CONJURING 2

Ο Patrick Wilson μιλάει στο PopCode για το ‘Conjuring 2’

Βρεθήκαμε στο Λονδίνο και συζητήσαμε on camera με τον διάσημο ηθοποιό για τη νέα ταινία τρόμου του.

Το καλοκαίρι του 2013, το πρώτο ‘Conjuring’ έκανε μια αναπάντεχα μεγάλη κι επιτυχημένη καριέρα παγκοσμίως, με τα 350 εκατομμύρια εισπράξεις του να χαρίζουν χαμόγελα ικανοποίησης στους executives της Warner και μια συνέχεια να αποτελεί φυσικό επακόλουθο. ‘Το Κάλεσμα’ όπως ήταν ο Ελληνικός τίτλος, αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία και στη χώρα μας, οπότε ήρθε και το δικό μας ‘κάλεσμα’ να μιλήσουμε με το σκηνοθέτη James Wan και τον πρωταγωνιστή Patrick Wilson, επί τη ευκαιρία της εξόδου του σίκουελ.

Το ‘The Conjuring 2: The Enfield Files’ ειναι ένα σχεδόν εξίσου επιτυχημένο θρίλερ “εποχής” (διαδραματίζεται το 1977 διάολε) με τον προκάτοχο του, με το πρωταγωνιστικό δίδυμο των paranormal ερευνητών που υποδύονται ο Wilson με τη Vera Farmiga να επιστρέφει δριμύτερο ώστε να ερευνήσει αυτή τη νέα ‘Χ-Files-με-πνεύματα’ υπόθεση στο Enfield της Αγγλίας. Ο cool Patrick -όπως μας ζήτησε να τον φωνάζουμε- ειναι ένας ωραίος τύπος, τον οποίο πετύχαμε λαλίστατο κι ευδιάθετο, με όρεξη να συζητήσει τα πάντα.

Μιλήσαμε για το bromance με τον σκηνοθέτη Wan με τον οποίο εχουν κανει 4 horror ταινίες μαζί, αλλά και για τις φοβερές συμπρωταγωνίστριες που είχε την τύχη να παρτενάρει σε όλη του την καριέρα, αφήνοντας μας να καταλάβουμε απ’τα συμφραζόμενα ποια ειναι η αγαπημένη του (ως διακριτικός κύριος, δεν ήθελε να στενοχωρήσει καμία).

Λιγο πριν μας αποχαιρετήσει ευχαριστώντας μας στα ελληνικά, προλάβαμε να τον ρωτήσουμε ακόμα και για τη guest συμμετοχή του στο cult -πια- επεισόδιο των ‘Girls’.

Δείτε:

 

*Το ‘Conjuring 2’ παίζεται από σήμερα στις αίθουσες από την Tanweer.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ‘The Conjuring 2’ θα γίνει το καλύτερο δίωρο της εβδομάδας σου
Υπερήρωες χωρίς υπερδυνάμεις: Η Vera Farmiga μας μιλά για το ‘Conjuring 2’
Θες να ουρλιάξεις; Να 10 από τις τρομακτικότερες σκηνές στην ιστορία
Οι 25 καλύτερες ταινίες τρόμου των τελευταίων 25 χρόνων