ENTERTAINMENT

Εμείς παίζουμε FIFA 14, εσύ κερδίζεις ένα XBOX 360

Η μητέρα των μαχών έρχεται... Δημοσιογράφοι από το Oneman, το Sport24.gr, το Contra.gr, το News247.gr και το Cosmo.gr, παίζουν τουρνουά FIFA 14 και εσύ μπαίνεις στον διαγωνισμό για ένα XBOX 360 και το FIFA14! Πληροφορίες εντός.

Λένε πως οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι μια λαμπρή ευκαιρία για να νιώσουμε πάλι παιδιά, και εμείς είπαμε να μην αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ποιοι είμαστε εμείς; Οι δημοσιογράφοι 5 sites (Oneman, Sport24.gr, Contra.gr, News247.gr, Cosmo.gr), οι οποίοι θα ριχτούν στη μεγάλη μάχη του FIFA 14.

Στήσαμε το XBOX 360, βάλαμε το FIFA 14 να “ζεσταίνεται” και είμαστε για τα μεγαλύτερα ματς της χρονιάς (που φεύγει). Ο νικητής του τουρνουά θα κερδίσει ένα δάφνινο στεφάνι και ανείπωτη δόξα, όμως ο πραγματικός νικητής της όλης φάσης, μπορείς να γίνεις εσύ. Ο τρόπος είναι απλός, αφού φτάνει να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου, στην παρακάτω φόρμα και να μπεις στο διαγωνισμό για ένα XBOX 360 και ένα FIFA14!

 

Εμείς λοιπόν, θα κάνουμε την πλάκα μας  “θυσιάσουμε” αρκετές παραγωγικές ώρες και εσύ θα κερδίσεις ένα XBOX 360 μαζί μ’ ένα FIFA 14. Κι επειδή αυτές οι στιγμές χαράς-ξεγνοιασιάς-χαβαλέ δεν πρέπει να μένουν εντός των τειχών, φτιάξαμε ένα γκρουπ στο Facebook όπου η γραφικότητα ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια, ενώ υπάρχει και το LIVE Blog, που θα ενημερώνεστε (θέλετε δεν θέλετε) για ό,τι συμβαίνει στο Τουρνουά.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh