ΣΙΝΕΜΑ

Δεν είναι φάρσα, ο Daniel LaRusso επιστρέφει για 2ο γύρο: 11 τρέιλερ που πρέπει να δεις

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα.

Από ‘Atlanta’ μέχρι Kaiju και ‘Incredibles’ έχεις πολλά να δεις παρακάτω, αλλά εντάξει. Ξεκινάμε με το καλύτερο (καλύτερο χειρότερο;).

Για να δούμε τι θα δούμε:

Cobra Kai

Παιδιά, ο Daniel LaRusso επιστρέφει. Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.

Δεν είναι φάρσα το τρέιλερ, είναι για σειρά του Youtube Red που θα κάνει φέτος πρεμιέρα. (Και ναι, πρακτικά είναι 4ος ο γύρος – 5ος αν συμπεριλάβουμε και το κακό remake του Jaden Smith – αλλά μας πιάνετε).

Πρεμιέρα: 2018

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι 10 πιο αγωνιώδεις ματσάρες του σινεμά

Atlanta: Robbin’ Season

Το ‘Atlanta’ έσκασε το 2016 και το ανατίναξε. Φέτος επιστρέφει για τη Robbin’ Season της πόλης που χάρισε στον 2ο κύκλο και το όνομά του. Πρόκειται για  τη χριστουγεννιάτικη περίοδο της περιοχής κατά την οποία η εγκληματικότητα ανεβαίνει μιας που οι κάτοικοι δεν έχουν χρήματα για τα δώρα και οι κλοπές είναι καθημερινό φαινόμενο. 

Πρεμιέρα: Απρίλιος για την Ελλάδα από το FOX (1 Μαρτίου για Αμερική)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Το ‘Atlanta’ είναι μία τις καλύτερες σειρές της δεκαετίας

Rampage

Να τον διασώζεις, να τον μεγαλώνεις, να θέλει μετά να σε σκοτώσει. Αυτός είναι ο κόσμος μας, κύριοι. Το δημοφιλές arcade game των ‘80s ‘Rampage’ βρισκόταν από το 2011 στο αρχείο της Warner Bros., αλλά μέχρι πρόσφατα δεν είχε βρεθεί η κατάλληλη ομάδα για να το μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη. Ο Rock είναι μια ομάδα μόνος του ωστόσο, οπότε ήρθε η ώρα.

Πρεμιέρα: 19 Απριλίου

A Quiet Place

Ο Τζον Κραζίνσκι πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί τη νέα ταινία της Paramount ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ (A QUIET PLACE), ένα σύγχρονο θρίλερ που σε κρατάει σιωπηλό, βυθισμένο στην αγωνία σου, μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Μια τετραμελής οικογένεια (στο ρόλο της μητέρας, η Έμιλι Μπλαντ) πρέπει να μάθει να ζει στην απόλυτη σιωπή, από τη στιγμή που κάποια μυστηριώδη πλάσματα, που καταδιώκουν ό,τι κάνει τον οποιονδήποτε ήχο, απειλούν τη ζωή των μελών της. Μόλις σε ακούσουν, σε καταδιώκουν. Η σιωπή είναι η μόνη επιβίωση.

Πρεμιέρα: 10 Μαΐου

Benji

Η κλασική ταινία του ’74 παίρνει κι αυτή το ρεκτιφιέ της από το Netflix. Τέλειο timing για τη γενιά που επιβιώνει με dog και cat videos.

Πρεμιέρα: 16 Μαρτίου

A Series of Unfortunate Events: Season 2

Τα πράγματα δεν θα γίνουν ποτέ καλύτερα για τα αδέρφια Baudelaire. Μην τρέφεις καμία ελπίδα.

Πρεμιέρα: 30 Μαρτίου

Overboard

Το ‘Overboard’ του ’87 είναι μια ξεκάθαρα κι από πολλές απόψεις προβληματική ταινία. Επειδή όμως είχε για πρωταγωνιστές τον Kurt Russell και τη Goldie Hawn δεν μπορέσαμε ποτέ να της θυμώσουμε. Για να δούμε με το remake.

Πρεμιέρα: 19 Απριλίου

The Incredibles 2

Η Pixar έχει αποφασίσει να τελειώσει μια και καλή με τα σίκουελ μετά το 2019, αλλά προς το παρόν της μένουν να κυκλοφορήσει το ‘Incredibles 2’ και το ‘Toy Story 4’. To νέο ‘Incredibles’ έχει εμπλουτίσει το καστ του με τον Bob Odenkirk (‘Breaking Bad’, ‘Better Call Saul’), τη Sophia Bush (‘One Tree Hill’, ‘Chicago PD’) και την υπέρτατη Isabella Rossellini.

Πρεμιέρα: 14 Ιουνίου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Στη σειρά: Όλες οι ταινίες της Pixar, από τη χειρότερη στην καλύτερη

Pacific Rim Uprising

Αυτή τη φορά τα Jaeger δε θα έχουν ούτε Charlie Hunnam ούτε Guillermo del Toro πίσω από τις κάμερες. Θα έχουν όμως John Boyega και δεν μας κακοπέφτει καθόλου. Ο ανερχόμενος σταρ υποδύεται τον γιο του Stacker Pentecost που έπαιξε ο Idris Elba στην πρώτη ταινία, αλλά δεν θα είναι μόνος. Όσο θα διεκδικεί τη δική του θέση στην εξέγερση, η Rinko Κikuchi επιστρέφει για να ηγηθεί της επανάστασης.

Πρεμιέρα: 22 Μαρτίου

Ready Player One

Στο δυστοπικό μέλλον του Wade, η εικονική πραγματικότητα της Oasis είναι το ναρκωτικό που δίνει καταφύγιο στον πρωταγωνιστή από τη ζοφερή πραγματικότητά του.

Πρεμιέρα: 29 Μαρτίου

Gringo

Μαύρη κωμωδία με Chiwetel Ejiofor, Charlize Theron, Joel Edgerton, Amanda Seyfried και Thandie Newton.

Πρεμιέρα: 15 Μαρτίου στο Amazon

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

#BlockbusterWatch: 26 ταινίες που αναμένεται να σαρώσουν το 2018