AP Photo/Matt Dunham
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

4 γερά αουτσάιντερ προβλέπουν τα προημιτελικά του Μουντιάλ

Ένα μοντέλο, ένας σεκιουριτάς, ένας ντελιβεράς κι ένας βετεράνος καταθέτουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της Ρωσίας.

Το ξέρουμε ότι είναι αστείο ν’ ασχολούμαστε ακόμα με προβλέψεις σε αυτό το Μουντιάλ, αλλά αφού ξεκινήσαμε έτσι τη διοργάνωση, θα συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο μέχρι τον τελικό. Ενδεικτική του παγκόσμιου κουβά, στον πάτο του οποίου βρισκόμαστε όλοι, είναι και η μόλις μία σωστή πρόβλεψη που έκαναν τα αουτσάιντερ μας στη φάση των ’16’. Την όποια διαφορά, έκανε για ακόμα μια φορά ο Θοδωρής Αρμύλαγος βρίσκοντας το 2-1 της Ουρουγουάης επί της Πορτογαλίας.

Από την αρχή του Παγκοσμίου της Ρωσίας ζητήσαμε από τέσσερα φαινομενικά αουτσάιντερ (τον βετεράνο επιθετικό, την Ελεάννα Παλαιολόγου, τον Δημήτρη τον σεκιουριτά στην 24MEDIA και τον Λευτέρη τον ντελιβέρα του Coffix) να μας προβλέπουν τα σκορ της διοργάνωσης. Για κάθε σωστό σκορ τους ανταμοίβουμε με 3 βαθμούς και για κάθε σωστό σημείο με 1. Με βάση τους μέχρι τώρα αγώνες, η βαθμολογία ανάμεσα στα αουτσάιντερ μάς έχει ως εξής:

Ο Αρμύλαγος έχει ξεκάθαρο προβάδισμα, ενώ οι υπόλοιποι τρεις θα σφαχτούν για τη δεύτερη θέση.

Μέχρι να δούμε την τελική κατάταξη και μέχρι στην ουσία να αποκλειστούν και τα εναπομείναντα για την κατάκτηση του Παγκοσμίου φαβορί, ας δούμε τις προβλέψεις των αουτσάιντέρ μας για τους αγώνες των προημιτελικών:

Με βάση τα παραπάνω προγνωστικά τα ζευγάρια των ημιτελικών θα είναι τα εξής:

Γαλλία-Βραζιλία και Αγγλία-Κροατία.

Η συντακτική ομάδα του Oneman.gr δηλώνει πως συμφωνεί με τα προγνωστικά των αουτσάιντερ. Περιμένουμε την πραγματικότητα για να μας διαψεύσει.

(Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham)