ΛΙΣΤΕΣ

Κι όμως, ο λιγότερο επικερδής σταρ του Χόλιγουντ είναι ο Brad Pitt

Όχι, δε διαβάζεις λάθος. Αυτή η λίστα έχει τους πιο απίστευτους νικητές και χαμένους.

Το άρθρο παραλίγο και θα είχε τίτλο “Δε θα πιστέψεις αυτή τη λίστα με τους πιο επικερδείς σταρ του Χόλιγουντ”, αλλά ας μην το παιδεύουμε. Στο ψητό. Ο Brad Pitt δε φέρνει πίσω όσα λεφτά φέρνει ο Emilio Estevez. Ναι ναι, καλά διαβάζεις. Ο Emilio Estevez. Ο κρυφά καλύτερος χαρακτήρας του ‘Breakfast Club’. #JusticeForTheAthlete.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του New York Post, αναλυτές από το PartyCasino, μέρος του ομίλου gaming GVC, μελέτησαν το αμερικανικό box office από το 1980 έως το 2017 σε σχέση με τα λεφτά που έφερε πίσω ο κάθε πρωταγωνιστής σε σχέση με το μπάτζετ της εκάστοτε ταινίας, με τους όρους να έχει πρωταγωνιστήσει σε τουλάχιστον 10 ταινίες και να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στο καστ της ταινίας του. Η ομάδα έβγαλε τη λίστα με βάσει τις top 100 ταινίες ανά έτος από το 1980.

Έχουμε και λέμε.

Για κάθε 1 δολάριο του μπάτζετ, ο Estevez έφερε πίσω 6,70 δολάρια στο box office. Παρέα στην κορυφή του κάνουν ο Jean-Claude Van Damme με 4,20 δολάρια επιστροφή, ο Mel Gibson με 3,50 δολάρια, ο Tyler Perry με 3 και ο Dudley Moore με επίσης 3 δολάρια.

Αντίθετα, ο Brad Pitt έχει επιστρέψει μόλις 10 cents για κάθε 1 δολάριο που ξοδεύτηκε. Παρέα στον πάτο του κάνουν ο Johnny Depp με 20 cents, ο Robert De Niro με 24 cents, ο Hugh Jackman με 25 cents και ο Anthony Hopkins με 26 cents.

Η αντίστοιχη λίστα για τις ηθοποιούς είναι ελλιπής γιατί όπως εξήγησαν οι αναλυτές “οι γυναίκες δυστυχώς δεν είναι συχνά οι πιο ακριβοπληρωμένες στις ταινίες τους”.

Όσον αφορά τα ίδια τα είδη τώρα, τα μυστήρια κέρδισαν την παρτίδα με 39,89 δολάρια, ακολούθησε ο τρόμος με 34,13 δολάρια, τα θρίλερ με 17,36 δολάρια και τα ντοκιμαντέρ με 7,38 δολάρια. Οι ταινίες δράσης πάλι που κόβουν πολλά εισιτήρια αλλά κοστίζουν έναν σκασμό λεφτά έφεραν πίσω 1,89 δολάρια για κάθε 1 δολάριο, με τις ταινίες εγκλημάτων και τα μιούζικαλ να είναι στον πάτο με 2,01 και 2,05 δολάρια αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

‘Fat Brad’: Ναι, υπάρχει βιβλίο μαγειρικής για όσα τρώει ο Brad Pitt στις ταινίες του
Το τολμηρό τέλος του ‘Se7en’ ήταν απλά ένα ατύχημα
O Brad Pitt πότε θα πάρει Όσκαρ;