ΣΙΝΕΜΑ

Ντοκουμέντο: Τι έκανε ο Thor κατά τη διάρκεια του Civil War;

Όποιος αναρωτιόταν τι έκανε ο ημίθεος του Asgard όσο ο Captain America χώριζε τα τσανάκια του με τον Iron Man, θα βρει απαντήσεις στο παρακάτω βίντεο.

Πού βρισκόταν ο Thor όσο ο Steve Rogers έδινε την ιδεολογική και όχι μόνο μάχη του με τον Tony Stark;

Η πραγματική απάντηση θα έλεγε πως και αυτός και ο Hulk παραήταν δυνατοί για να συμπεριληφθούν στην τελική μάχη. Ο Vision είναι ένας και ε, άντε, μπορούμε να υποκριθούμε όλοι μαζί παρέα ότι δεν τον είχαν αφήσει στην άκρη στη μάχη του αεροδρομίου, μέχρι να χρειαστεί να τσακίσει τον War Machine. Να είχαμε και τον Thor και τον Hulk να αράζουν στα μετόπισθεν και να τσεκάρουν Twitter, θα ήταν πολύ βαρύ για να μας το ζητήσουν. Οπότε η επίσημη απάντηση θα έρθει με το καλό με το ‘Thor: Ragnarok’, που θα μας εξηγήσει τι είχε στην πραγματικότητα το πρόγραμμα για τους δύο ήρωες.

Προς το παρόν η Marvel προσπαθεί να μας ρίξει στάχτη στα μάτια με το mockumentary που γύρισε ο σκηνοθέτης του ‘Ragnarok’ Taika Waititi στην Αυστραλία, για την HD edition του ‘Captain America: Civil War’. Το clip προβλήθηκε στο Comic-Con του San Diego και δείχνει το διάλειμμα που αποφάσισε να κάνει ο Thor από τον μόνιμο φόρτο εργασίας που έχει συνήθως ένα μέλος των Avengers. Άραζε με τον καινούριο φίλο του Daryl, έφτιαχνε σκιτσάκια με τον big bad Thanos που θα δούμε σύντομα στο ‘Infinity War’ και έπινε καφέδες με τον Bruce Banner.

Τώρα, γιατί δεν τον βρήκαν οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι του ‘Civil War; Γιατί δεν έχει κινητό. Στείλτε ένα κοράκι, βρε παιδιά. Το ζητάει ο άνθρωπος.