βρίσκει ένα σωληνάριο στο μπάνιο να τον περιμένει, στον έφηβο και τον φοιτητή που δεν ασχολείται και τόσο πολύ για το ποια οδοντόκρεμα να επιλέξει, μέχρι τον άνδρα – σύζυγο ο οποίος ακούει ευλαβικά το κορίτσι του και παίρνει όποια εκείνη τον συμβουλέψει. Δεχόμαστε ότι αυτή η συνήθεια είναι λανθασμένη; Το δεχόμαστε.

Διαβάστε περισσότερα
3 4 5 6 7 8 9
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.