ΣΙΝΕΜΑ

O Jeff Goldblum ξανά στο Jurassic Park: 10 τρέιλερ που πρέπει να δεις

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα.

Και υπερήρωες έχουμε, και true crime αριστουργήματα έχουμε, και δεινόσαυρους έχουμε, και σειρά εποχής έχουμε, και άλλα πολλά έχουμε.

Για να δούμε τι θα δούμε.

Black Lightning

Ο πρώτος μαύρος υπερήρωας που απέκτησε δικό του comic book έρχεται στη μικρή οθόνη και σε αντίθεση με τους συνοδοιπόρους του στο Arrowverse είναι 40άρης και τον βρίσκουμε στα μισά της ιστορίας του. Διαφορετικό βήμα για το CW και μας ενδιαφέρει.

Πρεμιέρα: 16 Ιανουαρίου (για την Αμερική)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Και Legion και Arrow: Στη σειρά όλες οι υπερηρωικές σειρές της χρονιάς

Jurassic World: Fallen Kingdom

Επιστροφή Jeff Goldblum στο franchise και επιστροφή Chris Pratt/Bryce Dallas Howard στο πάρκο που απειλεί τη ζωή των δεινοσαύρων που μεγάλωσαν. Το πρώτο ‘Jurassic World’ δεν μας ενθουσίασε, αλλά με τον J.A. Bayona του συγκινητικού ‘A Monster Calls’ στην καρέκλα του σκηνοθέτη έχουμε περισσότερες ελπίδες για τη συνέχεια.

Πρεμιέρα: 22 Ιουνίου (για την Αμερική)

Wormwood

Οι προσπάθειες ενός γιου να βρει την αλήθεια πίσω από την υποτιθέμενη αυτοκτονία του πατέρα του μετρά πια έξι δεκαετίες και αποτυπώνεται στην κάμερα του βραβευμένου Errol Morris. ‘Εξι επεισόδια με δραματοποίηση της αφήγησης από ηθοποιούς όπως Peter Sarsgaard, Molly Parker, Jimmi Simpson και Jack O’Connell που φέρνουν μια οικογένεια αλλά και εσένα αντιμέτωπους με ένα από τα πιο σκοτεινά μυστικά της Αμερικής.

Πρεμιέρα: 15 Δεκεμβρίου στο Netflix

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

To ‘Wormwood’ θα είναι το φετινό true crime κόλλημα του Netflix

Altered Carbon

Το διάσημο sci-fi μυθιστόρημα για ένα δυστοπικό cyberpunk μέλλον όπου η προσωπικότητά σου μπορεί να αποθηκευτεί και να “κατέβει” σε άλλο σώμα μεταφέρεται στο Netflix με τον ικανότατο James Purefoy και τον ψαρωτικό Joel Kinnaman.

Πρεμιέρα: 2 Φεβρουαρίου στο Netflix

Black Mirror: Season 4

Ελπίζουμε να μην αναθάρρησες με το περσινό ‘San Junipero’. Η 4η σεζόν του ‘Black Mirror’ φαίνεται όσο σκοτεινή. Ευχαριστούμε για τη Star Trek πινελιά ωστόσο.

Πρεμιέρα: 29 Δεκεμβρίου στο Netflix

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Το βραβευμένο με Emmy ‘San Junipero’ στα καλύτερα επεισόδια του ’16

Howard’s End

O Kenneth Lonergan (‘Manchester by the Sea’, ‘Margaret’) στην παραγωγή, η Hettie Macdonald (‘Fortitude’) στην σκηνοθεσία, και οι Hayley Atwell, Matthew Macfayden και Julia Ormond σε χρέη πρωταγωνιστών μεταφέρουν το κλασικό βιβλίο του E.M. Forster στη μικρή οθόνη για τέσσερα επεισόδια.

Πρεμιέρα: Απρίλιος 2018

Krypton

Πολλά υποσχόμενη τηλεοπτική ταινία από τον σεναριογράφο του ‘Man of Steel’ και της ‘Dark Knight’ τριλογίας του Christopher Nolan για τον πλανήτη Krypton, δύο αιώνες πριν την καταστροφή που έστειλε τον Clark Kent στη Γη.

Πρεμιέρα: 2018

QUIZ:

Πόσο καλά ξέρεις τις ταινίες του Batman και του Superman;

One Strange Rock

Πολλά μπορείς να πεις για τον Darren Aronofsky ως δημιουργό – ειδικά μετά το ‘mother!’ – αλλά αδιάφορο δεν θα τον πεις ποτέ. Στο ‘One Strange Rock’ θα μας παρουσιάσει εικόνες και γωνιές του διαστήματος που δεν έχουν κινηματογραφηθεί ξανά με την ελπίδα να ενισχύσει την περιβαλλοντολογική ευαισθησία του κοινού.

Πρεμιέρα: 2018 στο National Geographic

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Το ‘One Strange Rock’ θα μας δείξει τη Γη από ψηλά
Η επιστροφή του Aronofsky είναι σκέτη παράνοια

Good Girls

Η Christina Hendricks (‘Mad Men’), η Retta (‘Parks & Recreation’) και η Mae Whitman (‘Parenthood’) παίζουν μαμάδες που στην απόγνωσή τους αποφασίζουν να κάνουν μια ληστεία.

Πρεμιέρα: 26 Φεβρουαρίου (για την Αμερική)

7 Days in Entebbe

Μία από τις συγκλονιστικότερες επιχειρήσεις διάσωσης έρχεται στη μεγάλη οθόνη με τον αξίζω-πάντα-καλύτερα Daniel Brühl και την υποψήφια για Όσκαρ Rosamund Pike.

Πρεμιέρα: 16 Μαρτίου (για την Αμερική)

*Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες. Ακολούθησε το Ιnstagram account του Popcode.